Week 5 de dappere

559 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
559
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
339
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 5 de dappere

 1. 1. BaCC Bookville – week 5 – de Dappere
 2. 2. Zo. Na lange tijd zijn we terug bij de familie de Dappere.Broers Tiuri en Piak. Hun echtenotes Kristianne en Gina.De zes kinderen van Tiuri en Kristianne: Floor (rode jurkje), Damian, Grace (paarse jurkje), Ezekiel, Finnen George (baby).En het dochtertje van Piak en Gina: Eileen (met het zwarte haar).Stamboom zou beter werken, I know, maar dat vind ik toch echt teveel werk. (sorry)
 3. 3. Alle kindjes gaan naar school. Behalve George.Eigenlijk best zielig voor hem dat hij helemaal alleen thuis moet blijven.Best zielig, dat hij zo alleenig is.Grace is cool. Echt. Me is fan.
 4. 4. George blijft niet lang alleen.Want zijn tante, Gina, is zwanger. En Gina bevalt. Het is een jongetje:-)Hij heet Isaac en heeft groene ogen (en ik dacht nog wel dat grijs dominant was).Maar Isaac komt niet alleen...
 5. 5. Gina ging Isaac helemaal naar de slaapkamer van Kristianne brengen, want Piak was aanhet werk geloof ik.Maar goed. Isaac heeft een tweelingzusje, Iris.Iris heeft wel grijze ogen.Dat maakt het aantal kinderen in dit huishouden 9. Pfft. Pretty much.
 6. 6. Isaac en Iris worden geliefd.Me loves them too, hoewel ik niet op de pictures sta.
 7. 7. Er gebeuren in dit huishouden echt vreemde dingen.Zoals Tiuri die zijn dochter uitlacht om haar tekening. Zo ziet het er tenminste wel uit.En Damian heeft een 10, das niet zo raar. Maar dattie dat moet schreeuwen bij zijn slapende moeder...
 8. 8. Damian kijkt staand TV omdat Floor op de bank ligt te slapen.Echt slim.Ik zou op zn minst op de grond gaan zitten, maar dat kunnen die vage simmetjes weer niet.
 9. 9. De drieling zit gezellig samen aan het tekentafeltje.Grace vindt het niet zo leuk dat Isaac stinkt.Tja... kan het jochie ook niks aan doen.Hoe ik weet dat het Isaac is? Well... ik had een standaardvolgorde waarin de kindjes inde bedjes lagen.
 10. 10. Piak heeft zon geweldige carrièrebeloning, die van de criminaliteit carrière.En hij ziet er echt uit als een vreselijk heilig boontje.
 11. 11. De familie de Dappere barstte bijna uit hun huis en toen kwam wonder boven wonder dezigeunerin langs.Natuurlijk wenste Tiuri alleen maar voor rijkdom.
 12. 12. Birthdaytime.Ik had gehoopt dat George een dag ouder was, maar dus niet...Well, dan maar weer drie verjaardagen in één keer.
 13. 13. Dag baby George.Hij is een gemiddelde peuter. Cuteheidsgehalte niet superhoog, maar ook nietafschuwelijk ofzo...
 14. 14. Well, dit zijn Isaac en Iris.They are cute.Enne... de keuken staat heel erg vol.
 15. 15. Dit zijn de kindjes, maar dan een beetje gemake-overd.Ze spelen lief samen.En Finn doet graag kiekeboe met zijn broertje.
 16. 16. En toen was het huis verbouwd.Geen zwart-wit huis meer. Nu gewoon kleurtjes die ik leuk vond.Finn is best wel cute en Kristianne heeft een baan in het onderwijs.
 17. 17. Kindertownie die ik gemaakt heb.Ze heet Eline en is goed bevriend met Ezekiel.
 18. 18. Ze hebben a lot of money, dus heb ik maar eenspeeltuin gebouwd.Spelende kinderen zijn zo awesome om te zien.En ze krijgen er lichaamspunten voor... tof toch?
 19. 19. Well, toen was het tijd voor een verjaardag.Geen zin in taartengedoe en vergeten eenvoorfoto te maken, dus hier zijn detienerversies van Damian, Floor en Eileen.Natuurlijk worden ze ge-make-overd.
 20. 20. En dit zijn ze dan na hun make-overs. Ik ben echt superfan van Eileen. Ze is echt supermooigeworden.Damian en Floor zijn ook cool hoor;-)Damian is een kennis/familiesim en zijn levenswens is stadsplanner worden.Floor is een familie/populariteitsim en ze wil een gouden bruiloft vieren.Eileen is een genot/tostisim en zij wil 50 droomdates hebben.De wensen zijn alledrie haalbaar. Die van Eileen lijkt me echt tof om te vervullen;-)
 21. 21. Damian zoekt een baan. Er waren twee posities vrij in de architectuur, dus mag hij vast eenvoorproefje nemen voor later;-).En Grace blijft cool;-)
 22. 22. Hmm, gezelligheid. Dit huishouden blijft echt zó tof.Gina is echt een geweldige mama, en Isaac is lief.Eileen is vreselijk speels, een echte genotsim, me likesher very much.
 23. 23. Aww. Iris en Isaac zijn echt een supergeweldige tweeling.Floor is een echte familiesim en dat kan dit huishouden welgebruiken;-) En zon smalle gang is niet superhandig, zekerniet als iedereen daar huiswerk gaat zitten maken eniemand wil er door;-)
 24. 24. Gina is zover in haar carrière dat ze de carrièrebeloningheeft gekregen. En die is superhandig! Plezier gaatontzettend snel groen, kinderen kunnen er ook gebruik vanmaken én ze verdienen er geld mee! Wat wil je nog meer?
 25. 25. Ja... ik vind Grace tof, wist je dat al?En Kristianne heeft tegenwoordig een baan in het onderwijs. Dat kon, want depopulatie was boven de 250. Hoe meer geld, hoe beter;-) (hoe sneller deuniversiteit er is...)
 26. 26. Speeltuinfotos zijn leuk. Floor is ook nog lekker speels.Isaac op de wiebellama is gewoon té cute.En dat zandkasteel is tof;-) Geen idee meer waar ik hetgedownload heb eigenlijk, maar hij is en blijft tof.
 27. 27. Piak leert Isaac lopen. Ik heb gemerkt dat in zon druk huishouden het lastig is om iedereenop de foto te krijgen enzo;-)
 28. 28. Vinden jullie hem geen goede crimineel?Hij skillt ontzettend veel omdat ik graag wil dat hij de top bereikt, dan kan zijn broer(tje)aan het werk.En zon wrak verbouwen levert natuurlijk ook geld op;-)
 29. 29. Weer verjaardagen:-) George, Isaac en Iris worden kind.Ze zijn extreem schattig. Iris en Isaac iets meer danGeorge:-P
 30. 30. Hier zijn ze na de make-overs. Zometeen komt er nog een slide met close-ups.
 31. 31. Wee degene die hen niet leuk vind. (a)
 32. 32. Well, de eerste date van Eileen. Het zijn 50 droomdates, dus het mag metdezelfde persoon. Ik weet wel een aantal slachtoffers voor Eileen, dus dat gaatgeen probleem worden;-)Eileen is geweldig dus het duurt niet lang voordat ze haar eerste zoen binnenheeft;-)
 33. 33. Verjaardagset vier. Tijd voor Ezekiel, Finn en Grace omop te groeien. Hun outfits zijn nou niet helemaal super,maar goed, daar kan wat aan gedaan worden!
 34. 34. Hmm, ik heb niet echt make-over fotos gemaakt, stupid me. Alleen van Grace. Maar goed, derest zien jullie straks wel... Ezekiel heeft volgens mij een ander kapsel gekregen.In ieder geval, dit is dus Grace. She is just great.Hmm. Grace is een kennis/familiesim en ik ben vergeten haar levenswens op te schrijven. Ikdacht game-ontwerpster worden, maar daar ben ik dus niet zeker van.Ezekiel is een populariteit/rijkdomssim en zijn levenswens is rockgod worden.Finn is een populariteits/familiesim en zijn levenswens is burgemeester worden.Op zich wel haalbare wensen, alleen die van Finn weet ik niet zeker, hoewel de populatiegestaag groeit;-)
 35. 35. De nieuwe skins hebben jullie vast al bij mijn 10G gezien.Maar goed, vanaf dit moment ging ik ze dus gebruiken. Jeziet het verschil vast wel;-) Ik vind de nieuwes echt welcool;-)
 36. 36. Isaac is een nachtbraker. Hij heeft geen slaap nodig, blijkbaar. Hij speelt en vist middenin de nacht alsof het vreselijk normaal is.
 37. 37. Kijk, dit is Ezekiel. Hij is een stuk knapper zo, vind je ook niet?
 38. 38. Well, dit is dus Eline, ze is opgegroeid en heeft, gelukkigvoor haar, een redelijk toffe opgroeioutfit gekregen.Hoewel Zeke en zij nog ernstig jong zijn geven ze veel omelkaar;-) Dat is zo handig aan vriendjes vanaf dekinderleeftijd, je hoeft niet zo ontzettend veel tekoppelen. En zeg nou zelf, Eline en Ezekiel zijn toch cutesamen?
 39. 39. Eindelijk is het zover, de familie de Dappere heeft eenrestaurant. Ik had het nog nooit gedaan en dacht dat hetheel erg moeilijk zou zijn, maar dat viel heel erg mee.Iedereen werkt superhard om het omhoog te krijgen en aanhet einde van de week was het restaurant niveau 7, dacht ikzo. In ieder geval een positie vrij in de horeca.
 40. 40. Grace is tof! En dit plaatje is al een tijdje mijn avatar;-)En Grace heeft een bronzen visonderscheiding. Yeah.
 41. 41. Eileen date met Alex. Een townie die eerst kind was en nu tiener. Je hebt hem misschien alweleens voorbij zien komen;-) En look, Grace valt. En ze keek toen een beetje vreemd...
 42. 42. Ghehe, leuk toch?
 43. 43. En toen hield ik Kristianne en Tiuri niet zo goed in de gaten. En nou komt er volgende weeknóg een kindje bij de familie de Dappere. Oeps?!
 44. 44. Hmm. Grace is toch niet zon geweldige kok.Maar goed, dit is het derde brandje:-)
 45. 45. Well, ik vind het zo droevig om te eindigen met een brand, dus laat ik George enIsaac maar even een kussengevecht houden voor de laatste slide;-)Well, door het schrijven krijg ik ook meer zin om weer in mijn BaCC te spelen, datheb ik al een tijdje niet meer gedaan;-) Nu volgen nog de stats en dat was hetweer. De volgende keer is de familie de Boer aan de beurt en daar heb ik best zinom dat te laatste zien. Cuteheidsgehalte is daar laag én hoog:-P
 46. 46. StatsHouseholds: 5Playable sims: 32CAS sims available: 14Community lots: 12Total Lots: 17Business districts: 1Universities: 0Downtown: noSM: 9Population: 288Fires: 3Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 4Taxes: 217.455

×