Week 3 verbon

213 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
213
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 3 verbon

 1. 1. BaCC Circle City Green Forest 3 familie Verbon Jup, ik doe het toch maar per huishouden. En normaal zou ik bij de familie Hunter (Green Forest 1) beginnen. Maar ik wilde zo ontzettend graag naar Anna. Dus heb ik dat maar gedaan. En ik was zo verdiept in het spel dat ik te lang doorspeelde. Ik ben nu daar al op dinsdagavond, terwijl ik op maandagmorgen had moeten stoppen. Nou ja, dat komt de volgende speelronde wel weer goed. Verder heb ik weinig te vermelden, dus enjoy!
 2. 2. Iets wat ik eerder had moeten doen, voor Anna het huis uit ging. Maar goed, spijt komt altijd te laat xD Anna nodigt hier Olaf uit en dan gaan ze samenwonen.
 3. 3. Jup, Olaf wil dat wel. (trek je niet teveel van het 'gejup' aan, want jup is gewoon mijn nieuwe stopwoord)‏
 4. 4. Olaf wil zelfs meer...
 5. 5. Olaf wil nog meer...
 6. 6. Making money. Ze zijn net maar meteen getrouwd. Foto ben ik vergeten.
 7. 7. Jup Anna, dat heb je helemaal goed gezien. En ik weet dat je geen kindje wilde, tenminste, het was geen wens. Maar ik vind het wel leuk eigenlijk, stiekem.
 8. 8. Olaf koopt een kavel, om een dansstudio te maken. Anna is al platina, dus ik denk dat ik, als die studio niveau 5 is, dat ik dan of Clive of David een plekje geef in de carrière.
 9. 9. Jup, het stelt echt weinig voor. Mijn broer had al tips gegeven om extra dingen toe te voegen. Ik heb anders echt geen idee hoe ik die dansstudio ooit niveau 5 krijg. Tot nu toe kwamen alleen bejaarden dansen...
 10. 10. Huh? Toen Anna een zwangerschapsjurkje aankreeg, had ze opeens een ander kapsel. Weird. Dus heb ik haar kapsel nog een keer veranderd, maar wat ze eerst had deed het niet meer, dus heeft ze nog een ander kapsel...
 11. 11. Zo ziet Anna er nu uit.
 12. 12. Ze moeten weer even geld verdienen voor een babykamertje, of in ieder geval, voor babyspulletjes.
 13. 13. Omdat Anna secundair tostisim is, platina is (dus alle wensbonussen heeft) kan ze nu ook tosti's schilderen. Jippie!
 14. 14. Lief!
 15. 15. Dat is wel een hele miniscule schat die Olaf gevonden heeft. Het past tussen zijn duim en wijsvinger terwijl hij deze op elkaar heeft. En dat dat dan een complete schatkist is... Jup, ik geloof het ook.
 16. 16. Natuurlijk zoekt Anna de meest handige plaats uit om te bevallen. Precies voor de muur, zodat het voor mij extra handig is om foto's te maken. Bedankt Anna.
 17. 17. Jup, een jongetje. De zesde in de buurt al. Hij heet Florian.
 18. 18. En Florian is, net als alle simbaby'tjes, heel erg lief;-)‏ Daarom heb ik maar een bungelboogje voor hem gekocht, anders ligttie de hele tijd in z'n bedje, dat is ook zielig.
 19. 19. Jup, terwijl je een tosti zit te eten. Natuurlijk!
 20. 20. Florian is alweer jarig. Die kaarsjes uitblazen blijft leuk. Het lijkt net of die baby's ook meeblazen, dat vind ik altijd erg maf.
 21. 21. Cute! (Peuters zijn altijd cute)‏ Gelukkig lijkt Florian veel op zijn moeder(a)‏ Niet ten nadele van Olaf hoor, want Olaf is heel lief. Qua karakter/persoonlijkheid lijkt Florian helaas ook op zijn moeder.
 22. 22. Breinmelk rules. Florian krijgt geen make-over heb ik besloten. Ik vind 'em goed genoeg.
 23. 23. Jup, Florian kan al lopen. Wel handig Anna, dat je precies bij de trap gaat staan om hem dat te leren...
 24. 24. Nog deze laatste foto die wat beloofd voor de toekomst(a)‏ Dan nog even de stats en babbelverhaal en dan ga ik meteen weer naar Circle City.
 25. 25. Stats Households: 5 Playable sims: 20 CAS-sims available: 3 Community lots: 6 Total lots: 11 Business districts: 0 Universities: 0 Downtown: no SM: 3 Population: 60 Fires: 0 Burglars: 0
 26. 26. Universiteit toevoegen gaat moeilijk worden. Ik ben een beetje dom geweest (duh!). Ik heb Anna en Britt lekker uit huis gezet... maar goed, nou heb ik dus 3 families/huishoudens Hunter. En als ik de familyFunds cheat gebruik, dan gaat er alleen geld bij Britt af. En ik vind voorwerpen in inventaris echt niet handig ofzo. Dus ik moet wat verzinnen voor die belastingen. Ik ben vandaag enorm in een simbui, dus het zou zomaar kunnen dat ik vanavond ofzo nog wat post. Er zit wel een nadeel aan dat ik per huishouden post... Ik vrees dat jullie friends page wordt gedomineerd door mij xD Als het te erg wordt moet je het maar zeggen;-)‏ Xx Mirjam

×