Week 3 roush

233 views

Published on

Published in: Technology, News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
233
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 3 roush

 1. 1. BaCC Circle City Green Forest 2 familie Roush Ja. Uhm. What do I have to say? Nothing I guess. Simverslaving is minder. Tenminste. Ik zoek nu andere dingen om te doen, anders word ik het spel nog eens gruwelijk zat. Dat moet natuurlijk niet. Daarom heeft het 'langer' geduurd voordat deze up kwam. En de familie Roush. Dat duurt ontzettend lang. Vaak zet ik de tijd op 3. En daar kan het niet, omdat het zo druk is. Ik ga deze week in Circle City, dus week 3 nog een nieuwe familie maken, gezellig hè. Maar goed. Ik klets niet meer, dat doe ik al veel te veel. Hier zijn de Roushjes (dat klinkt heel weird). Enjoy!
 2. 2. Oké, Roberto is trying to get a job. Hij is de enige die mag beginnen in Circle City. Maar helaas is er nu geen vacature in de architectuur. Daarom gaat hij maar iets anders doen.
 3. 3. Een roman schrijven bijvoorbeeld. Roberto wil namelijk een bestseller schrijven o.i.d. Nou, aangezien het geld oplevert mag het allemaal.
 4. 4. Ik geloof niet dat ik David familiesim had laten zijn, maar hij gaat wel helemaal uit zichzelf zijn zusje instoppen, cute toch?
 5. 5. Claire komt regelmatig langs. Omdat ik haar een Aaron cool vind samen stalk ik ze. Ik heb een hele lading spamfoto's van ze.
 6. 6. Oké, dit is nog niet alle spam. Ik heb echt zin dat Aaron en Claire gaan trouwen en kindjes krijgen. Ik ben benieuwd hoe die eruit zien. Aaron is niet superknap ofzo, hij lijkt best veel op zijn vader. Maar ze zijn allebei gewoon zo cute.
 7. 7. Oké, Aarons kamer moet ook nog steeds verbouwd worden. Dat behang zit er al sinds hij geboren is. Maar goed. Dit zijn dus een dansende Aaron en Claire. Dansen is altijd leuk.
 8. 8. Even foto's van actieve simmies. Clive is aan het voetballen. En heeft een walgelijk sportpakje. David staat aan de barre. Dat vind ik wel belangrijk voor zijn toekomstige carrière. (als ik die dansstudio ooit level 5 krijg)‏
 9. 9. Dit snap ik dus niet. Waarom moet een robot eten? Ik vraag me echt af waar die pannekoeken blijven, want een echte buik heeft Roberto niet. En je ziet het goed, Roberto heeft de plantjes in leven gelaten en pas voor het eerst geoogst.
 10. 10. Ik houd er altijd van als alle kinderen naar school zijn, want dan kan de tijd iets sneller. Maar helaas, de school vond het leuk om ze ijsvrij te geven. Dus heb ik Sterre maar een toespraak laten houden, ze moet nog 3 punten voor charisma, dan is het vol.
 11. 11. Volgens mij heeft de hele familie creativiteit maximaal. (behalve Roberto, die moet nog één puntje) Dat komt omdat ik ze alleen maar schilderijen laat maken. Volgens m'n broer is het huis van de familie Roush net een fabriek. Aan lopende band schilderijen producerend.
 12. 12. Verjaardag. De eerste deze week. Demi gaat ook tiener worden. Volgens mij is Demi het simmetje waar ik het minst mee heb. Niet echt aardig van mij, maar ze kwam echt als een soort nakomertje...
 13. 13. Deze foto is gewoon cool. Jup, Claire is ook aanwezig op Demi's verjaardag. Aaron zag het als een leuk excuus om haar maar uit te nodigen. (Of was ik dat?)‏ Jammer dat Jos wegliep omdat hij dacht dat er geen ruimte meer was voor hem...
 14. 14. Demi in het groot. Oké, make-over...
 15. 15. Jup, ik heb Demi een nieuw kapsel gegeven. En make-up. Dat vergeet ik nogal vaak bij mijn simmies. Maar ik vind Demi eigenlijk best tof zo.
 16. 16. Oké, David is ijdel. Hij gaat regelmatig voor de spiegel staan en naar zichzelf kijken. Ik durf dat zelf niet meer xD
 17. 17. Jup. Roberto heeft een prachtige roman verkocht. He is happy. En ik ook, weer een zooi geld erbij.
 18. 18. Jup. De zigeunerin kwam een lamp brengen. Voor Roberto. Leuk.
 19. 19. Ik blijf die geest altijd een beetje eng vinden. Hij is zo... zo... paars. Ik denk dat hij verwurgd is ofzo en toen doodging en toen geest werd...
 20. 20. Money, money, money. Must be funny, in the rich man's world... Oké, mijn ouders waren ABBA-fans. Maar deze money is best funny...
 21. 21. Nu kan Jos namelijk een dure kavel kopen. Een club. Die had ik al gebouwd... en die was best wel duur. Maar nu is het geld er. Oké, ik heb niet zoveel ervaring met clubs... maar goed... het gaat erom dat Britt straks kan beginnen met werken xD.
 22. 22. Ik heb eerst een beetje moeilijk zitten doen met die geldpaalding. Maar toen dacht ik: who cares, ze hebben geld genoeg. En anders organiseer ik wel weer een paintmarathon. Jos heeft al één klanttevredenheidsster... maar toen was hij moe en toen dacht ik: ga maar lekker naar huis.
 23. 23. Ook leuk. Make-over. Ik vind dat die townies, met een ander kapsel, al een stuk minder lelijk zijn xD. Rachelle verkoopt nu ook shampoo-dingetjes ofzo in haar make-over shop. Dat vond ik er wel bij passen.
 24. 24. Jup, Anna kwam langs om de krant te stelen. De speciale editie, namelijk de onzichtbare krant...
 25. 25. Hmm... Demi en Olaf. Hmm. Ze hebben maar één bolt. Maar ik heb even bij Rachelle en Jos gekeken, die hebben er ook maar één en volgens mij is hun huwelijk best gelukkig(a)‏
 26. 26. Hmm. Mijn simmies vinden die barre erg leuk. Ze maken er ongeveer ruzie om. David staat altijd met zo'n denkwolkje met Clive erin en een kruisje erdoorheen als Clive bij de barre staat. Maar nu hebben David en Clive allebei zo'n wolkje, met een kruisje door Demi xD In mijn fantasie staan die simmies dan altijd te schelden op elkaar.
 27. 27. De twaliën blijft natuurlijk leuk. David is nogal een leerfreak en Sterre vindt schaken gewoon leuk. Gezellig toch?
 28. 28. Hmm. Jup. Boris kwam op bezoek en Sterre doet nogal weird.
 29. 29. Jup. Dit is nou typisch de originele familie Roush.
 30. 30. Jup. Nog een verjaardag. Jos wordt oud. Huh, Rachelle is er niet bij. Ik dacht dat ze er wel bijstond...
 31. 31. Hmm. Nee. Jos krijgt make-over.
 32. 32. Beter. Oké, ik wist niet wat er gebeurde als ze 'tadaa' deden. Maar dan doen ze dit dus. Ik wilde geen andere pose geven aan Jos omdat hij van moeheid bijna in slaap viel. Volgens mij onderschatten wij de ouderdom... het is wel degelijk vermoeiend.
 33. 33. En dan hebben ze het over hangjongeren...? Jup...
 34. 34. Roberto vindt de tuin best leuk. Ik denk dat ik maar een kasje voor hem ga bouwen. Als ze weer genoeg geld hebben verzameld...
 35. 35. Dit ziet er best gezellig uit. Papa Jos met al zijn kindjes.
 36. 36. Lief hè. Nou moet ik denken aan een scène uit P.S. I love you. Dat is vet schattig. Dan zegt uhm... hij speelt Daniël, ben z'n naam vergeten. Maar goed, die zegt: “Tegenwoordig doen we alles om de ouderdom tegen te gaan, maar we beseffen niet wat voor voorrecht het is om met iemand oud te mogen worden.” Oké, dat ik van sims sentimenteel word...
 37. 37. I like this picture. Oké, het dak is dus weg... Maar goed, als het dak er zou zitten zou hij eigenlijk door het dak heen springen/salto maken. Weird. Maar, het is wel cool dat David dat kan natuurlijk.
 38. 38. Jup, twaliën speelt ik een tik jij een tik, dacht ik zo. Op de verjaardag van Aaron...
 39. 39. Oké, Aaron wordt dus op zondag volwassene... dat was niet helemaal de bedoeling, maar ja, er gebeuren wel meer dingen die niet helemaal de bedoeling zijn. Ik zie nog wel hoe ik dat oplos met hem en Claire. Want Aaron en Claire zijn voor elkaar bestemd(a)‏
 40. 40. Nope Aaron. Jij krijgt andere kleren. Gelukkig heb jij wel een fijne jeugd gehad:D Jippie, de eerste die opgroeit naar volwassene die het leven wel leuk vindt...
 41. 41. Oké. Nu mag je Claire weer onder ogen komen. Van mij dan. Maar dat duurt nog wel eventjes.
 42. 42. Stats Households: 5 Playable sims: 20 CAS-sims available: 4 Community lots: 7 Total lots: 12 Business districts: 0 Universities: 0 Downtown: no SM: 3 Population: 60 Fires: 0 Burglars: 0
 43. 43. Hmm. Er is niet superveel veranderd aan de stats. De volgende keer beter. Dan gaan we naar de familie Hunter II (ik denk dat het, als ik klaar ben met spelen daar, niet meer Britt Hunter is xD). Erna krijgen we nog de familie Greenlake en dan komt er een nieuwe familie bij. Ik verklap alvast dat het één simmetje is met de achternaam Romance. Raden wat voor wens die sim heeft xD. Ik vond het trouwens echt flauw. Roberto mocht werk gaan zoeken, wat denk je, echt geen één dag dat er een vacature was voor een architectiemand... Hopelijk heeft hij de volgende keer meer succes. Dit was het weer;-)‏ Tot de volgende keer!

×