BaCC Povoado Pinheiro week 1 2

794 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
794
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
624
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC Povoado Pinheiro week 1 2

 1. 1. BaCC Povoado Pinheiro ~ Week 1&2
 2. 2. Welkom bij mijn zoveelste BaCC. Ik ben de tel kwijtgeraakt. Maar er is een verschil met mijn andere BaCC's. Ja, ik heb ein-de-lijk een nieuwe laptop en nu is het veel makkelijker switchen van huishoudens (hij gaat daar niet meer van overstuur) en dat maakt het spelen leuk. Ik twijfelde of ik erover zou gaan posten, maar ik vind het zelf altijd heel leuk om BaCC's te lezen, dus heb ik besloten om toch, ondanks dat het tijd kost, te posten erover. Dit zijn de founders van mijn BaCC. Voor deze ene keer ben ik met twee sims begonnen. Het zijn Aron en Aimée van den Akker, op de volgende slides stel ik ze verder voor...
 3. 3. Aimée is een kennis/familiesim en haar levenswens is alle vaardigheden maximaliseren. Jippie, dat kan. Hier werkt ze in de tuin. Want Aron en Aimée moeten natuurlijk eten en geld verdienen...
 4. 4. En dit is Aron. Hij is een rijkdom/kennissim en zijn levenswens is 100.000 simdollar verdienen. Dat wordt nog een hele kluif, maar het kan tenminste wel.
 5. 5. En dit is hun huisje. Ik heb deze eerste weken niet heel veel foto's gemaakt, geen idee of het er ooit wel veel zullen worden. Maar ik vind het huisje best wel mooi geworden zo. Ik probeer in deze BaCC ook verschillende dingen te doen. Dus niet alle sims een eigen zaakje en niet allemaal op dezelfde manier geld verdienen. Het gaat dan wel een stukje trager, maar ik denk dat het dan langer leuk blijft. Aron en Aimée verdienen hun geld met plantjes verbouwen en krijgen later (dat zie je straks) een mini-supermarktje.
 6. 6. Arons hobby is ook natuur, dus dat komt helemaal mooi uit. Hij vindt het supertof om de plantjes water te geven.
 7. 7. Aimée is zwanger. Leuk, kindje!
 8. 8. Ondanks, of misschien wel juist omdat, Aimée zwanger is, gaat ze in de tuin werken. Er moet natuurlijk wel geld zijn, als het kleintje komt!
 9. 9. En omdat er verder weinig bijzonders gebeurt is hier al de bevalling... Spannend, wat zal het zijn?
 10. 10. Een jongetje met blond haar en lichtblauwe oogjes. Hij krijgt de naam Bjorn.
 11. 11. Blaadjes van bomen... Die zorgen voor compost en compost bevorderd de groei van de plantjes...
 12. 12. Cuteness.
 13. 13. Tijd voor Bjorn om peuter te worden...
 14. 14. Hij is echt een cutie. Helaas heb ik geen close-up. En helaas heb ik zijn hele peutertijd geen foto's gemaakt.
 15. 15. Want hier word Bjorn alweer kind.
 16. 16. Aimée was ook weer zwanger en is hier bevallen van een meisje: Britt.
 17. 17. De supermarkt. Die echt nog niks voorstelt, maar de bedoeling is dat het echt een mooie winkel gaat worden. Dat is een soort tweede vereiste van mijn BaCC, niet alleen anders, maar ook mooi. Ik wil niet een groot vierkant hok als winkel met schappen, nee, ik wil echt mooie winkels. Helaas hebben Aron en Aimée daar nog geen geld voor...
 18. 18. Bjorn heeft mijn hart veroverd, ik ben echt gek op dit jochie.
 19. 19. Hij krijgt hulp bij het maken van zijn huiswerk.
 20. 20. Britt is ook alweer jarig geweest.
 21. 21. Aron praat met planten.
 22. 22. Leuke Aimée met nog leukere Britt.
 23. 23. Aron wordt ontzettend goed in verkopen!
 24. 24. Bjorn helpt heel goed mee in de tuin. Het ziet er erg gezellig uit. En ja, het huis heeft alweer een make-over gehad. Aron (lees Mirjam) koos voor de geldbonussen in de winkel en daarom kan de familie in een groter huis wonen.
 25. 25. Zo ziet het er nu uit. Ik ga de plantenperkjes nog iets aanpassen, maar dan moeten alle plantjes geoogst zijn, anders is het zonde van het geld.
 26. 26. Broer en zus. Me loves them.
 27. 27. En nog meer Bjorn en Britt spam. Op zondagavond groeide Britt ook nog op, maar ze was te moe om te poseren voor nog een foto. Wachten tot ze uitgerust is kunnen we niet, want we moeten gauw door naar het tweede huishouden in Povoado Pinheiro.
 28. 28. Dit is Cristel Only. Haar achternaam verklapt een heel klein beetje wat haar missie is. Zij is namelijk kledingontwerpster. Dat kan ze nu nog helemaal niet, maar alles valt te leren. Ze is een rijkdom/romantieksim en haar levenswens is om de hand van Poseidon te worden. Ik heb er over nagedacht maar weet nog niet of ik die wens ga vervullen. Sowieso doe ik in deze eerste week nog geen poging.
 29. 29. En dit is haar kleine, maar knusse huisje. Weer zo'n schattig huis waar ik eigenlijk ook wel een beetje trots op ben. Het stelt misschien niet heel veel voor, maar oefening baart kunst hè?
 30. 30. En nu kan ze beginnen. De coole recolour van de naaimachine heb ik gedownload by all around the sims. Daar was een compleet naaiatelier. Als naailiefhebster kon ik het natuurlijk niet nalaten om dat in zijn geheel te downloaden. Dus hopelijk krijgt Cristel nog een mooier naaiatelier.
 31. 31. Lekker koffiedrinken. Gewoon, omdat het kan. En omdat dit een van de weinige foto's is die ik van Cristel heb.
 32. 32. Samen met Cristel ging ik naar een hobbykavel. Ik was nog nooit op die plekken geweest, maar ik ben er nu al fan van. Lekker vaardigheidspunten en onderscheidingen verzamelen zonder kostbare tijd in te leveren. En nu gaat mijn laptop/videokaart er niet meer van flippen dus het kan allemaal.
 33. 33. Op deze kavel heeft Cristel haar zilveren naaionderscheiding behaald. Daar was zij heel blij mee en ik ook. Want nu kan ze outfits maken...
 34. 34. En dit is alweer de laatste foto van deze update. Cristel aan het dansen met Jorik. Dezelfde week (zondag) zijn ze gaan samenwonen en daar horen jullie de volgende week meer over. Cristel heeft ook een eigen zaakje: “Cristel's Only Outfits, een kledingzaak dus. Ook nog niet veel bijzonders, maar met het geld wat Jorik meebracht kunnen we er een mooie winkel van maken. Nadat het huis iets verbouwd is, ietsje groter, niet veel, want het is nu net zo schattig klein. Op de volgende dia vind je nog de stats.
 35. 35. Stats Huishoudens Sims CAS Openbare kavels Totaal kavels Winkelbuurten Universiteiten Stadsbuurt Simvermenigvuldiger Populatie Vuurtjes Inbraken Vervulde levenswensen Belasting 2 6 1 2 4 0 0 Nee 2 12 0 0 0 5.570

×