Your SlideShare is downloading. ×
0
Metamap Invul Ppt
Metamap Invul Ppt
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Metamap Invul Ppt

409

Published on

Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid.

Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
409
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom! OWMS 23081 STRP Standaard NL metadata standaard services Inspire Organisatie Geonovum Overheid heeft Antwoord © Nationaal Archief IDsW
  • 2. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom!

×