Proloog

217 views
156 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
217
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
23
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Proloog

  1. 1. Proloog.
  2. 2. Langzaam komt een man uit zijn bed door een piepende wekker.Hij slaat hard op de wekker, die dan stopt met piepen. De manzucht luid. Hij loopt naar de badkamer om een frisse douche tenemen en zich daarna aan te kleden.
  3. 3. Deze man heet Mike Leas. Na een warme douche komt hij dewoonkamer in. En maakt een warme kop met koffie. Dit heeftMike wel nodig. Wanneer hij aan de keuken tafel gaat zitten ziethij dat er nog een aanvinkblad van zijn daden op de tafel ligt.Mike kijkt ernaar, en ziet alle moordzaken voor zich, maar ookonopgeloste.
  4. 4. En natuurlijk zijn beste maatje, Amy Elizes. Samen hebben ze alerg veel moorden opgelost. Maar één ding was een grootprobleem tussen hij en Amy. Mike is er achter gekomen dat Amyal heel lang verliefd op hem is… Mike wil niet hun vriendschapverpesten en zeggen dat hij weet dat Amy op hem is.
  5. 5. Even kijkt Mike op de klok. “Shitt! Het is al half negen!” RoeptMike. Snel schiet hij in zijn jas en drinkt zijn koffie snel op enrent naar de auto met zijn spullen. Als hij in de auto zit rijd hij zosnel mogelijk naar het politie bureau.
  6. 6. Als Mike binnen komt ziet hij de baas van iedereen staan. Evenmoet Mike slikken, Ted Lockwood is er niet voor niks. “Mike! Ikweet niet wat we hiermee moeten! Weer geen moordopgelost, we moeten de moordenaar vinden en je komt ook nogte laat.” Zegt Ted. “Maar die zaak lieten we toch vallen?” ZegtMike. Ted knikt. “Maar alsnog dit gebeurt vaker, Make ik moet jeontslaan, je doet je werk niet goed.” Zegt Ted.
  7. 7. “Meen je die Ted!” Zegt Mike met een flauwe glimlach om zijngezicht. Ted schud zijn hoofd. Meteen veranderd Mike’sgezichtsuitdrukking naar droevig. “Kan je me niet nog 1 kansgeven Ted! Nog maar 1!” Zegt Mike. “Goed maar dan nog maarecht 1 Mike en als je de volgende moord die komt niet oplostword je ontslagen!” Zegt Ted daarna loopt hij weg. Ook Mikeloopt naar zijn kantoor waar zijn team zit.
  8. 8. “Je komt toch niet je spullen op halen?” Zegt Amy terwijl zevragend naar Mike kijkt. “Nee maar ik heb nog maar 1 kans endan is het wel echt over.” Zegt Mike. “Nou laten we hopen datdat nog heel lang duurt Mike!” Zegt Amy daarna vliegt ze Mikeom de hals.

×