• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki.
 

Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki.

on

 • 224 views

Micron Associates sanoi, että Federal Trade Commissionille odottaa osaksi onko Google on ollut estää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja. Federal Trade Commissionille tutkii, onko ...

Micron Associates sanoi, että Federal Trade Commissionille odottaa osaksi onko Google on ollut estää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja. Federal Trade Commissionille tutkii, onko Googlen Motorola liikkuvuutta yksikön väärin estää pääsyn standardinmukaisia tekniikka, joka olisi käyttöoikeus kilpailijoiden perinteiset teollisuuden ja oikeudellinen menettelytavan mukaan Micron Associates raportteja. Vedoten nimetön lähteistä, the uutistoimisto sanoi, FTC on “myöntänyt siviili tutkintatoimien kysynnän, joka on samanlainen kuin haasteen” Google. Hallitus pyrkii myös kertoman tietoja Apple ja Microsoft. Ongelma liittyy niin sanottu frand patenttien–”oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoin sekä asianmukaista”–joka kattaa teknologian tuotannonalalla moitteettoman toiminnan välttämätön. Kuten CNET n Roger Cheng on selitetty, ajatus “periaate perustuu kyseisen käyvän teollis-ja tekijänoikeuksien lisensoinnin usein tarvitaan, koska joskus tiettyjen ideoita ja patentteja juuri jaetut kaiken toimimaan oikein yhdessä”–eli toimimaan keskenään kilpailevien yritysten Smartphone kuten asioita. Vastasuoritteita järjestelyn luontoissuorituksina yrityksille, jotka tuottavat tekniikka, joka on hyväksynyt standardina tuotannonalan sopivat käyttöoikeuden kyseisen teknologian käypään kurssiin.

Statistics

Views

Total Views
224
Views on SlideShare
224
Embed Views
0

Actions

Likes
2
Downloads
0
Comments
1

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel

11 of 1 previous next

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
 • I say nice job for those folks.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki. Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki. Presentation Transcript

  • Micron Associates 2012 TRENDSGoogle tutkii päälle Motorola patenttienFTC Micron Associates Keräysputki
  • Micron Associates sanoi, että Federal TradeCommissionille odottaa osaksi onko Google on ollutestää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja.Federal Trade Commissionille tutkii, onko GooglenMotorola liikkuvuutta yksikön väärin estää pääsynstandardinmukaisia tekniikka, joka olisikäyttöoikeus kilpailijoiden perinteiset teollisuudenja oikeudellinen menettelytavan mukaan MicronAssociates raportteja.
  • Vedoten nimetön lähteistä, theuutistoimisto sanoi, FTC on “myöntänytsiviili tutkintatoimien kysynnän, joka onsamanlainen kuin haasteen” Google.Hallitus pyrkii myös kertoman tietojaApple ja Microsoft.
  • Ongelma liittyy niin sanottu frand patenttien–”oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoinsekä asianmukaista”–joka kattaa teknologiantuotannonalalla moitteettoman toiminnan välttämätön.Kuten CNET n Roger Cheng on selitetty, ajatus“periaate perustuu kyseisen käyvän teollis-jatekijänoikeuksien lisensoinnin usein tarvitaan, koskajoskus tiettyjen ideoita ja patentteja juuri jaetutkaiken toimimaan oikein yhdessä”–eli toimimaankeskenään kilpailevien yritysten Smartphone kutenasioita. Vastasuoritteita järjestelynluontoissuorituksina yrityksille, jotka tuottavattekniikka, joka on hyväksynyt standardinatuotannonalan sopivat käyttöoikeuden kyseisenteknologian käypään kurssiin.
  • Viime aikoina kuitenkin Google rivalsMicrosoft ja Apple, kuten on ollutitkeminen virhe Googlen ja Motorolaliikkuvuutta halukkuutta toistaa näissäsäännöissä päälle.
  • Microsoftin Xbox, konsoli ei tulisi salliajäsenvaltioihin, koska se rikkoi koskevat Motorola–määritys tuomari oli tehdä aiempi tuomio viimekuussa, Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupankomission tuomarin liittotasavallan virastollevaltuudet valvoa kielletään tuotteiden toimitusYhdysvaltoihin, sanoi. Vastauksena että aiemminEnnakkoratkaisupyyntö, Microsoft on kerrottuCNET, että se “edelleen [ed] varma, komissioviime kädessä sulkea Microsoftin puolesta tässätapauksessa ja että Motorola järjestetäänlupauksensa tehdä sen standardin keskeisiäpatenttien oikeudenmukaisin ja kohtuullisinehdoin.”
  • Ei kauan sen jälkeen, kun Xbox-kielto suositusFederal Trade Commissionille lähetti kirjeensanoen pyrkimyksiä torjua Xbox tuonnin ITC jaApplen iPhone saattaa aiheuttaa “merkittäväävahinkoa” kuluttajille, kilpailua ja innovointia jaehdotti, että yritysten olisi rajoitettava niidenkykyä estää kilpailijoiden tuonti frand patentitperustuvat.
  • Ja ei kauan sen jälkeen, kun FTC lähetti kirjeen,johtaa puhetta käsiteltäväkseen eri liittovaltiontuomarin kyseenalaistivat Apple-tarjouksenvastaan Motorola kieltämistä, mutta samaanaikaan chastised Motorola’s oikeudellisten teamoman koskeva välipäätös strategialle sanomalla,“ei näy siitä, miten voit määrittää standardinkeskeisiä patentin käyttöä vastaan.” Myöhemminheittää pois asian–mitä oli viime kädessä voittaaMotorola–tuomari kuitenkin tehdä kohdan frandkutsuvan huomion.
  • Kertomuksessaan tänään, MicronAssociates sanoi FTC tutkimuksessatarkastellaan myös Googlen päätöstäjatkaa Motorola oikeudenkäynnit, jokaliittyy frand patenttien. Kun Googlesuljettu sen hankinta Motorola, takaisinhelmikuussa se lupasi lisenssin melkoMotorola patentteja.
  • Micron Associates sanoi, Microsoft vahvistanut,että sillä oli saanut FTC: n siviili tutkintatoimienkysynnän mutta laski edelleen huomautuksia. Theuutistoimisto sanoi myös, että Apple ja FTC laskikommentoimaan tutkimuksen ja Googlen edustajasanoi, hän ei voinut välittömästi kommentti.Euroopan komission aloittanut huhtikuussa,perustuvat suurelta osin valituksia Apple jaMicrosoft onko Motorola oli rikkonut lupauksensatarjoamaan frand patenttien oikeudenmukainenkäyttöoikeus.
  • Micron Associates raportin sanoi tänään,Kirk Dailey, vice president Motorolaliikkuvuuden, teollis-ja tekijänoikeuksiensanoi kesäkuu 20 päivänä, että Microsoft jaApple “näennäisesti ei hyväksyisi” kannaltalicensing frand patents Motorola hallussa.Google, Apple ja Microsoft kommentti jaolemme päivittää tässä artikkelissa, kunsaimme kuulla takaisin.