1513 samara sectors.economics_20111011

502 views

Published on

Treball de Socials sobre els sectors econòmics (3r d'ESO)
Autora: Samara Mengíbar

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
502
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Samara 3A
 • Pg.16
 • Els sectors econòmics són la divisió de l’activitat econòmica d’un Estat o territori, atenent al tipus de procés productiu que té lloc
 • Tornar al índex
 • És el conjunt de tècniques i coneixements per a cultivar la terra. Engloba els diferents treballs sobre el tractament dels cultius vegetals.
 • és l'activitat humana consistent en la domesticació i explotació d'animals per obtenir-ne aliment, productes derivats (llana, cuir, etc.), o serveis (animals de tir, animals de bast, amb finalitats recreatives, animals per a laboratori, etc)
 • Tornar al índex
 • N’hi ha béns de consum segons la durada (duradors i no duradors), la funció (béns de consum i intermedis), el règim de propietat (béns privats i públics), la disponibilitat (béns lliures i escassos) i el comportament davant l’augment de renda (béns inferiors, normals, de luxe i necessaris).
 • Tornar al índex
 • El transport públic és aquell en el que els viatgers comparteixen el mitjà de transport i està obert a la gent en general.
 • És el procés multidireccional mediant el qual es transmeten coneixements, calors i costums.
 • Samara 3A
 • 1513 samara sectors.economics_20111011

  1. 1. Pg.16 Pg.12 Pg.8 Pg.5 pg.4 Què són els sectors econòmics? Sector primari L’agricultura La ramaderia Sector secundari siderúrgia Béns de consum Sector terciari El transport públic L’educació Objectiu del treball i conclusió final
  2. 2. Enciclopèdia. cat Els sectors econòmics són la divisió de l’activitat econòmica d’un Estat o territori, atenent al tipus de procés productiu que té lloc Els quatres sectors de la producció es poden subdividir en sectors parcials per l’activitat.
  3. 3. El sector primari està format per les activitats econòmiques relacionades amb la transformació dels recursos naturals en productes primaris no elaborats. Les principals activitats del sector primari son l’agricultura, la silvicultura, la apicultura, la aqüicultura, la caça i l pesca. Tornar al índex
  4. 4. És el conjunt de tècniques i coneixements per a cultivar la terra. Engloba els diferents treballs sobre el tractament dels cultius vegetals.
  5. 5. És l'activitat humana consistent en la domesticació i explotació d'animals per obtenir-ne aliment, productes derivats (llana, cuir, etc.), o serveis (animals de tir, animals de bast, amb finalitats recreatives, animals per a laboratori, etc)
  6. 6. El sector secundari és el conjunt d’activitats que impliquen la transformació d’aliments; matèries primes a través dels més variats processos productius. El sector inclou: siderúrgia, les industries mecàniques, la química, la tèxtil, la producció de béns de consum, el hardware informàtic, les indústries de base, etc. Tornar al índex
  7. 7. Es denomina siderúrgia a la tècnica del tractament del mineral i el ferro per obtenir diferents tipus d’aquest o de les seves aliatges.
  8. 8. N’hi ha béns de consum segons la durada (duradors i no duradors), la funció (béns de consum i intermedis), el règim de propietat (béns privats i públics), la disponibilitat (béns lliures i escassos) i el comportament davant l’augment de renda (béns inferiors, normals, de luxe i necessaris).
  9. 9. És el sector que engloba totes aquelles activitats econòmiques que no produeixen béns materials de forma directa, si no els serveis que s’ofereixen per satisfer les necessitats de la població Té subsectors com el comerç, els transports, les comunicacions, les finances, el turisme, l'hostaleria, l'oci, la cultura, els espectacles, la administració pública , sanitat, Educació, atenció a la dependència. Tornar al índex
  10. 10. El transport públic és aquell en el que els viatgers comparteixen el mitjà de transport i està obert a la gent en general.
  11. 11. És el procés multidireccional mediant el qual es transmeten coneixements, calors i costums.
  12. 12. L’objectiu del meu treball és treure bona nota. :p Aquest Power substitueix l’examen del tema; parla sobre els sectors d'economia a l’actualitat i el seus subsectors. La meva conclusió final és la mateixa que la del principi, per tant, no sé jo com ho diria..... Ja m’agradaria substituir els exàmens de socials per aquests treballs; crec que aquí podem demostrar els nostres coneixements d’altre forma molt diferent.

  ×