Mojagostilna predstavitev cenik_2011

661 views
592 views

Published on

Več informacij:

matej.global@gmail.com
031/876-942

Published in: Health & Medicine, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
661
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mojagostilna predstavitev cenik_2011

  1. 1. PozdravljeniVemo, da se dandanes, ob vsej tej intenzivni ponudbi, človek težko odloči, katera je tista pravazadeva, ki bo ob vloženih sredstvih, v danem obdobju prinesla kar največ pozitivnega. Našaponudba je pisana na kožo gostincem, ker prvič, ni pretirano draga in si jo lahko praktično vsakprivošči ter istočasno vključuje vse kar potrebujete za intenzivno promocijo skozi vse leto. Midelujemo že od daljnega leta 2003 in smo v tem času zbrali ogromno izkušenj, tako da sedaj že kardobro vemo kaj lastniki potrebujete in želimo s svojo ponudbo, narediti za vas kar največ dobrega.Naš cilj je, da vam pridobimo čimveč pravih gostov, širimo dobro ime in pa nenazadnje tudidodatno povečamo obiskanost vaše spletne predstavitve, če jo imate.Tukaj ne gre za enostavno oglaševanje (pobiranje denarja, po domače povedano) ampak za reskvalitetno promocijo slovenske kulinarične ponudbe doma in tudi po svetu (vedno več tujcev,predvsem iz sosednjih držav, prav na našem spletnem portalu išče informacije o dobri kulinaričniin drugi turistični ponudbi). Najnovejši podatki o uporabnikih interneta v Sloveniji kažejo, da je prinas že več kot milijon uporabnikov interneta in kar 58% jih internet uporablja prav vsak dan (Vir:Ris.org). Dejstvo je, da bo ta številka v prihodnje še kar naprej rasla, tako da bo predstavitev nanajvečjem slovenskem spletnem gostinskem portalu Mojagostilna.com, res odlična izbira, ki boprinesla konkretne rezultate.Kaj vse dobite? Dobite obsežno predstavitev, ki vključuje vse potrebne informacije, ki jihobiskovalci iščejo in ki jim pomagajo pri njihovi odločitvi.− podroben opis z vsemi potrebnimi kontaktnimi podatki in drugimi informacijami− predstavitev jedilnega lista, hišnih specialitet ter drugih posebnosti vaše hiše− galerija slik – nekje optimalno število slik v galeriji je 12, za kaj več pa naj le pridejo v živo pogledat...− vse dodatne informacije – prenočišča, opis lokalnih zanimivosti in znamenitosti, drugo...− celovita promocija – dodatne možnosti objave na oglasni deski, v sekciji priporočamo na prvi strani, bannerji, mailingi – skratka celovita ponudbaIn pa največja prednost našega portala: „Katera reklama je tista najboljša?“ Že od nekdaj jenajboljša reklama od ust do ust in preko ocen, ki jih na Mojagostilna.com pišejo obiskovalci, se tadober glas resnično najbolj hitro širi in zato je pomembno, da ste z nami. Cena za to promocijo - žeod 8,25 Eur/mesec oz. 99,00 Eur/leto.Hvala
  2. 2. 1. Naši obiskovalciGostilna, restavracija, dobre restavracije, dobre gostilne, najboljše gostilne…to so ključne besede, kijih vpisujejo uporabniki in vedno je naš portal prav pri vrhu. Verjamemo, da ste na svojo mizodobili že marsikatero ponudbo za oglaševanje in ste bili razen v redkih primerih razočarani, ker pačni bila prava ciljna publika. Boljše ciljne publike kot je na www.mojagostilna.com v vaši branži neboste našli in ker obisk iz meseca v mesec narašča, verjamemo, da je ta način promocije za vas medboljšimi, če ne kar najboljši, konec koncev, dandanes gre vse na splet. Letno beležimo blizu500.000 različnih obiskovalcev in 1.500.000 ogledov predstavitev...skratka obisk je zagotovljen.2. Ocene obiskovalcevTo je tisti glavni magnet za obiskovalce, ki se vedno znova in znova vračajo. Ocene so sevedasubjektivne a vsak obiskovalec takoj dobi neko generalno sliko in se na podlagi tega odloči za obisk.V kolikor se odločite za enega od možnih načinov sodelovanja, seveda malo pogledamo, da nikakšnega pretiranega kritiziranja še posebej, če ni utemeljeno. Takšne ocene, kot jo vidite spodaj…želimo si, da dobite čimveč takšnih ocen ter da boste z našim sodelovanjem resnično zadovoljni.3. Naša vizijaGostinski portal Mojagostilna.com je na slovenskem spletu prisoten od daljnega leta 2003 in čezpar mesecev slavimo že jubilejno osmo obletnico, ki jo bomo pospremili s popolno grafično intehnično prenovo, tako da bo za obiskovalce in posledično seveda za lastnike še boljše.Naš način dela je tak, da ne posiljujemo z ne vem čem, ker se nam lastniki večinoma kar sami javljatein nam praktično ni potrebno. Pogoji so takšni, kot jih tukaj predstavljamo, ker lahko le na ta načinzagotovimo željeno kvaliteto.
  3. 3. Možnosti za oglaševanje na portalu Mojagostilna.com1. Paketna predstavitevKot ste verjetno opazili, je na našem portalu objavljenih res veliko število gostiln in restavracij,z bolj ali manj podrobnimi predstavitvami. Od brezplačnega osnovnega vpisa, do res dodelanihpredstavitev, ki vsebujejo tudi jedilni list, galerije slik ter vse ostale potrebne zadeve za dobropromocijo. Cena takšne predstavitve je odvisna od obsega predstavitve in števila zagotovljenihobiskov predstavitve in znaša med 99,00 in 1.790,00 Eur na letni ravni. Podrobno predstavitevpaketov lahko vidite spodaj in se glede na vaše želje, potem na podlagi tega odločite.Cilj takšne predstavitve je obiskovalcem ponuditi čimbolj popolne in ažurne informacije. Mi pabomo poskrbeli, da si bo vašo predstavitev ogledalo čimveč ljudi (odvisno pač, za katerega izmedpaketov se odločite).Predstavitev vključuje naslednje:- osnovne informacije (regija, vrsta kuhinje, poznano ime, naslov, telefon, fax, gsm, e-pošta, spletna stran)- logotip in opis (do 750 znakov)- kapacitete, kreditne kartice, obratovalni čas, kako do nas- 3 osnovne slike, 12 dodatnih slik v galeriji- jedilni list (12 vnosov + 6 slik)- specialitete (6 vnosov + 3 slike)- izleti - opis do 6 (šest) izletniških točk- druge informacije - do 12 vnosov + slikeZagotovljen obisk vaše predstavitveDandanes obstaja veliko možnosti za oglaševanje na spletu, a bolj ko se človek poglobi, bolj vidi, datisto kvalitetno, tudi nekaj stane. In zagotovljen učinek lahko dosežemo le s tem, da na vašopredstavitev pripeljemo čimveč obiskovalcev in da je seveda cena precej primerna. Glede na številoobiskovalcev, ki bi jih želeli pripeljati na vašo predstavitev v enem letu, smo vam pripravili različnepakete, pa se lahko kar sami odločite kaj bi vam najbolj ustrezalo. Dobite res obsežno predstavitevin v nobenem primeru vas obiskovalec ne stane več kot 20 centov.Paket S – zagotovljenih je najmanj 500 obiskov vaše predstavitve. Cena: 99,00 Eur/letoPaket M – zagotovljenih je najmanj 1000 obiskov vaše predstavitve. Cena: 199,00 Eur/letoPaket L – zagotovljenih je najmanj 2500 obiskov vaše predstavitve. Cena: 399,00 Eur/letoPaket XL – zagotovljenih je najmanj 5000 obiskov vaše predstavitve. Cena: 699,00 Eur/leto2. Objava na oglasni deskiNajenostavnejša in najcenejša zadeva a odlična za promocijo. Objava se nahaja na prvi straniportala in jo tako vidi največ ljudi. Cena 50 Eur na teden*. (*to pomeni najmanj en teden, večinomapa je objava dlje časa na prvi strani in pa kasneje do preklica tudi na podstrani Oglasna deska).
  4. 4. 3. Sekcija priporočamoNa desni strani vstopne strani je tako imenovana sekcija priporočamo, ker so predstavljene izbranegostinske hiše. Cena postavitve znaša 120,00 Eur/mesec.4. Oglaševanje v mail listiNa našem seznamu je blizu 40.000 prejemnikov, ki jim vsake toliko pošljemo kakšno obvestilo poelektronski pošti. Odziv na oglaševanje v tem sporočilu je večinoma zelo pozitiven in se lahkoizkoristi za razne promocije (Velika noč, Martinovo, Silvestrovo ipd.). To ciljano oglaševanje vasstane 75,00 Eur. Kampanja predstavlja eno pošiljanje teden dni pred dogodkom in eno pošiljanjedan/dva pred dogodkom v smislu doseganja maksimalnega učinka.5. Oglaševanje z bannerjiNa voljo je več poziciji in sicer 468x60 zgoraj, 160x600 na levi strani takoj pod glavnim menujem.Cena za 468x60 je 100,00 Eur, 160x600 pa 150,00 Eur mesečno.
  5. 5. 6. Posebna ponudba – Partnerski XXL paketIzbranim posameznikom prav tako ponujamo možnost za kar precejšen prihranek pri naročilunaših storitev, v kolikor se dogovorimo za malce večji obseg oglaševanja. S tem lahko lastnikiresnično izkoristite vse potenciale portala www.mojagostilna.com, sedaj in v prihodnjih letih.- podrobna predstavitev na portalu in najmanj 10.000 zagotovljenih obiskovalcev- banner 468x60 ali 160x600 12 mesecev (lahko kaže tudi na vašo obstoječo spletno stran)- 12 objav na oglasni deski- 12 mesecev v sekciji priporočamo- 4 email kampanje---------------------------------------Cena: 1.790,00 Eur (več kot 50% popusta na redno ceno)Pri partnerskem paketu nudimo tudi ugoden način plačila in sicer 50% ob postavitvi in 50% zvaluto 90 dni.Za vse nadaljnje informacije pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 50 61 ali pošljite email na info@mojagostilna.com.Vse cene so brez DDV.Veljavnost ponudbe 2011

×