Januarska 2013 v3.3
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
358
On Slideshare
358
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. ФАКУЛТЕТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ИНФОРМАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ Распоред на испитите во јануарската испитна сесија во учебната 2012/2013 година Предмет година насока дата час просторијаСреда, 23.01.2013 0:00Интелигентни антени IV ТК 23.01.2013 9:00 110Основи на Дигитално Процесирање на Сигнали II ТК, ЕРПС 23.01.2013 9:00 АМФ, 211Линеарни Оптимални Управувачи и Состојбени Естиматори III КСИА 23.01.2013 9:00 111Мали Хидроелектрични Централи IV ЕЕиУ 23.01.2013 9:00 112Автономни Електрични Возила IV КИЕЕ 23.01.2013 9:00 212Компјутерски Поддржано Инженерство II КИЕЕ 23.01.2013 9:00 212Елементи од Нумеричка Математика II КСИА 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Дискретна Математика I ИНФО 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Математика 2 I сите без ИНФО 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Нови Технологии во Развојот на ЕЕУ IV ЕЕУ 23.01.2013 15:00 111FACTS уреди во ЕЕС IV ЕЕС 23.01.2013 15:00 112Електрични мрежи III EE - VI 23.01.2013 15:00 112Дигитално Процесирање на Слика III ЕРПС 23.01.2013 15:00 212Интернет Технологии III ТК 23.01.2013 15:00 122Телекомуникациски мрежи IV ЕТ - VIII 23.01.2013 15:00 122, 211Елементи за Автоматизација и Роботика III КСИА 23.01.2013 15:00 110Апликативен софтвер IV КТИА - VIII 23.01.2013 18:00 110Четврток, 24.01.2013 0:00Германски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Француски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Руски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Електрични Мерења во ЕЕУ III ЕЕУ 24.01.2013 9:00 212Мерења во Електроенергетиката III ЕЕС, ЕЕиУ 24.01.2013 9:00 212Микросетила и Мерни Системи II ИКИ 24.01.2013 9:00 109Англиски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 АМФАнглиски Јазик I сите 24.01.2013 12:00 АМФПристапни технологии III ТК 24.01.2013 12:00 122Персонални и Ad-Hoc Мрежи IV ТК 24.01.2013 12:00 122Електрично Осветление II ЕЕС 24.01.2013 12:00 111Електрично осветление V IX 24.01.2013 12:00 111Технички Системи за Управување IV ЕЕС, ЕЕиУ 24.01.2013 12:00 111Телесообраќаен Инженеринг III ТК 24.01.2013 12:00 211, 212Синтеза на процесни и роботски системи III КСИА 24.01.2013 15:00 109Компјутерски Симулации III КИЕЕ 24.01.2013 15:00 211Техника на висок напон 2 IV EE - VIII 24.01.2013 15:00 110Петок, 25.01.2013 0:00Објектно Ориентирано Програмирање I сите без ИНФО 25.01.2013 9:00 ФЛАОПОбјектно Ориентирано Програмирање I ИНФО 25.01.2013 9:00 ФЛАОПУправување во телекомуникациски мрежи IV ТК 25.01.2013 12:00 110Автоматизација на Производни Постројки и Процеси III КСИА 25.01.2013 12:00 109
 • 2. Биокибернетика V IX 25.01.2013 12:00 122Компјутерска Анализа на Стационарни Режими во ЕЕС III ЕЕС 25.01.2013 12:00 111Проектирање на Електроенергетски Објекти IV ЕЕС, ЕЕиУ 25.01.2013 12:00 112Примена на Дигитална Заштита IV ЕЕиУ 25.01.2013 12:00 112Електромоторни погони IV ЕЕ 25.01.2013 12:00 лаб. ЕМПЕлектромоторни погони 1 IV ИЕА 25.01.2013 12:00 лаб. ЕМПВгнездени комп.с-еми и системи за раб во реално време IV ЕРПС 25.01.2013 12:00 212Анализа и синтеза на ел. кола III КТИА - V 25.01.2013 15:00 211Електрични Кола II ЕЕиУ 25.01.2013 15:00 211Електрични Кола 2 II ЕЕУ 25.01.2013 15:00 211Електроника 2 II КСИА 25.01.2013 15:00 109, 110,111, 112Основи на телекомуникации 1 III ET - V 25.01.2013 15:00 122Основи на Дигитални Телекомуникации II ЕРПС 25.01.2013 15:00 122Прекинувачки Извори на Напојување III ЕРПС 25.01.2013 18:00 212Сабота, 26.01.2013 0:00Пренос на податоци V IX 26.01.2013 9:00 АМФОснови на Телекомуникации II ТК 26.01.2013 9:00 110, 111Компјутерско водење на процеси III КТИА - VI 26.01.2013 9:00 211Анализа и Дизајн на Информациони Системи IV КИЕЕ 26.01.2013 9:00 112Проектирање на роботизирани производни линии III КСИА 26.01.2013 9:00 122Менаџмент со Инженерска Економика II ИКИ 26.01.2013 12:00 110Управување на Флексибилни Технолошки Системи IV КСИА 26.01.2013 12:00 111Електроенергетски Уреди II, III КСИА, ЕРПС 26.01.2013 12:00 112Електроенергетски уреди V IX 26.01.2013 12:00 112Основи на софтвер и вештачка интелегенција III КТИА - VI 26.01.2013 12:00 122Заземјување и Заштитни Мерки III ЕЕиУ 26.01.2013 12:00 110Електромагнетика II ЕРПС 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетика III ET - V 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетни Полиња II ЕЕиУ, ЕЕУ, КИЕЕ 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетни полиња III EE, ИEA - V 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Апликативен Софтвер во Елетроенергетиката III ЕЕС 26.01.2013 15:00 109Компјутерски Методи во Електроенергетиката II ЕЕС 26.01.2013 15:00 109Планирање и развој на ЕЕС V IX 26.01.2013 15:00 109Канали и Пропагации III ТК 26.01.2013 15:00 212Системски софтвер IV КТИА - VII 26.01.2013 15:00 AМФ, 211, 110Дигитална обработка на сигнали IV ЕТ - VII 26.01.2013 18:00 АМФПонеделник, 28.01.2013 0:00Техника на Висок Напон II, IV КИЕЕ, ЕЕУ, ЕЕиУ 28.01.2013 9:00 109Техника на висок напон III ИЕА - VII 28.01.2013 9:00 109Техника на Висок Напон 1 III ЕЕС 28.01.2013 9:00 109Техника на висок напон 1 IV ЕЕ - VII 28.01.2013 9:00 109Планирање на ЕЕС IV ЕЕС 28.01.2013 9:00 109Програмски методологии I ИНФО 28.01.2013 9:00 211Телекомуникациски системи IV ЕТ - VIII 28.01.2013 9:00 АМФТелекомуникациски Системи III ТК 28.01.2013 9:00 АМФДискретна Математика II ИКИ 28.01.2013 12:00 Б2, Б3, 223, 117(ТМФ), 315(ТМФ)Материјали во Електрониката II ТК 28.01.2013 12:00 110
 • 3. Безжични IP Мрежи IV ТК 28.01.2013 12:00 109Безжични ТК системи V IX 28.01.2013 12:00 109ТТ-комутација и теорија на сообраќај IV ЕТ - VII 28.01.2013 12:00 109Микроелектроника IV ЕРПС 28.01.2013 12:00 АМФМикроелектроника III ЕТ - V 28.01.2013 12:00 АМФУправување на електромоторни погони IV ЕЕУ, КИЕЕ 28.01.2013 12:00 лаб. ЕМПЕлектрични Машини 2 III ЕЕУ 28.01.2013 15:00 109Електрични машини 2 IV ИЕА - VII 28.01.2013 15:00 109Основи на телевизијата IV ЕТ - VIII 28.01.2013 15:00 211, 212Системи за обработка на слика V IX 28.01.2013 15:00 211, 212Телевизија III ЕРПС 28.01.2013 15:00 211, 212Вторник, 29.01.2013 0:00Микропроцесорски системи IV КТИА - VII 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Микропроцесорски Системи III ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Дистрибуирани компјутерски системи IV КТИА - VIII 29.01.2013 12:00 109Дигитално Процесирање на Сигнали II КСИА 29.01.2013 12:00 АМФМатематика 4 II ТК, ЕРПС 29.01.2013 12:00 110, 122, 211Менаџмент на ЕЕС III ЕЕС 29.01.2013 12:00 111Објектно Ориентирано Моделирање на Телеком. Системи IV ТК 29.01.2013 12:00 112, 212Основи на Електротехника 2 I сите без ИНФО 29.01.2013 15:00 122, 110, 211, 109, 112, 212Експлоатација на Електроенергетски Објекти III ЕЕиУ 29.01.2013 15:00 111, 122Приемна и предавателна техника III ЕЛ-V 29.01.2013 15:00 111Компјутерско Водење на Процеси III КСИА 29.01.2013 18:00 211Компјутерски Архитектури II ИКИ, ИНФО 29.01.2013 18:00 211, 110, 109, 111, 112,122,212Трансформатори и Машини за Наизменична Струја II ЕЕС 29.01.2013 18:00 112Среда, 30.01.2013 0:00Дискретни системи на управување III КТИА - V 30.01.2013 9:00 109Операциони Истражувања IV КСИА 30.01.2013 9:00 109Операциони истражувања IV КТИА - VIII 30.01.2013 9:00 109Основи на Електроенергетика II ЕЕиУ 30.01.2013 9:00 110Електрични Мерења на Неелектрични Величини IV ЕЕиУ, ЕЕУ 30.01.2013 9:00 111Електрични мерења на неелектрични величини V IX 30.01.2013 9:00 111Проектирање на Енергетски Конвертори IV ЕРПС 30.01.2013 9:00 112ВФ прекинувачки конвертори V IX 30.01.2013 9:00 112Основи на телекомуникации 2 III ЕТ - VI 30.01.2013 9:00 122Модулација, кодирање и проц. на сигнали во безж. ком. V IX 30.01.2013 9:00 122Анализа на ЕЕС V IX 30.01.2013 9:00 212Компјутерски Компоненти и Периферии II ИКИ, ТК 30.01.2013 9:00 АМФКомпјутерска Анализа на Преодни Процеси во ЕЕС IV ЕЕС 30.01.2013 9:00 212Дигитални Телекомуникации 2 III ТК 30.01.2013 12:00 АМФ, 109Електростопанство IV EE - VII 30.01.2013 12:00 110Филозофија и социологија на техниката V IX 30.01.2013 12:00 110Несиметрични режими и преодни процеси во ЕМ V IX 30.01.2013 12:00 111Аналогна и дигитална симулација V IX 30.01.2013 12:00 122Проектирање на САУ V IX 30.01.2013 12:00 122Електротермиски Постројки III ЕЕУ, КИЕЕ 30.01.2013 12:00 212Електротермиски постројки IV ИEА - VIII 30.01.2013 12:00 212
 • 4. Режими и експлоатација на електротермиски постројки V IX 30.01.2013 12:00 212Електронски Мерења III ЕРПС 30.01.2013 12:00 211Електронски мерења III ЕТ - VI 30.01.2013 12:00 211Еднонасочни Машини и Трансформатори II ЕЕиУ 30.01.2013 15:00 112Електр. машини и трансформатори III EE - V 30.01.2013 15:00 112Испитување на Електрични Машини IV КИЕЕ, ЕЕУ 30.01.2013 15:00 112Испитување на електрични машини IV ИЕА - VIII 30.01.2013 15:00 112Испитување на трансф. и машини за наизм струја V IX 30.01.2013 15:00 112Основи на ел. машини и трансф. III ИЕА - V 30.01.2013 15:00 112Основи на Електрични Машини и Трансформатори II ЕЕУ, КИЕЕ 30.01.2013 15:00 112Електрични Мрежи II ЕЕС 30.01.2013 15:00 122Четврток, 31.01.2013 0:00Физика 2 I сите без ИНФО 31.01.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Компјутерска електроника 1 II ИКИ 31.01.2013 12:00 122, 212, 211Квалитет на ЕЕ II, IV ЕЕС, ЕЕиУ, КИЕЕ 31.01.2013 12:00 109Преносни и Дистрибутивни Системи IV ЕЕУ 31.01.2013 12:00 109Преносни и дистрибутивни системи III ИЕА - VI 31.01.2013 12:00 109Дистрибутивни системи III ЕЕС 31.01.2013 12:00 109Дистрибутивни системи IV ЕЕ - VIII 31.01.2013 12:00 109Нисконапонски ЕЕ инсталации III ИЕА - V 31.01.2013 12:00 109Нисконапонски електрични инсталации и осветление III ЕЕУ,КИЕЕ 31.01.2013 12:00 109Компјутерска графика V IX 31.01.2013 12:00 ФЛАОПЛинеарна Електроника II ЕРПС 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Линеарна електроника 2 III ET - V 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Основи на импулсна и дигитална електроника III ЕРПС 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Електроакустика IV ЕТ - VIII 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Микропроцесорски Системи III КСИА 31.01.2013 15:00 111, 211Сигурносни комуникации IV ТК 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Дигитален пренос на информации 2 IV КТИА - VII 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Теорија на информации III ET - VI 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Случајни Сигнали и Теорија на Информации II ТК 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Компјутерско Моделирање на Електроенергетски објекти IV ЕЕиУ 31.01.2013 15:00 112Телекомуникациски Мрежи III ТК 31.01.2013 15:00 122, 211Процесирање и Пренос на Мултимедиски Сигнали IV ТК 31.01.2013 15:00 122Управување и диспечинг V IX 31.01.2013 15:00 212Управување и диспечинг во електроенергетски системи IV ЕЕС 31.01.2013 15:00 212Автоматизација на производни процеси V IX 31.01.2013 15:00 109Системи на Автоматско Управување II КИЕЕ 31.01.2013 15:00 109Линеарни Динамички Системи II КСИА 31.01.2013 15:00 110Роботика V IX 31.01.2013 18:00 111, 112, 212Информациони системи V IX 31.01.2013 18:00 111, 112, 212Петок, 01.02.2013 2:00Математика I ИНФО 01.02.2013 9:00 АМФ,110,211,109, 111,122,212, 112Математика 1 I сите 01.02.2013 9:00 АМФ,110,211,109, 111,122,212, 112Електромагнетни бранови III ЕРПС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електромагнетни бранови III ЕТ - VI 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Антенска техника IV ЕРПС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211
 • 5. Сигнали и системи II ЕРПС,ТК 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електрични кола 1 II ЕЕУ 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електрични кола и сигнали II КИЕЕ 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Теорија на енергетски електрични кола II ЕЕС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Основи на електрично задвижување IV ЕЕиУ,ЕЕС 01.02.2013 12:00 112Електромоторни Погони III ЕЕУ, КИЕЕ 01.02.2013 12:00 112Електрични елементи на автоматско управување V IX 01.02.2013 12:00 112Електромоторни погони 2 IV ИЕА - VIII 01.02.2013 12:00 112Процесни мерења и материјали во електрониката IV КСИА 01.02.2013 12:00 111Разводни постројки III ЕЕиУ,КИЕЕ 01.02.2013 12:00 109Разводни постројки IV ЕЕ - VII 01.02.2013 12:00 109Релејна Заштита III ЕЕС, ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 110Релејна заштита IV EE - VIII 01.02.2013 15:00 110Нуклеарни реактори и централи III EE - VI 01.02.2013 15:00 109Нуклеарни централи III ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 109Планирање на погон и градба на електрични централи IV ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 109Планирање на погон и градба на ЕЦ IV IX 01.02.2013 15:00 109Проектирање на сигурносни системи IV КСИА 01.02.2013 15:00 212Инженерска механика II ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 211Мерења во телекомуникациите IV ТК 01.02.2013 15:00 122ЕЕУ за специјална намена IV ЕЕУ 01.02.2013 15:00 112Основи на машинската интелигенција III КСИА 01.02.2013 15:00 111Организација на компјутерски системи III КТИА - VI 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Логички кола и дискретни автомати II ИКИ,КСИА 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Логички кола и дискретни автомати III ЕТ, КТИА - V 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Понеделник, 04.02.2013 2:00ПЛД и ФПГА компоненти IV ЕРПС 04.02.2013 9:00 111Интернет програмирање II ИКИ,КСИА,ТК,ИНФО 04.02.2013 9:00 ФЛАОППроизводство на електрична енергија III ЕЕиУ 04.02.2013 9:00 109Производство на електрична енергија III EE - VI 04.02.2013 9:00 109Производни и разводни постројки III ЕЕС,ЕЕУ 04.02.2013 9:00 109Производни и разводни постројки III ИЕА - V 04.02.2013 9:00 109Телекомуникациски софтвер II TK 04.02.2013 9:00 110, 122Дигитален пренос на информации 1 III КТИА - VI 04.02.2013 9:00 110, 122Дигитални телекомуникации IV ET - VII 04.02.2013 9:00 110, 122Софтверски алатки во електроенергетиката II ЕЕиУ 04.02.2013 9:00 212Микробранови системи IV ЕТ - VII 04.02.2013 9:00 АМФ, 211Дизајн и моделирање на телекомуникациски мрежи IV TK 04.02.2013 9:00 АМФ, 211Физика 1 I сите 04.02.2013 12:00 АМФ, 109, 122, 111, 112, 211, 110Електрична Влеча IV КИЕЕ, ЕЕУ 04.02.2013 12:00 212Електрична влеча IV ИЕА - VIII 04.02.2013 12:00 212Системи за далечинско водење и дистр. Управување IV КСИА 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Теорија на системи II КСИА,ЕРПС 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Теорија на системи III КТИА - V 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Интегрирани склопови III ЕРПС 04.02.2013 15:00 212Основи на енергетска електроника II,III ЕЕиУ,КИЕЕ,ЕЕС 04.02.2013 15:00 109Инженерски софтверски алатки III ЕЕУ 04.02.2013 15:00 112
 • 6. Електрично заварување V IX 04.02.2013 15:00 111Основи на автоматика III ЕЛ-V 04.02.2013 15:00 111Комутација и рутирање III TK 04.02.2013 18:00 211Вторник, 05.02.2013 2:00Компјутерски мрежи V IX 05.02.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 111, 112Примена на микроконтролери IV КИЕЕ 05.02.2013 9:00 109Енергетска електроника III ЕРПС 05.02.2013 9:00 212Моделирање, идентификација и симулација III КСИА 05.02.2013 9:00 122Објектно ориентирани системи II ИКИ 05.02.2013 9:00 110Когенеративни постројки IV ЕЕиУ 05.02.2013 12:00 110Проектирање на ЕЦ и РП IV ЕЕ - VIII 05.02.2013 12:00 110Електрични машини 1 III ЕЕУ 05.02.2013 12:00 112Електрични машини 1 III ИЕА - VI 05.02.2013 12:00 112Проектирање на електрични машини IV ИЕА - VIII 05.02.2013 12:00 112Проектирање на ЕМТА IV ЕЕУ 05.02.2013 12:00 112Основи на мерна техника II ЕРПС,ТК,КСИА 05.02.2013 12:00 АМФ, 211Енергетска електроника III ЕЛ-V 05.02.2013 15:00 211Индустриска електроника III ЕН-V 05.02.2013 15:00 211Електромагнетни полиња и бранови III TK 05.02.2013 15:00 110, 122Среда, 06.02.2013 2:00Математички методи во техниката III КТИА - V 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Математички методи за инженери 1 II ЕЕиУ,ЕЕС 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Математика 3 II TK,ЕРПС,КИЕЕ,ЕЕУ 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Обновливи Извори на Електрична Енергија III ЕЕиУ 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаЕнергетска ефикасност и околина IV ЕЕиУ 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаВеројатност и статистика III КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Линеарни трансформации II КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Автоматизација на ЕЦРП V IX 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаМикромашини IV ЕЕУ 06.02.2013 15:00 109Микромашини IV ИЕА - VII 06.02.2013 15:00 109Високонапонски мрежи и системи III ЕЕиУ,ЕЕС 06.02.2013 15:00 111Високонапонски мрежи и системи IV EE - VII 06.02.2013 15:00 111Сензори, кондиционирање и уреди за аквизиција IV ЕРПС 06.02.2013 15:00 122Електроакустика III ЕРПС 06.02.2013 15:00 122Импулсна електроника III ET - VI 06.02.2013 15:00 122Компјутерско интегрирано производство IV КСИА 06.02.2013 15:00 211Технички средства на автоматизација IV КТИА - VIII 06.02.2013 15:00 211Оптички мрежи IV TK 06.02.2013 15:00 110, 112, 212Безжични, мобилни и персонални мрежи V IX 06.02.2013 15:00 110, 112, 212Електротермија III ЕЕУ,КИЕЕ 06.02.2013 18:00 111Електротермија IV ИЕА - VII 06.02.2013 18:00 111Пазари на електрична енергија IV ЕЕС 06.02.2013 18:00 112Мерења во индустријата III ЕЛ-V 06.02.2013 18:00 212Четврток, 07.02.2013 2:00Алгоритми и структури на податоци II ИНФО, ИКИ, КСИА 07.02.2013 9:00 ФЛАОППрограмабилни логички управувачи IV КСИА 07.02.2013 9:00 211Режими на работа на ЕЕС IV ЕЕ - VIII 07.02.2013 9:00 111
 • 7. Режими на работа на електроенергетски системи IV ЕЕС 07.02.2013 9:00 111Машини за наизменична струја III ЕЕиУ 07.02.2013 9:00 112Машини за наизменична струја III ЕЕ - VI 07.02.2013 9:00 112Ветрогенератори V IX 07.02.2013 9:00 112Системи за дигитално процесирање на сигнали III ЕРПС 07.02.2013 9:00 212Микроконтролери IV ЕРПС 07.02.2013 9:00 109Мерења во електротехниката II ЕЕиУ,ЕЕУ,КИЕЕ,ЕЕС 07.02.2013 9:00 АМФЕнергетски електронски елементи V IX 07.02.2013 9:00 110Аудио и видео техника III ЕЛ-V 07.02.2013 9:00 110Ел. осветление и инсталации III ЕН-V 07.02.2013 9:00 122Заземјувачи и заземјувачки системи во електроенергетските мрежи III ЕЕС 07.02.2013 12:00 111Безжични и мобилни мрежи IV TK 07.02.2013 12:00 110, 122Програмирање и алгоритми I сите 07.02.2013 12:00 ФЛАОПСтруктури и бази на податоци III КТИА - VI 07.02.2013 15:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Петок, 08.02.2013 2:00Вештачка интелигенција IV КТИА - VII 08.02.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 122, 112Радио и сателитски комуникации IV TK 08.02.2013 9:00 109Мултиплексни системи V IX 08.02.2013 9:00 109Електротехнички материјали II ЕЕиУ,ЕЕС,ЕЕУ,КИЕЕ 08.02.2013 9:00 212Нисконапонски апарати IV ЕЕУ 08.02.2013 9:00 111Нисконапонски апарати III ИЕА - VI 08.02.2013 9:00 111Формални јазици II ИКИ 08.02.2013 9:00 112Индустриски погони III ЕН-V 08.02.2013 12:00 лаб. ЕМПЕнергетски преобразувачи III ИЕА - VI 08.02.2013 12:00 109Енергетски преобразувачи 1 III ЕЕУ 08.02.2013 12:00 109Енергетски преобразувачи 2 V IX 08.02.2013 12:00 109Современа теорија на електрични машини III КИЕЕ 08.02.2013 12:00 109Дигитални телекомуникации 1 III TK 08.02.2013 12:00 АМФНелинеарни системи на управување III КСИА 08.02.2013 12:00 211, 212Нелинеарни системи на управување III КТИА - V 08.02.2013 12:00 211, 212Управување и контрола на електроенергетски објекти IV ЕЕиУ 08.02.2013 12:00 110Проектен менаџмент III,IV ЕЕиУ,ЕЕС,КСИА 08.02.2013 12:00 110Дигитална Електроника III ЕРПС 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Дигитална електроника IV ЕТ - VII 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Електроника 1 II КСИА,ТК 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Основи на електроника II ЕРПС 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Компјутерска техника III ЕЛ-V 08.02.2013 15:00 212Лабораториски практикум III ЕН-V 08.02.2013 15:00 212Сабота, 09.02.2013 2:00Микропроцесорска електроника IV ЕРПС 09.02.2013 9:00 109Системи за вештачка интелигенција во ЕЕ IV ЕЕиУ 09.02.2013 9:00 112Безжични комуникации IV TK 09.02.2013 12:00 211Компјутерски поддржано проектирање на електрични инсталации III ЕЕС 09.02.2013 12:00 110Адаптивно управување и флексибилна автоматизација V IX 09.02.2013 12:00 109Фазилогичко управување III КСИА 09.02.2013 12:00 109Симулациски методи во телекомуникациите III ТК 09.02.2013 12:00 212Компјутерски системи IV ЕТ - VIII 09.02.2013 15:00 109, 111, 112, 211, 122
 • 8. Процесни компјутери IV КТИА - VIII 09.02.2013 15:00 109, 111, 112, 211, 122Интегрирани склопови III ЕЛ-V 09.02.2013 15:00 110Понеделник, 11.02.2013 2:00Логичко и функционално програмирање II ИНФО 11.02.2013 9:00 ФЛАОПОснови на електротехника 1 I сите 11.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Дигитален пренос на информации IV КСИА 11.02.2013 12:00 АМФ, 122Електроника III EE - V 11.02.2013 12:00 110Индустриска електроника III ИЕА - V 11.02.2013 12:00 110Дизајн на електронски кола V IX 11.02.2013 12:00 211Електроенергетски уреди III ЕЛ-V 11.02.2013 12:00 211Електротермиски уреди III ЕН-V 11.02.2013 12:00 211Вовед во роботика и интелигентни системи III КСИА 11.02.2013 12:00 ФЛАОПНадземни и кабелски водови II ЕЕС 11.02.2013 12:00 111Надземни и кабелски водови III ЕЕ - V 11.02.2013 12:00 111Изработка на проект и тех. Документација III КИЕЕ 11.02.2013 15:00 109, 122Енергетски електронски елементи IV ЕРПС 11.02.2013 15:00 110Електрооптика II ИКИ 11.02.2013 15:00 109, 122 Распоред на испитите во јануарската испитна сесија во учебната 2012/2013 година за предметите од судиските програми ИКИ (трета и четврта година) и ИНФО (трета година)Нумерички Методи III ИКИ 25.01.2013 12:00 АМФ, 110, 122, 211Дигитален Пренос на Информации III ИКИ 26.01.2013 18:00 АМФ, 110, 122, 211Безбедност и Заштита на Компјутерски Системи III, IV ИНФО, ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Микропроцесорски Системи III ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Современи процесорски архитектури IV ИКИ 31.01.2013 15:00 111Мрежен софтвер IV ИКИ 04.02.2013 9:00 112Веројатност и статистика III КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Статистичка обработка на податоци IV ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Компјутерска електроника 2 III ИКИ 07.02.2013 9:00 109Вградливи комп. Системи IV ИКИ 08.02.2013 9:00 Б2Компјутеризирани мерења III ИКИ 09.02.2013 9:00 110, 111, 122, 211, 212