QüEstionari 1

301 views

Published on

QÜESTIONARI de 28 preguntes enviat al professorat de centres amb dotació TAC a l'aula de música

Published in: Education, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
301
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

QüEstionari 1

  1. 1. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat QÜESTIONARI 1 Aquest qüestionari és personal, si sou més d’un especialista us agrairé que en responeu un cadascú. Nom del professor/a: ................................................. Adreça electrònica personal (la que consulteu més): ..................................... Nom del centre: .......................................................... Adreça del centre: ............................................................................................... WEB o blocs personal o/i del centre: ................................................................ A. Dades del professorat 1. Quants especialistes de música hi ha al centre? a. 1 b. 2 c. 3 2. Fas classes a un sol centre? a. Sí b. No 3. Has fet algun curs de formació en TAC? a. Sí b. No c. Sóc autodidacta d. Quins:...................................................................................... 4. Utilitzes els recursos que t’ha aportat la formació? a. Sí b. No OBSERVACIONS 5. Indica el teu grau de satisfacció en relació a la formació. a. Molt alt b. Alt c. Mig d. Baix e. Negatiu OBSERVACIONS Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  2. 2. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat 6. Quins programes utilitzes per a la teva feina? (Encara que sigui poc) a. Editors de partitures. Music Time. b. Editors de partitures. Finale o altres. c. Seqüenciadors de midi i àudio. Logic Fun, ... d. Seqüenciadors de loops. Acid Music, ... e. Interpretadors: Punto y tono f. Internet g. Canó d’imatge h. Pissarra digital i. Altres j. Cap k. Audacity (Editors d’àudio) OBSERVACIONS B. Dades del centre i de l’alumnat 7. El teu centre és en una zona: a. Rural. Poble menys de 500 habitants. b. Rural. Poble més de 500 hab. c. Urbana. Ciutat fins a 20.000 hab. d. Urbana. Ciutat de més de 20.000 hab. e. ZER f. CAEP g. Altres. Indiqueu quina. 8. És un centre de: a. Secundària b. Primària 9. Tipologia de l’alumnat (marca tots els ítems que et calgui) a. En general, l’alumnat té ordinador i accés a internet a casa b. En general, l’alumnat no té ordinador ni accés a internet a casa c. La majoria de les famílies no tenen dificultats econòmiques d. La majoria de les famílies tenen dificultats econòmiques e. La majoria de l’alumnat parla català f. La majoria de l’alumnat parla castellà g. Bona part de l’alumnat no parla castellà ni català h. Bona part de l’alumnat fa música extraescolar i. La major part de l’alumnat no fa música extraescolar j. Cap dels alumnes fa música extraescolar k. La major part de l’alumnat i la seva família són nascuts a Catalunya Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  3. 3. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat l. La major part de l’alumnat és nascut a Catalunya, però no la seva família m. La major part de l’alumnat no és nascut a Catalunya C. Aspectes pedagògics 10. Utilitzes el canó d’imatge diàriament o quasi a. Sí b. De tant en tant c. Mai 11. Utilitzes els ordinadors de la dotació diàriament o quasi a. Sí b. De tant en tant c. Mai 12. Quins programes utilitzes amb l’alumnat? a. Editors de partitures. Music Time. b. Editors de partitures. Finale o altres. c. Seqüenciadors de midi i àudio. Logic Fun, ... d. Seqüenciadors de loops. Acid Music, ... e. Interpretadors: Punto y tono f. Internet g. Canó d’imatge h. Pissarra digital i. Cap 13. La teva metodologia ha canviat? a. Sí b. No c. Una mica d. En quins aspectes? 14. Has fet canvis a l’organització de l’aula? a. Sí b. No c. Quins? Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  4. 4. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat 15. Indica el teu grau de satisfacció en relació al canvi metodològic. a. Molt alt b. Alt c. Mig d. Baix e. Negatiu OBSERVACIONS 16. Indica el teu grau de satisfacció en relació a la dotació. a. Molt alt b. Alt c. Mig d. Baix e. Negatiu OBSERVACIONS 17. Tens més interacció amb altres àrees mitjançant la dotació? a. Sí b. No 18. El teu alumnat se sent còmode amb la dotació, s’hi atreveix fàcilment? a. Sí, són molt ràpids b. Sí, comença a saber com va c. No, no pren cap iniciativa i més aviat li fa por 19. Quins canvis has realitzat a la teva manera de treballar i/o a la programació des que tens la dotació? Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  5. 5. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat D. Dades del maquinari 20. Tens la dotació a l’aula de música? a. Sí b. No 21. Quants ordinadors tens a l’aula? a. 5 i el servidor b. més, quants? c. Menys, quants? 22. Quants teclats tens a l’aula? a. 5 b. més c. menys 23. La disposició de la dotació et permet treballar bé? a. Sí, he trobat una bona solució b. A mitges, no tinc prou espai c. No OBSERVACIONS 24. Quants alumnes poden treballar per ordinador? a. 1 b. 2 c. 3 d. 4 25. Tens maquinari avariat? a. Sí b. No c. Quin 26. Quines solucions t’han donat? Has tingut suport? a. Del coordinador/a d’informàtica b. Del Departament c. De l’empresa que envia la dotació d. Altres OBSERVACIONS Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  6. 6. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat 27. Quins problemes tècnics has tingut? 28. Com milloraries la dotació? Afegeix qualsevol comentari que et sembli important: Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.

×