Egipte Webquest

3,165 views
2,869 views

Published on

Published in: Education, Technology
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
3,165
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
177
Actions
Shares
0
Downloads
30
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Egipte Webquest

  1. 1. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS
  2. 2. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS INTRODUCCIÓ Piràmides, faraons, temples… Hem sentit a parlar de totes aquestes coses però… Com vivien els nens i les nenes a l’Antic Egipte? Prepareu-vos per descobrir moltes coses sobre aquesta societat tan llunyana i interessant. Amb l’ajuda de tots ho averiguarem!
  3. 3. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS TASQUES Per investigar com era la vida en aquella època formarem grups de treball de 4 o 5 persones. Cada grup investigarà un aspecte sobre la vida quotidiana dels nens i nenes. Aquestes són les tasques: Grup 1: On vivien? Grup 2: Què menjaven? Grup 3: Com era la seva família? Grup 4: Com vestien? Grup 5: Quins oficis hi havia?
  4. 4. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS PROCÉS 1.Abans de tot, cerqueu Egipte en el mapa i averigueu si es troba molt lluny de Catalunya. http://ca.wikipedia.org/wiki/ Fitxer:LocationEgypt.svg 2. A continuació, cada grup haurà de buscar la informació necessària per a realitzar el seu treball. http://www.edu365.cat/eso/muds/socials/egip http://www.edu365.cat/eso/muds/socials/ egipte/nil/index.htm# →
  5. 5. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS 3. Un cop recollida la informació, elaboreu els murals que us serviran de suport per fer l’exposició oral, comparant la vida de l’Antic Egipte amb la nostra vida quotidiana. 4. Exposeu la informació que heu trobat a la resta de la classe. Entre tots i totes aprendrem com era la vida diària dels nens i les nenes d’Egipte.
  6. 6. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS AVALUACIÓ Després de les presentacions de tots els grups podem fer una reflexió sobre el que hem après de la vida dels nens i nenes d’Egipte i també com ha funcionat el treball en grup. Per això, podem seguir la graella que trobareu a la següent pàgina. →
  7. 7. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS Preguntes Regular Bé Molt bé! Què podem millorar? Ens  hem repartit la feina.          Ens hem ajudat els uns als         altres. Hem treballat tots per igual.         Ens hem esforçat.         Hem après de les exposicions          dels companys/es. Hem preparat l’exposició en          grup. Ens ha agradat l’activitat.          Hem escoltat les opinions i les          Intervencions dels altres.
  8. 8. Els nens i les nenes de l’Antic Egipte INTRODUCCIÓ TASQUES PROCÉS AVALUACIÓ CONCLUSIONS CONCLUSIONS Ja hem arribat al final del procés! Després de les presentacions de tots els grups ens pot anar molt bé fer una reflexió sobre allò que hem après i fer propostes per tal de millorar l’activitat.

×