Programes

101 views
66 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
101
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Programes

  1. 1. PROGRAMARI LLIURE: Internet: – Navegadors: Navegadors coneguts: Firefox – El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d'instal·lació i d'utilització. Google Chrome - El Google Chrome és un navegador de Google, Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web. Navegadors desconeguts: Konqueror – El Konqueror és el navegador web de l'escriptori KDE. Presenta característiques equivalents a la de la resta de navegadors moderns. Maxthon – El Maxthon 3 és la tercera generació del navegador web amb una total comptabilitat i afegint una quantitat d'eines web addicionals.
  2. 2. – Eines d'internet: Navegadors coneguts: Emule – L' EMule permet compartir tot tipus de fitxers. Skype – L'Skype és un programa gratuït i senzill que permet fer trucades de veu i videoconferències gratuïtes a qualsevol usuari de Skype. -Navegadors desconeguts: AMSN – L'aMSN és un programa de missatgeria instantània clon del MSN i multilingüe. Anonymity Proxy – És una eina amb el qual podeu moure-us per Internet de manera anònima.
  3. 3. Gràfic: – Navegadors coneguts: GIMP – El Gimp és un programa lliure per a retoc fotogràfic o creació i disseny d'imatges. Picasa – El picasa és un organitzador de fotografies i vídeos. – Navegadors desconeguts: DigiKam – El DigiKam és un programa de gestió de fotos per a l'escriptori KDE. Gthumb – El gThumb és un visualitzador i navegador d'imatges per a l'escriptori GNOME.
  4. 4. Ofimàtica: – Navegadors coneguts: Adobe Reader – L' Adobe Reader és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells. AbiWord – L'AbiWord és un processador de textos què ofereix un munt de funcions per a processament de textos. – Navegadors desconeguts: Calibre - El calibre és una aplicació gratuïta per a la gestió de biblioteques de llibres electrònics. Evince – L'Evince és un visualitzador de documents per a l'escriptori GNOME.
  5. 5. Multimèdia: – Navegadors coneguts: Audacity – L'Audacity és un editor i enregistrador d'àudio. – L'iTunes és un reproductor de música i vídeo gratuït per a sistemes operatius Mac i Windows. – Navegadors desconeguts: Audiograbber - L'Audiograbber és un programa que copia música i l'emmagatzema al disc dur del vostre ordinador. BSPlayer – El BSPlayer és un reproductor de DivX.
  6. 6. Llengua: – Navegadors coneguts: Corrector ortogràfic de català (general) per a Mozilla – El Corrector ortogràfic us permetrà verificar l'ortografia del català dels vostres correus electrònics o formularis. Corrector ortogràfic de català (valencià) per a Mozilla – El Corrector ortogràfic de valencià us permetrà verificar l'ortografia de les formes valencianes del català dels vostres correus electrònics o formularis. – Navegadors desconeguts: Diccionari català de partició de mots – El Diccionari de partició de mots en català, és un recull de patrons que permet partir els mots a final de línia de forma correcta als documents. Language Tool – El LanguageTool és una eina de programari lliure per a la correcció gramatical i d'estil en català i en moltes altres llengües.

×