Sommerkampanje

383
-1

Published on

Fiktiv sommerkampanje som er laget for faget sosiale medier på høgskolen i Sør-Trøndelag.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
383
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sommerkampanje

 1. 1. SOMMERKAMPANJEFor Møbelkjeden ASLaget av marimedium
 2. 2. SOMMERKAMPANJE Møbelkjeden AS har nettopp startet nettbutikk og ønsker derfor å fokusere på å øke trafikken på nettsiden . I den anledningen vil Møbelkjeden ha en sommerkampanje der de vil opplyse kunder om nettbutikken og samtidig markedsføre seg selv. For å gjennomføre dette, skal Møbelkjeden lage en konkurranse som blir holdt på nettsiden. I konkurransen skal deltagerne skal lete etter hint som ligger rundt omkring på nettbutikken. Hintene til sammen er en gåte som må løses for å finne ut en bestemt setning. De som har svart riktig, vil da være med i en trekning av et gavekort på 10 000 kr. I tillegg vil vinneren og 10 andre deltagerne, få 50 % rabatt på den nye sommerkolleksjonen.
 3. 3. MÅL Gjøre nettbutikken kjent for nye og eksisterende kunder. Øke kundemassen og kundetilfredsheten Markedsføre Møbelkjeden på nett Øke salg og omsetningen
 4. 4. HVA SKAL TIL FOR Å LYKKES Først og fremst god planlegging og gjennomføring God markedsføring som når ut til målgruppen i sosiale medier Oppnå et godt omdømme i sosiale nettverk Gjennomføre målinger før, under og etter kampanjeperioden for å kartlegge om kampanjen var en suksess eller ikke.
 5. 5. FORARBEID Undersøke lovverk for å sjekke at kampanjen er gjennomførbar og lovlig. Lage handlingsplaner og delegere ansvar Utarbeide konkurranseregler og vilkår Klarlegge nettbutikken for stor trafikk Samarbeide med interiørbloggere som vil markedsføre kampanjen og skape blest rundt nettbutikken
 6. 6. GJENNOMFØRING Kampanjen skal markedsføres på facebook og via flere interiørbloggere. Det skal også kjøres reklame i forskjellige sosiale nettverk, samt tv og radio. Konkurransen varer i en uke og vinnerne blir annonsert på facebook og i nettbutikken, samt kontaktet privat.
 7. 7. ETTERARBEID Fjerne kampanjen fra alle mediene som er blitt brukt ved markedsføringen Gratulere vinnerne på facebook og i nettbutikken Holde kontakten med vinnerne og sjekke om dem er fornøyd med konkurransen, kundeservicen før, under og etter kampanjen og premien som dem vant.
 8. 8. NØDVENDIG VERKTØY Nettbutikken Facebook Interiørbloggere Måleverktøy
 9. 9. ANSVARSFORHOLD Nettredaksjonen har ansvaret for kampanjen og at den går riktig for seg i forhold til Norges lover og regler og bedriftens verdier. Samt personvern av deltagerne.
 10. 10. ETISKE FORBEHOLD Kampanjen må utføres i samsvar med regelverket Personvern Ansatte i Møbelkjeden får ikke delta i konkurransen. Publisert materiale skal være i samsvar med etiske og moralske verdier
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×