Uploaded on

Fiktiv sommerkampanje som er laget for faget sosiale medier på høgskolen i Sør-Trøndelag.

Fiktiv sommerkampanje som er laget for faget sosiale medier på høgskolen i Sør-Trøndelag.

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
280
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. SOMMERKAMPANJEFor Møbelkjeden ASLaget av marimedium
 • 2. SOMMERKAMPANJE Møbelkjeden AS har nettopp startet nettbutikk og ønsker derfor å fokusere på å øke trafikken på nettsiden . I den anledningen vil Møbelkjeden ha en sommerkampanje der de vil opplyse kunder om nettbutikken og samtidig markedsføre seg selv. For å gjennomføre dette, skal Møbelkjeden lage en konkurranse som blir holdt på nettsiden. I konkurransen skal deltagerne skal lete etter hint som ligger rundt omkring på nettbutikken. Hintene til sammen er en gåte som må løses for å finne ut en bestemt setning. De som har svart riktig, vil da være med i en trekning av et gavekort på 10 000 kr. I tillegg vil vinneren og 10 andre deltagerne, få 50 % rabatt på den nye sommerkolleksjonen.
 • 3. MÅL Gjøre nettbutikken kjent for nye og eksisterende kunder. Øke kundemassen og kundetilfredsheten Markedsføre Møbelkjeden på nett Øke salg og omsetningen
 • 4. HVA SKAL TIL FOR Å LYKKES Først og fremst god planlegging og gjennomføring God markedsføring som når ut til målgruppen i sosiale medier Oppnå et godt omdømme i sosiale nettverk Gjennomføre målinger før, under og etter kampanjeperioden for å kartlegge om kampanjen var en suksess eller ikke.
 • 5. FORARBEID Undersøke lovverk for å sjekke at kampanjen er gjennomførbar og lovlig. Lage handlingsplaner og delegere ansvar Utarbeide konkurranseregler og vilkår Klarlegge nettbutikken for stor trafikk Samarbeide med interiørbloggere som vil markedsføre kampanjen og skape blest rundt nettbutikken
 • 6. GJENNOMFØRING Kampanjen skal markedsføres på facebook og via flere interiørbloggere. Det skal også kjøres reklame i forskjellige sosiale nettverk, samt tv og radio. Konkurransen varer i en uke og vinnerne blir annonsert på facebook og i nettbutikken, samt kontaktet privat.
 • 7. ETTERARBEID Fjerne kampanjen fra alle mediene som er blitt brukt ved markedsføringen Gratulere vinnerne på facebook og i nettbutikken Holde kontakten med vinnerne og sjekke om dem er fornøyd med konkurransen, kundeservicen før, under og etter kampanjen og premien som dem vant.
 • 8. NØDVENDIG VERKTØY Nettbutikken Facebook Interiørbloggere Måleverktøy
 • 9. ANSVARSFORHOLD Nettredaksjonen har ansvaret for kampanjen og at den går riktig for seg i forhold til Norges lover og regler og bedriftens verdier. Samt personvern av deltagerne.
 • 10. ETISKE FORBEHOLD Kampanjen må utføres i samsvar med regelverket Personvern Ansatte i Møbelkjeden får ikke delta i konkurransen. Publisert materiale skal være i samsvar med etiske og moralske verdier