Your SlideShare is downloading. ×
Lista pronomes interrogativos
Lista pronomes interrogativos
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Lista pronomes interrogativos

634

Published on

Pronomes Interrogativos

Pronomes Interrogativos

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
634
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. PRONOMES INTERROGATIVOS – Exercícios Básicos 1) ________ bread do you eat in the morning? Some. a) How many b) How much c) How often d) How big 2) ________ do you want this knife for? To cut that rope. a) Where b) Who c) How d) What 3) ________ car is that parked outside? It’s mine. a) Who b) How c) Whose d) Where 4) ________ do I have to take this medicine? Once a day. a) Where b) When c) How d) How often5) ________ does it have to go to São Paulo by bus? Seven hours. a) Why b) When c) How long d) how far 6) _________ is the girl with blonde hair? She’s Julie. a) Whose b) Who c) Where d) What 7) ____can I compensate you for the trouble? It was nothing. a) How b) How much c) Where d) Who 8) ________is that Picasso’s picture? It’s about U$ 1 million. a) How old b) How much c) How long d) How big 9) _________ were you born? In New York. a) What b) When c) How d) Where10) ________ don’t you go home? I have too much work to finish. a) Why b) How c) How well d) When 11) ________ books are there in the library? Some 2500. A) What b) Where c) How many d) How much 12) ________ did you manage to escape? I called for help. a) What b) How c) Who d) Why 13) ________ watch do you want? The yellow one, please. a) What b) Who c) Whose d) Which 14) ________ are you leaving to Paris? In June. a) How long b) How c) When d) How far 15) ________ is your favourite actor? Brad Pitt. a) Which b) Who c) How d) Whose Inglês para escolas militares
  • 2. GabaritoQuestão Alternativa 1 B 2 D 3 C 4 D 5 C 6 B 7 A 8 B 9 D 10 A 11 C 12 B 13 D 14 C 15 B Inglês para escolas militares

×