Programma The Next Cocreator 'De Sociale Revolutie'

1,491 views
1,428 views

Published on

The Next Cocreator van 11 februari staat in het teken van De Sociale Revolutie - daar waar co-creatie en sociale media elkaar ontmoeten en versterken.
Wat betekent deze Sociale Revolutie voor jou en jouw organisatie?


De 'Food for Thought' voor deze interactieve sessie wordt verzorgd door Peter van Teeseling die als ondernemer zich dagelijks verdiept in crossmedia en Jeroen Spierings, die als market development manager Ricoh helpt te transformeren van een 'push' naar een 'pull' georiënteerde organisatie.

Met hun inspiratie en jouw eigen vragen gaan we in een open-space setting een visie ontwikkelen op wat De Sociale Revolutie betekent.

We sluiten af met een hapje en een drankje.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,491
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
35
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Programma The Next Cocreator 'De Sociale Revolutie'

  1. 1. Uitnodiging The Next Co-creator Dare to be the Next Co-creator 11 februari 2011 De Sociale Revolutie Achtergrond Onder invloed van macro trends is de manier waarop mensen werken en leren sterk aan het veranderen. Mensen zijn tegenwoordig aangesloten in netwerken en delen hun ervaringen over het gebruik van producten en diensten met anderen in die netwerken. 60% daarvan is ook bereid om te participeren in het co-creëren van innovaties in profit en non-profit industrieën. Recentelijk onderzoek van McKinsey heeft vastgesteld dat 70% van de ondervraagde Senior Executives aangeeft met co-creatie bezig te zijn. Zij denken na hoe zij hun organisaties kunnen voorbereiden op het worden van een co-creatieve organisatie. Een van de thema’s die op de CEO agenda staat is hoe zij om willen gaan met de snelle ontwikkelingen in informatie- en communicatie technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om snel en goedkoop informatie te delen met individuen en groepen in verschillende geografische locaties. Een gevolg is het fenomeen dat wij beschrijven als “De Sociale Revolutie”: van een push naar een pull organisatie. Doelstelling: Ontwikkel een visie voor Senior Executives hoe zij een omgeving faciliteren waarin medewerkers, klanten en partners maximaal met elkaar kunnen creëren. • De omgeving is niet locatiegebonden. Mogelijke hubs zijn blogs, online sociale netwerken, fora, etc; • De omgeving ondersteunt co-creatie van mensen die er nu mee bezig zijn, maar houdt ook rekening met toekomstige generaties; • De visie houdt rekening met de doelstellingen die profit en non-profit organisaties kunnen hebben; • De visie speelt in op de functionele, politieke en emotionele behoeftes van Senior Executives. Resultaat: Na afloop zullen de uitkomsten van deze workshop in een artikel bij elkaar worden gebracht, waarvan alle participanten co- auteurs zijn. Partner: The Next Cocreator is een initiatief van Marieke Schoenmaker en Peter Keppels Create 1.000 Value Co-creatorsdinsdag 25 januari 2011
  2. 2. Uitnodiging The Next Co-creator Dare to be the Next Co-creator 11 februari 2011 De Sociale Revolutie Programma Module Toelichting Wie Het Belevingscentrum Marieke Hogendorf - Wolter & Dros Welkom, Inleiding en Kennismaken The Next Co-creator | ‘De Sociale Revolutie’ Marieke Schoenmaker - Gamechanger Peter van Teeseling - Crossmediaspecialist Wat is crossmedia? Food for Thought Jeroen Spierings - Market Development Van Push naar Pull Manager Onderwijs bij Ricoh In verschillende rondes ontwikkelen we een visie op ‘De Open Space Sociale Revolutie’ Participanten Iedereen brengt zijn vraag in, faciliteert en co-creëert Samenvattende conclusies ‘De Sociale Revolutie’ Conclusies en Borrel Co-creatie van het artikel Marieke Schoenmaker Borrelen Wanneer en bijdrage Datum: 11 februari 2011 Locatie: Belevingscentrum Wolter & Dros, Amsterdamseweg 51d in Amersfoort Tijdstip: ontvangst vanaf 15.00 uur. We starten om 15.30 uur en ronden om 18.30 uur af met een netwerkborrel Bijdrage: bij aanvang betaald iedereen Euro 25,- om de cateringkosten met elkaar te dekken Schrijf je nu in voor deelname aan The Next Cocreator op 11 februari 2011! VOL=VOL! Partner: The Next Cocreator is een initiatief van Marieke Schoenmaker en Peter Keppels Create 1.000 Value Co-creatorsdinsdag 25 januari 2011

×