Een andere kijk op veiligheid!

305 views

Published on

Woningovervallen komen vaker voor dan verwacht. Veel
woningen in Nederland beschikken om deze reden over een
deurspion. Echter is het zicht bij de traditionele deurspion niet optimaal, het beeld wordt vaak vervormd en in het donker kunt u vaak niet zien wie er voor uw deur staat. INTERSTEEL heeft twee digitale deurspionnen in haar assortiment: De Digital Door Viewer 1.0 en 2.0.
Met de digitale deurspion is het beeld altijd optimaal omdat
deze een grote kijkhoek heeft. Met één druk op de knop
activeert u het 3,5 inch LCD scherm en weet u wie er voor de deur staat. Door de grote kijkhoek van de camera is het ook voor kinderen en minder validen zeer eenvoudig en duidelijk te zien wie er voor de deur staat.

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
305
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Een andere kijk op veiligheid!

  1. 1. Digital Door Viewer 1.0 en 2.0 “Veilig de deur open doen!”
  2. 2. Digital Door Viewer Niet alleen winkels worden overvallen, ook woning-overvallen komen vaker voor dan verwacht. Hierdoor is het volgens het Bouwbesluit 2007 verplicht om een raam of spion in de deur of een strook helder glas naast de deur te hebben. Veel woningen in Nederland beschikken om deze reden over een deurspion. Echter is het zicht bij de traditionele deurspion niet optimaal, het beeld wordt vaak vervormd en in het donker kunt u vaak niet zien wie er voor uw deur staat. INTERSTEEL heeft twee digitale deurspionnen in haar assortiment: De Digital Door Viewer 1.0 en 2.0. Met de digitale deurspion is het beeld altijd optimaal omdat deze een grote kijkhoek heeft. Met één druk op de knop activeert u het 3,5 inch LCD scherm en weet u wie er voor de deur staat. Door de grote kijkhoek van de camera is het ook voor kinderen en minder validen zeer eenvoudig en duidelijk te zien wie er voor de deur staat. Voor beide versies kunt u gebruik maken van het bestaande gat van de deurspion in uw voordeur, zo hoeft u niet opnieuw een gat te boren van ø14mm. Met de duidelijke gebruiksaanwijzing is de deurspion zeer gemakkelijk en snel te installeren. “Veiligheid in en om uw woning met de Digital Door Viewer!”
  3. 3. Digital Door Viewer 1.0 De kabel van de Digital Door Viewer 1.0 is eventueel verlengbaar, tot een lengte van 20 meter. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld vanaf bovenaan de trap of vanuit uw eigen woonkamer direct zicht op uw voordeur. Digital Door Viewer 2.0 De Digital Door Viewer 2.0 heeft een foto- en filmfunctie. Wanneer er iemand aanbelt, wordt er een foto of film van deze persoon gemaakt. Deze bestanden worden opgeslagen op een geheugenkaart, welke u later op het LCD scherm of met de bijgeleverde adapter op uw computer kunt terugkijken. Tevens is deze versie uitgerust met een (uitschakelbare) belfunctie. Door de infrarood functie is deze ook in het donker te gebruiken. Kortom, vervang de traditionele deurspion nu voor één van de digitale versies voor een beter zicht.
  4. 4. “Een andere kijk op veiligheid!”
  5. 5. Nee Ja Nee Ja Nee Ja Nee Ja Nee Ja 14 tot 26mm 135 (L) x 86 (B) x 25 (H) mm Nee 4xAA 4xAA 39 tot 72mm 0.3 megapixels 39 tot 115mm 14 tot 22mm 135 (L) x 86 (B) x 24,5 (H) mm Zilver Zilver 335 gram Camera: Camera met infrarood functie: Foto’s maken en opslaan: Video’s maken en opslaan: Belfunctie: Automatisch foto’s bij bellen: Geheugenkaart: Voeding (batterijen): Geschikt voor deurdikte: Diameter deurcilinder: Afmetingen: Finish: Gewicht: 335 gram Micro SD card 0.3 megapixels 3.5”TFT 3.5”TFT Beeldscherm: DDV 2.0 DDV 1.0 Specificaties
  6. 6. DDV 1.0 DDV 2.0 DDV Display
  7. 7. Voordelen Digital Door Viewer: -- Met één druk op de knop is het scherm geactiveerd. -- Altijd goed en duidelijk beeld door het 3,5 inch LCD scherm. -- Het LCD scherm is door de grote kijkhoek altijd goed af te lezen, ongeacht leeftijd en/of lengte. -- De Digital Door Viewer is eenvoudig te installeren. -- Geschikt voor diverse deurdiktes vanaf 39mm. -- De batterij verbruikt alleen energie als het scherm geactiveerd is. De Digital Door Viewer 2.0 heeft als extra voordelen: -- Het geheugenkaartje kan 11.000 afbeeldingen opslaan. -- Door de infrarood functie is deze nog beter in het donker te gebruiken. -- De Digital Door Viewer 2.0 heeft een foto- en filmfunctie. -- De belfunctie geeft een luid en duidelijk signaal dat er iemand voor de deur staat. Deze functie is ook uitschakelbaar. -- Nederlandstalig menu. -- Adapter voor uitlezen van informatie. -- De batterij is makkelijk te vervangen. Toepassingen: -- Appartementen gebouwen. -- Voordeuren zonder glas. -- Hotelkamers. -- Laad- en losplaats bij winkels “is het wel de chauffeur?” -- Kinderdagverblijven. -- Technische ruimtes. -- Gevangenissen. -- Zorginstellingen.
  8. 8. Van Leeuwen International • Utrechtsestraatweg 220 • 3911 TX Rhenen Postbus 128 • 3910 AC Rhenen • T 0318 - 47 77 77 • F 0318 - 47 77 78 E info@intersteel.nl • W w w w. intersteel.nl 0099.999977 Verandering PKVW bestaande Bouw per 1 augustus 2011 Zicht op de bezoeker dient voortaan te zijn gewaarborgd vanachter de voordeur. Voorheen was zicht vanuit de woning (keukenraam of woonkamerraam) ook nog voldoende, maar deze eis is aangescherpt. Deurspion of heldere glasstrook dient dus aanwezig te zijn. Zie verder W1 Handboek PKVW bestaande Bouw, versie Bouw 2011, pagina 28 en 29.

×