Crea El Teu Email
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Crea El Teu Email

on

 • 1,026 views

Manual de suport a l'ús del correu electrònic

Manual de suport a l'ús del correu electrònic

Statistics

Views

Total Views
1,026
Views on SlideShare
973
Embed Views
53

Actions

Likes
2
Downloads
2
Comments
0

4 Embeds 53

http://puntic.wikispaces.com 48
http://diagnosticraval.wordpress.com 2
http://www.apurva.com 2
http://a0.twimg.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike LicenseCC Attribution-NonCommercial-ShareAlike LicenseCC Attribution-NonCommercial-ShareAlike License

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Crea El Teu Email Crea El Teu Email Presentation Transcript

 • Crea el teu Email Marc Pascual Paloma Valdívia
 • Característiques del Email (I)  És un servei gratuït que ofereixen diversos proveïdors (google, yahoo, AOL, hotmail).  Enviar i rebre correus electrònics de manera quasi instantània arreu del món.  Es poden enviar missatges a un únic o múltiple destinatari, al mateix temps.
 • Característiques del Email (II)  Confirmació d'entrega, o retorn inmediat si l'adreça és incorrecta (Delivery Status Notificaion)  Permet adjuntar arxius (fotografies, documents, música) amb un tamany màxim que solen ser 10MB View slide
 • Característiques del Email (III)  Totes les adreces de correu electrònic es caracteritzen per tenir 4 parts: latevaadreça@proveidordecorreu.domini  ID o USUARI: es allò que va davant de la @  ARROBA: Per posar-la s’empra el boto ALT GR + el número 2.  PROVEÏDOR: Nom de l’empresa que et proporciona el compte.  DOMINI: Temàtic o Geogràfic que empra l’empresa. View slide
 • Que cal tenir en compte  Per accedir al nostre correu, entrarem a la pàgina del nostre servidor de correu i introduirem el nostre usuari i contrasenya.  Una adreça de correu NO és una pàgina web i per tant NI la escrivim a un buscador, NI la posem a la barra d’adreces.  Mai memoritzarem la clau d’accés al ordinador.
 • Propietats del Email
 • Botons banda lateral esquerra  Redactar: Serveix per escriure un nou missatge.  Safata d’entrada: És on arriben els missatges rebuts.  Missatges enviats: Es on s’emmagatzemen els missatges que hem enviat.  Esborranys: Es on s’emmagatzemen els missatges que hem deixat a mig escriure.  SPAM: Es on ens arriben els missatges susceptibles de ser publicitat i en alguns casos el d’algun conegut. Per això cal revisar-la.  Paperera: Conté els missatges eliminats durant un temps.
 • Botons superiors i inferiors Alguns botons apareixen duplicats per fer més senzilla la gestió i organització dels misattges que rebem. No cal dir que ambdós són igualment vàlids.  Enviar: Per enviar missatges.  Correu brossa: Missatges sospitosos de ser publicitat.  Suprimeix: Eliminar els missatges que no volem desar.  Mou a la: Desplaça missatges d’una carpeta a una altre.  Etiquetes: Permet veure o crear carpetes personals.  Més accions (marcar, filtrar, els missatges)
 • Gestionar carpetes personals  Les carpetes o etiqueta personals cal crear-les donant- los un nom, en podem crear tantes com convingui.  En ella hi podem desplaçar els missatges rebuts, organitzant així la nostra informació.  En qualsevol moment en podem canviar el nom.  Si eliminem una carpeta el seu contingut també l’eliminem.
 • Cercador de missatges  Quan tenim molts missatges emmagatzemats sovint es fa difícil localitzar algun correu. Per això molts emails incorporen la possibilitat de cercar missatges ja sigui per alguna de les paraules que conté el títol o bé a partir del nom de qui ens l’ha enviat.
 • Xatejar amb els teus contactes  Molts proveidors de correu ofereixen la possibilitat de mantenir converses escrites o en àudio amb els contactes que tenim que empren el mateix proveïdor.  Per fer-ho sovint cal instal·lar algun software. Si ve també n’hi ha que l’incorporen al mateix correu, com ara és Gmail.
 • Serveis vinculats a Gmail (I)  Google Docs: Et permet desar i compartir arxius a la xarxa, amb els teus contactes. De manera que els podràs fer servir arreu on vagis.  Google Calendar: Et permet organitzar la teva agenda, i enviar- te alertes al correu.
 • Serveis vinculats a Gmail (II)  Picasa: Et permet desar i compartir les teves fotografies, creant albums, i donant permisos.  Blogger, et permet crear el teu propi espai web de manera gratuïta.