Be Patient Game

311
-1

Published on

Presentation of a game names Be Patient. This game will allow users to see both the patient as the user emotions

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
311
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Onsspel is gemaaktvoor Case 2. VrijheidsbeperkendeMaatregelen.Na het interviewen van verplegers en eengrondigonderzoekkwamen we erachterdaterveleproblemen en onduidelijkhedenzijnrondom de VMB maatregelen. De redendat VBM word toegepast is alseen patient eengevaar is voorzichzelf en vooranderen. Eenverplegermoetzogoedmogelijkzientehandelen in veleverschillendesituaties. Doethijditnietdangaat het fout en word hijaangeklaagd. Doethijdittegoeddankanhijookwordenaangeklaagd. Kortom VBM kannooit perfect zijn.Maar super belangrijk is omverplegers alert temaken op de symptonen en kenmerken en zeverschillendesituatiesvoorteschotelen.
 • Het probleem is dat de verplegers vaak niet weten hoe ze moeten handelen in bepaalde situaties. Dit komt onder andere doordat ze niet weten welke VBM ze moeten toepassen en dus fouten kunnen maken met de proporties maar ook de communicatie met de patiënt is belangrijk en het kunnen inleven in de patiënt.Zoals eerder gezegd te strak iemand vastzetten is niet goed, maar te los ook niet. Er moet dus een middenweg gevonden worden.De communicatie is ook verre van optimaal, zo wel bij verplegers onderling als de verpleger en de patiënt. En dit is vaak heel makkelijk op te lossen door gewoon eens te praten met de patiënt. De inleving is iets wat moeilijker is maar zeker mogelijk voor een verpleger. De patiënt leeft nu eenmaal in een andere wereld en voelt zich niet gemakkelijk.Het is voor de verpleger dus belangrijk dit in zijn achterhoofd te houden.
 • In de game moet de speler keuzes maken in communicatie, toepassen van VBM en de proporties daarvan. De speler doorloopt een soort van 3 levels per patiënt. De levels staan voor de Communicatie, de VBM en de proporties. Zo komt ieder probleem duidelijk aan bod en test je de verpleger op alle 3 de punten.Dit is afwisselend en leerzaam op alle 3 de fronten. Het spel nu is identiek aan zoals het spel bedoelt is op 1 punt na. Er is maar 1 patient uitgewerkt. Het is de bedoeling dat er in de echte gameversie meerdere patient te zien zullen zijn die ieder verschillend zijn in karakter en andere problemen hebben. Ook zou je meerdere vragen hebben waarin de 3 onderdelen uitgebreider aan bod zouden komen. Tot zover deze korte inleiding over bepatient!
 • Be Patient Game

  1. 1. Onderwerp<br /><ul><li> Vrijheidsbeperkende maatregelen (VBM)</li></ul> Patientgevaar voor zichzelf en anderen.<br />
  2. 2. Boodschap<br /><ul><li> Handelen
  3. 3. Communicatie
  4. 4. Inleven</li></li></ul><li>Game elementen<br /><ul><li> Communicatie
  5. 5. Toepassen VBM
  6. 6. Keuzes</li>
  1. A particular slide catching your eye?

   Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

  ×