Portfolio      MARCO BARBIANI
kort om mig     projekterne     skitser     modeller     kontaktindhold
kort om mig
arbejdserfaringer2010      deltaget workshop hos Lego®, Billund2009      praktik hos Made by Makers, Århus2009 ...
projekterne
breathe  Afgangsopgave - iltsystem til hjemmeiltbehandling     Breathe er et iltsystem til hjemmeiltbehandlign af KO...
praktik  I løbet af min praktikhos Made by makers har jeg haft mulighed for at     beskæftige mig med forskellige pr...
praktik
eye catch  8. semester opgave - promille måler      Visionen bag projektet var at kunne skabe et produkt, der kan m...
brugervenlig emballage  Opgave vedr. forskningsprojekt - emballage for flydende fødevarer.             Ideen ...
fold to hold  Opgave for Tvillum Scanbirk - en bog reol / hylde.        Ideen var at implementere et samlingsprinc...
save it  7. semester opgave - brusearmetur.     Save IT er et bæredygtigt brusearmatur, der kan tidsindstilles.   ...
a Cup  Opgave for Færchplast - fremtidsemballage.    aCup er en kop til varme væsker. Koppen er lavet i varmbestandig...
lysmaskine  6 semester opgave - projektor       Lysmaskinen er en interaktiv projektor tænkt til Natur Historisk Mu...
brand opgave  Brandopgave gik ud i at overføre BOSCH® formsprog og materialitet        til en GPS til dykkere.
livsstilprodukt  Livsstilproduktet er en MP3 afspiller til hip hoppere. Produktet har en “shuffle-         spinn...
skitser
modeller
MARCO BARBIANIHarald Jensens plads 17 / 2th8000 Århus C+45 61 70 45 24marco@marcobarbiani.comwww.marcobarbiani.comkontakt
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Portfolio

363

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
363
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Portfolio

 1. 1. Portfolio MARCO BARBIANI
 2. 2. kort om mig projekterne skitser modeller kontaktindhold
 3. 3. kort om mig
 4. 4. arbejdserfaringer2010 deltaget workshop hos Lego®, Billund2009 praktik hos Made by Makers, Århus2009 deltaget workshop hos Kamstrup2009 modelbygger hos Design People, Århus2004- 2008 Køkkenmedarbejder hos Kong Kaffe Aps, Århus2004 UPS, Århus2004 Bartender og is-produktion hos La dolce vita, Århus2003 Vikar hos System Vikar, Århus2000-2002 Service & sikkerhedsvagt på Camping Bella Italia, Gardasøen.uddannelse2005-2011 Arkitektskolen, Aarhus2003-2004 Dansk sprogkursus ved Århus Kommunes Sprogskole.1992-1998 Istituto Superiore per Geometri Cangrande MARCC BARBIANI Jeg er en italiensk fyr på 32 år. Jeg kommer oprindeligt fra della Scala, Verona,Italy. en lille landsby i det nordlige Italien ikke så langt fra Manto-software va, men flyttede da jeg var 14 år med min familie til Verona. Jeg flyttede til Århus for snart 9 år siden, hvor jeg nu borGod til: Rhino 3D, V-ray for Rhino, Photoshop, Illustrator, InDesign, samme med min kæreste og min datter.skitsering med marker og modelbygning. Fra Italien har jeg en udannelse som bygningskonstruktør,Kendskab til: Solid Works, FormZ, Sketch-Up 6, Archicad, Autocad og lige nu har jeg netop færddigjort min uddannelse vedAfter Effect Arkitektskolen Århus Jeg valgte at fortsætte på Designlinjen efter grunduddan-sprog nelsen på grund af fagets skala, den tætte forbindelse med forbrugeren og tværfagligheden, der ligger i designfaget,Dansk, Engelsk, Italiensk (modersmål) som jeg synes er meget spændende.
 5. 5. projekterne
 6. 6. breathe Afgangsopgave - iltsystem til hjemmeiltbehandling Breathe er et iltsystem til hjemmeiltbehandlign af KOL patienter, som er baseret på flydende ilt. Produktet består af to dele: en bærbare enhed og en opladningsstation til denne. Produktet øger patienternes livskvalitet ved at øge deres mobilitet samt tage hensyn til deres fysiske kunne.
 7. 7. praktik I løbet af min praktikhos Made by makers har jeg haft mulighed for at beskæftige mig med forskellige produkt design opgaver.
 8. 8. praktik
 9. 9. eye catch 8. semester opgave - promille måler Visionen bag projektet var at kunne skabe et produkt, der kan måle mængden af alkohol i blodet mere nøjagtig end de eksisterende alkohol- teste. Produkte overflødiggøre lægernes involvering i alkoholtest. På denne måde nedsættes både betjentenes tidsforbrug i forbindelse med en test samt samfundets omkostninger i forbindelse med lægeassistance.
 10. 10. brugervenlig emballage Opgave vedr. forskningsprojekt - emballage for flydende fødevarer. Ideen var at lave en emballage, der nemt kan åbnes af alle. Både låget og emballagen er lavet i det samme plastmateriale, så det let kan genbruges.
 11. 11. fold to hold Opgave for Tvillum Scanbirk - en bog reol / hylde. Ideen var at implementere et samlingsprincip i en hylde. Pladerne er skåret i smig og er holdt sammen af en farvet glasfiber-dug, som limes imellem pladerne, dermed behøver brugeren intet værktøj til at samle selve hylden.
 12. 12. save it 7. semester opgave - brusearmetur. Save IT er et bæredygtigt brusearmatur, der kan tidsindstilles. Brugeren kan under brusebad holde øje med tidsforløbet og dermed også vandforbruget. Save IT er lavet i PC/ABS og de forskellige dele kan let adskilles, således at materialet kan genbruges.
 13. 13. a Cup Opgave for Færchplast - fremtidsemballage. aCup er en kop til varme væsker. Koppen er lavet i varmbestandigt plast, der isolerer de varme væsker fra omgivelserne, samtidigt med at væsken bevarer den optimale temperatur længere. Lågets design gør det muligt at stable flere kopper.
 14. 14. lysmaskine 6 semester opgave - projektor Lysmaskinen er en interaktiv projektor tænkt til Natur Historisk Museum. Igennem leg og interaktion giver produktet mulighed for at tilegne sig viden om de udstoppede dyr. Produktet slipper de udstoppede dyr ud af deres montrer og formidling af viden opstå ved at brugerne på forskellig vis kan relatere sig selv til de udstillede dyr.
 15. 15. brand opgave Brandopgave gik ud i at overføre BOSCH® formsprog og materialitet til en GPS til dykkere.
 16. 16. livsstilprodukt Livsstilproduktet er en MP3 afspiller til hip hoppere. Produktet har en “shuffle- spinner”, der kan mixe dine favorit hits.
 17. 17. skitser
 18. 18. modeller
 19. 19. MARCO BARBIANIHarald Jensens plads 17 / 2th8000 Århus C+45 61 70 45 24marco@marcobarbiani.comwww.marcobarbiani.comkontakt
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×