El telèfon

202 views
149 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
202
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

El telèfon

 1. 1. Què és el telèfon És un instrument de comunicació, dissenyat per a la transmissió de veu i altres sons fins llocs remots mitjançant lelectricitat, així com per a la seva reproducció.
 2. 2. La història del telèfon En el año 1854, el francés Charles Bourseul expuso la idea de utilizar las vibraciones producidas por la voz sobre un disco flexible, con el fin de activar y desactivar un circuito eléctrico y producir las mimas vibraciones en un lugar alejado del cual habían sido producidas. Mas tarde el alemán Johann Reis desarrollo un instrumento capaz de transmitir notas musicales, aunque no podía reproducir la voz humana.
 3. 3. Les diferències del telèfon fixo iel mòbil El El telèfon de casa és molt diferent al mòbil perquè té menys funciones.Algunos telèfons de casa són sense fil o sigui que no usen cable.También hi ha telèfons de casa que fàcilment sels perd el senyal i que només poden estar a 100 metres don es càrrega. Hi ha telèfons sense fils de casa que es poden dur a tot arreu i no sels piede el senyal, hi ha també telèfons per a cecs.
 4. 4. Telèfon fixo i mòbil
 5. 5. Funcions del telèfon Doncs mitjançant el telèfon pots resoldre dubtes del client sense que hagi de presentar- se a lempresa o companyia per solucionar els seus problemes, donant instruccions mitjançant un operador de servei al client per solució del client, és una altra manera de contactar amb el client i oferir un servei incomparable, hi ha avantatges i desavantatges per exemple un avantatge és que pots tenir més mercat i comercialistarte més en el teu mercat, el desavantatge és que no és el mateix que solucionar els seus problemes personalment ....
 6. 6. Els primers telèfons fixos Més tard es van començar a instal · lar els telèfons particulars, encara que eren molt escassos. De forma manual calia sol · licitar a loperadora el nombre que desitjàvem marcar. Posteriorment van arribar les centraletes automàtiques i les trucades van passar a ser directes sense mediadors.
 7. 7. Com varen acabar sent elstelèfons fixos. Actualment les centraletes shan digitalitzat i compleixen altres funcions a més de servir denllaços telefònics, Internet i lactual implantació del servei de banda ampla són mostres de lavanç de les noves tecnologies en la localitat.
 8. 8. El primier telèfon mòbil. En 1.956, este modelo se integró en algunos vehículos y tenía un peso de 40 kilos.
 9. 9. Els segons telèfons móbils. Més tard en els anys 70 Motorola, va treure al mercat que pesava uns 800 grams i el seu preu era duns 3.995 $ (Dòlars USA), un problema que tenia aquest model era la seva escassa autonomia duns 60 minuts.
 10. 10. Els tersers telèfons mòbils. Uns anys després en 1.984, Nokia va comercialitzar el Mobira Talkman que afegia un maletí que li proporcionava diverses hores dautonomia, encara que el seu pes era duns 10 kg.
 11. 11. Els cuarts telèfons mòbils. És a partir dels anys 90 quan es comencen a veure els mòbils que coneixem avui, encara que amb un nivell tecnològic molt inferior als actuals, com ara el Motorola StarTac de 1996 (El primer mòbil amb disseny "clamshell" o Concha).
 12. 12. Els quints telèfons mòbils. A partir de lany 2.000 és quan comença a veure una revolució en els terminals mòbils, en el 2.002 lempresa RIM comercialitza la primera Black Berry 5810 un dispositiu que tenia una Agenda electrònica i email push, aquest dispositiu no disposava daltaveu pel que era necessari utilitzar un auricular.
 13. 13. El sests telèfons mòbils. Nokia 5800 Xpress Music (Informació de Xakata) entre altres característiques té: Pantalla tàctil, GPS integrat, càmera de fotos de 3,2 Mp i sistema operatiu Simbian S60.
 14. 14. Fins els telèfons mòblis d’avui endia. Apple iPhone 3G S (Informació de Xakata) té entre altres característiques: Pantalla multitàctil, càmera de fotos de 3,2 Mp, i sistema operatiu dApple.
 15. 15. El mal us del telèfon mòbil.Ja que no només sutilitzen per rebre i realitzartrucades, sinó també a lhora descoltar música, enviarmissatges de text, entrar a internet, gravar, fer fotos.Consisteix a saber que tan bons són aquests beneficisnomenats,que ens brinda el telèfon mòbil, que ens atorga latecnologia i que tan bon ús donen els joves a aquestmodernaparell que va esdevenir mitjà massiu de comunicació.
 16. 16. El llenguatje del sms i el whatsapp. En una manera de escursar paraules que usen , pera fer més via en escriure i amb enviá un missatge. Es també una comodidat tant per els menors com els majors d’edat. Entre elles i intervenen paraules inglèses com Ok , o per exemple per a dir perquè posam un xk , maneres que saben atraves del món de la tecnologia , per entendremos i fer més via a encriure tant per xats com per sms.
 17. 17. Fet per: Maggie Cifre Vilar.

×