Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Digital Marknadsföring - Enterprise Social Teknologi 2 tim
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Digital Marknadsföring - Enterprise Social Teknologi 2 tim

 • 200 views
Published

Vi kommer att diskutera komponenterna i ett komplett digitalt marknadsföringssystem och 12-stegsprocessen för utveckling av en digital marknadsföringsstrategi. Vi kommer även att diskutera olika …

Vi kommer att diskutera komponenterna i ett komplett digitalt marknadsföringssystem och 12-stegsprocessen för utveckling av en digital marknadsföringsstrategi. Vi kommer även att diskutera olika sociala mediaplattformar och vilka som är bäst för ditt företag.

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
200
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
2
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Digital Marknadsföring Enterprise Social Teknologi 18/10 kl 14.00 – 16.00Maria Prästgårdsgata 15B, 118 52 Stockholm 18/10 kl 14.00 – 16.00 – Kostnad 600kr*Har du rätt verktyg, strategier och processer på plats för att delta i pågående sociala samtaloch göra det bästa av din närvaro på nätet?Varmt välkommen till seminarium om Enterprise Social Technology med WSI-konsulternaMadelene Wadelius och Ayesha Amilon. Vi kommer att diskutera komponenterna i ettkomplett digitalt marknadsföringssystem och 12-stegsprocessen för utveckling av en digitalmarknadsföringsstrategi. Vi kommer att diskutera olika sociala mediaplattformar och vilkasom är bäst för ditt företag.Missa inte denna möjlighet att få veta mer om hur ditt företag kan skapa en effektiv digitalmarknadsföringsstrategi som engagerar och konverterar dina online-relationer till förbättrad”bottom-line”, resultat.Datum, tid och plats:18/10 2012 – kl. 14.00 – 16.00Fotostudio Jini SofiaMaria Prästgårdsgata 15B, 118 52 Stockholm*Kostnad: 600 kr exkl momsOSA senast den 08/10 till ayesha.amilon@gmail.com eller ring/sms:a 0767729241OM WSIWSI är världens största nätverk av internetkonsulter med kunder i 87 länder. WSI har blivit utnämnt till "The#1 Internet Business Services Provider" av The Entrepreneur Magazine under flera år. WSI:s konsulter har ettstort team av medarbetare och nätverk globalt. Vi är speciellt utbildade och certifierade internetexperter somkan hjälpa våra kunder med produkter/tjänster och service som bäst hjälper dem inom sin verksamhet. Vibygger och skräddarsyr affärslösningar på internet för att hjälpa våra uppdragsgivare generera intäkter ochöka närvaron online, oavsett vilken bransch kunden verkar inom. Kontakta oss idag för en kostnadsfri analys avditt företags digitala närvaro.