Klant Presentatie 2011 03 Maarten
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
1,077
On Slideshare
1,075
From Embeds
2
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
3
Comments
0
Likes
0

Embeds 2

http://www.linkedin.com 2

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Talent in Motion“Veranderende markten bieden nieuwe kansen”
 • 2. Uw consultant en aanspreekpunt:Maarten van de Sande Maarten woont en werkt in Oss, is getrouwd met Marie-José en vader van 3 kinderen. Na 6 jaar in de accountancy (o.a. bij KPMG) en 8 jaar als Controller en Financieel Manager, is hij sinds 2005 via Perselectief succesvol in de bemiddeling van zijn financiële vakgenoten: specialisten, managers en directeuren. Sinds kort richt hij zich daarnaast op de bemiddeling van kandidaten voor bedrijfsovernames (MBI). Als mede-eigenaar van de Interselect Group (waar Perselectief deel van uitmaakt) is hij medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het beleid van de organisatie. Als statutair directeur van 2 kleine B.V.‟s van Heidelberger Druckmaschinen AG, een Duitse beursgenoteerde multinational, is hij bovendien nog voor een (klein) deel actief in zijn oude vakgebied. Verder is hij maatschappelijk betrokken als (bestuurs-)lid van diverse organisaties. Uitgangspunten in zijn omgang met anderen zijn: respect, openheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, partnership en oprechte interesse. Als “Trusted Advisor” streeft hij altijd het optimale resultaat na voor alle betrokkenen. Met een groot en actief netwerk is hij altijd bezig met het realiseren van samenwerking en blijvende verbinding tussen partijen. Maarten is altijd bereikbaar voor klanten en kandidaten, telefonisch op 06-20851567, en per mail op maartenvandesande@perselectief.nl .Vanuit ons kantoor in Oss verzorgen wij de complete dienstverleningvan de Interselect Group. In deze brochure leest u daar alles over.Perselectief Werving en Selectie OssHescheweg 121, 5342 CH Osssecretariaat_oss@perselectief.nl
 • 3. We willen ons even voorstellen Perselectief, Interselect en ZOOQ zijn zusterbedrijven, ieder met een eigen positionering. Uw HRM-vraagstukken staan bij ons centraal. Door de combinatie van bedrijven kunnen wij u volledig ondersteunen bij uw HR-vragen voor individuele medewerkers (instroom, doorstroom en uitstroom) maar ook bij de ontwikkeling van uw team, afdeling of organisatie. Met ruim 45 medewerkers in loondienst, ondernemers / consultants, en diverse freelancers, werken we voor meer dan 400 tevreden klanten uit diverse branches in zowel de profit als non-profit sector. Pieter Hazelhoff, directeur. Door onze inzet leveren wij u meer waarde voor vandaag én morgen. Met als basis de strategie van uw organisatie denken we met u mee over een maatwerkoplossing voor uw vraagstelling. Wij kennen langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers, die ons ervaren als professionele, betrokken partners. Zij benadrukken de praktische bruikbaarheid van onze oplossingen en adviezen. Continuïteit in onze bezetting en consistentie in onze aanpak maken ons tot een partner om op te bouwen Marion Neefe, directeur.
 • 4. Talent staat centraalWij leren graag uw organisatie en uw HR-vraagstukken goed kennen. Belangrijk, want alleen dan kunnen wij eenoplossing aan te dragen die u past. Wij hebben een brede expertise, die wij op maat inzetten voor eentevredenstellend resultaat. Perselectief, Interselect en Zooq/Adver-Online hebben een eigen positionering op hetgebied van HR-kwesties voor mensen en organisaties.Talent ontmoeten via PerselectiefOngeveer 25 % van de vacatures wordt ingevuld door een intermediair. Perselectief werving en selectie biedtvoor deze vacatures een eigen concept. Alle consultants hebben een loopbaan als senior leidinggevende enbeschikken over veel ervaring, kennis en een goed netwerk. Voor vacatures vanaf HBO werk- en denkniveau,vooral in Nederland maar ook internationaal, zijn zij een betrokken, resultaatgerichte partner.Talent zelf zoeken via de online Zooq/Adver-Online tools en media inkoopNiet voor elke vacature schakelt u een intermediair in. In Nederland wordt gemiddeld 75 % van de vacaturesdoor een organisatie zelf ingevuld. Ook in deze situatie kunnen wij u ondersteunen: met Adver-Online.Adver-Online is een HRM-dienst om de juiste arbeidsmarkt-communicatie op digitale vacature platforms in tekopen. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de meest moderne en complete HRM software. U kooptsimpel, efficiënt, flexibel en goedkoop advertentieruimte op vacaturesites in. U krijgt advies over de meestpassende sites én de response wordt correct verwerkt.
 • 5. Talent beoordelen en ontwikkelen met Interselect Organisaties hebben dikwijls behoefte aan een duidelijk beeld van de (ontwikkel)mogelijkheden van hun (nieuwe) medewerker(s). Een vorm van assessment is dan op zijn plaats. Het biedt medewerker en manager handvatten voor verdere persoonlijke ontwikkeling. In een krappe arbeidsmarkt zullen steeds vaker medewerkers uit andere branches worden aangenomen. Geen veilige ervaring om op terug te vallen. Een extra screening van talenten en mogelijkheden is cruciaal. Tot slot is er Kantoor een tendens dat medewerkers zelf het heft in handen nemen bij hetin Gorinchem bepalen van hun carrièrepad. Zij zoeken professionele ondersteuning bij het uitzetten van de koers. Voor al die omstandigheden bent u bij Interselect aan het juiste adres. Kantoor Uw organisatie ontwikkelen met Interselect in Rijssen De wereld verandert, organisaties moeten zich voortdurend aanpassen, veranderen het beleid, wijzigen de structuur, maar ….. hoe veranderen de medewerkers? En hoe geef je daaraan leiding? Interselect ontwikkelt hiervoor (management) development programma‟s met bijv. workshops, training, coaching en begeleiding op maat om ieder optimaal te laten renderen.
 • 6. De mensen achter Perselectief 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14ICT Martin van Genderen 1 FMCG & MBI Richard Dukker 2Healthcare & Events Annet Braakman 3 ICT Peter Kosterman 4Bouw Linda Teelken 5 HRM & Techniek Poul Geense 6Office Management Johanna Hazelhoff 7 ICT Ad Bouwman 8Finance & MBI Maarten van de Sande 9 Bouw & Retail Pieter Hazelhoff 10Bouw Ronny Kasten 11 Healthcare Doré Schoondermark 12Healthcare Ton Hazelhoff 13 Techniek &Bouw Harold Duijst 14
 • 7. Perselectief is echt andersSinds 1989 hebben wij ervaring in arbeidsbemiddeling. Het resultaat van het verleden en de klanten vanvandaag zijn het bewijs voor morgen. Wij zijn trots op het feit dat we de laatste 8 jaar één van de sterkstgroeiende werving & selectie concepten zijn in Nederland. Met zelfstandige ondernemers als senior consultantbieden we u veel, omdat u voor ons veel waard bent.Als je iets belooft, moet je het nakomen. Door de exclusieve samenwerking tussen opdrachtgever enconsultant wordt 95 % van de vacature opdrachten succesvol ingevuld.In ons laatste klanttevredenheidsonderzoek belonen onze opdrachtgevers ons met het cijfer 7,5 tot 8,0. Eencompliment waar we trots op zijn.Wat is onze toegevoegde waarde en ons onderscheidend vermogen? Al jaren investeren wij in het opbouwenvan exclusieve databases, een persoonlijk netwerk en het sociale netwerk Linkedin! Die investering bepaalt inonze markt het resultaat. Bovendien zijn onze consultants zelf senior manager of directeur in het bedrijfslevengeweest en hebben ze ieder een unieke specialisatie. Ze spreken uw taal en kennen uw situatie op basis vanhun eigen ervaring.We leggen u in de volgende hoofdstukken uit hoe wij met ons Talent search programma resultaat bereiken. Linda Teelken en Ronny Kasten, specialisten in de bouw . “Wij zijn de professionele aanbieder voor tijdelijke en permanente banen”
 • 8. Talent Search is een vakDe 5 stappen aanpak in ons Talent Search programma is als volgt:1 - Oriëntatiefase• Een uitgebreide intake met betrokkenen in de organisatie• Analyse van structuur en cultuur van de organisatie• Het opstellen van een functie profiel• Het opstellen van een wervingsplan• Het opstellen van een wervende vacaturetekst2 - Introductie- en zoekfase• Search in 3 landelijke databases en de Perselectief database• Linkedin search in de juiste functie en/of branche doelgroep• Werving via online- en print advertising• Headhunten, netwerken en de mogelijkheid voor doelgerichte marketing• Selecteren kandidaten op basis van oriënterend gesprek ( STAR methode )• Begeleiden en informeren kandidaten en opdrachtgever• Gehele administratieve en communicatieve afwikkeling Martin van Genderen, specialist ict en Annet Braakman, healthcare specialist “Wij zijn ondernemers die zelf senior manager zijn geweest in het bedrijfsleven ”
 • 9. 3 - Selectiefase• Uitnodigen van passende kandidaten voor een 2e gesprek bij/ met opdrachtgever• Consultant is aanwezig bij 2e gesprek op locatie• Consultant verzorgt elke terugkoppeling naar de kandidaat4 - Afrondingsfase• Advies consultant bij het proces van beslissen en aanstellen• Het houden van een referentie onderzoek bij twee werkgevers• Dag assessment of online competentiescan voor de aan te nemen medewerker• Het adviseren bij de vaststelling van arbeidsvoorwaarden5 - Evaluatiefase• Maximaal drie coaching gesprekken met de nieuwe medewerker• Evaluatie na zes maandenNatuurlijk geven we u garantie: wij staan voor ons resultaat!Voor elke geplaatste kandidaat geldt 6 maanden garantie. Richard Dukker, specialist FMCG en MBI. “Wij zijn professioneel, consequent en transparant in onze werkwijze ”
 • 10. Ons partnerschap gaat verderDe planningWeek 1 : Contractfase met ondertekening contract en oriëntatie gesprekken. : Opstellen functieprofiel en wervingsplan o.b.v. de intakeWeek 2 : Zoek- en introductiefase, werven en eerste selectie kandidaten.Week 4 : Selectiefase, tweede en vervolggesprekken op locatie.Week 8-10 : Afrondingsfase, screenen kandidaat en ondertekening contract.Ons partnershipPerselectief gaat uiteraard voor het maximaal haalbare resultaat. Dat kan alleen als wij op basis vanexclusiviteit samenwerken. Bovendien vragen we van u een investering in een online en/of print advertentieen een assessment. Kandidaten die via u als opdrachtgever zullen door Perselectief in de procedure wordenopgenomen. Daar stelt Perselectief veel tegenover:• Wordt de opdracht niet binnen op tijd afgerond, dan kunt u het contract eenzijdig beëindigen.• Trekt een aangenomen kandidaat zich voor de datum van indiensttreding terug, dan zal de volledige procedure opnieuw en kosteloos uitgevoerd worden.• Vertrekt een kandidaat binnen zes maanden na afsluiten van de arbeidsovereenkomst, dan zal de volledige procedure opnieuw uitgevoerd worden. Ton Hazelhoff en Doré Schoondermark , specialisten healthcare “Wij zoeken de juiste kandidaat en gaan met u een langdurige relatie aan”
 • 11. Een juiste prijs – waarde verhoudingKeuzepakket 1: biedt u een brede werving via een print advertentie en een online marketingpakket,exclusieve database- en netwerk-search en headhunten. Hierdoor worden de snelheid en de kans op hetvinden van de beste kandidaat aanzienlijk vergroot.In de selectiefase bieden wij u, naast een kritische analyse van alle kandidaten door de consultant, een gratisdagassessment via Interselect voor 1 kandidaat. Een assessment heeft een grote voorspellende waarde alshet gaat om het toekomstig functioneren van uw nieuwe medewerker. Bovendien biedt het een goede basisvoor verdere persoonlijke ontwikkeling.U betaalt bij dit pakket een startfee van 6.500,-- euro. Bij afronding betaalt u volgens het no cure no payprincipe nog 22% honorarium over het totale jaarsalaris.Keuzepakket 2: biedt u een maatwerk werving via een online marketingpakket, aangevuld met exclusievedatabase en netwerk search. In de selectiefase wordt met veelbelovende kandidaten een uitgebreid gesprekgevoerd en worden alleen de beste kandidaten bij u voorgesteld.U betaalt hierbij een startfee van slechts 3.000,-- euro. Bij afronding betaalt u volgens het no-cure-no-payprincipe nog 20% honorarium over het totale jaarsalaris. Naar wens en behoefte ontvangt u 15% korting opeen assessment en 25% korting op uw print advertentie(s). Poul Geense en Harold Duijst, specialisten techniek. “ Wij zijn succesvol omdat we continue investeren in resultaat door onze werkwijze”
 • 12. De passende Interim ProfessionalOm in de komende jaren te groeien, nieuwe initiatieven te lanceren, lastige of urgente problemen aan tepakken zijn soms interim professionals de beste oplossing. Zij geven op het juiste moment die extraflexibiliteit die nodig is.Perselectief beschikt over een netwerk van interimmers, specialisten met jarenlange ervaring en goedereferenties. Professionals die hun toegevoegde waarde hebben bewezen. Onze interim-professionals zijnactief op de volgende gebieden:• Vervangingsmanagement• Veranderingsmanagement• Projectmanagement• CrisismanagementBij het zoeken naar de juiste interimmer is snelheid van essentieel belang. Daar zorgt Perselectief voor.En we gaan nog verder. Wij zorgen voor het opstellen van alle contracten, de gehele facturatie entijdsregistratie maar ook (indien u dat wenst ) een voortgangsrapportage.Perselectief interim professionals, dé oplossing voor uw tijdelijke slagkracht. Maarten van de Sande, specialist in finance & MBI “Wij zijn consultants die bemiddelen in vaste en tijdelijke functies vanaf HBO niveau in heel Nederland”
 • 13. De USP’s van PerselectiefUw complete HRM dienstverlener en - partner- Voor alle vacatures, assessments, developmentprogramma‟s, trainingen en media inkoop- 80 % van onze klanten is na 3 jaar nog steeds partner van PerselectiefHet resultaat telt- 95 % van onze exclusieve W&S opdrachten vullen we succesvol in- Als we onze belofte niet nakomen, kunt u eenzijdig het contract ontbindenDe mens als uitgangspunt- Wij investeren in het leren kennen van uw organisatie en medewerkers- De mens achter het CV staat bij ons vooropUw markt is ons vak- Wij kennen uw markt, de concurrenten, de kandidaten- Elke dag werken wij pro actief aan de opbouw van ons kandidatennetwerkInvesteren in groei- We investeren permanent in middelen die het beste resultaat ondersteunen In 8 jaar tijd is onze totale organisatie gegroeid naar een top 10 speler in ons segment Peter Kosterman en Ad Bouwman, specialisten ICT “Wij zijn vakgenoten uit de markt en specialisten in functies ”
 • 14. Welkom bij Interselect 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Senior consultant Jos van Bree 1 Consultant Jordy Jorritsma 2Consultant Miel Knapen 3 Project assistent Audrey Geuvers 4Searcher Jot Ntallas 5 Senior consultant Frank Reijns 6Consultant Catherine Raaijmaakers 7 Project assistent Greet v.d. Meeberg 8Senior consultant Marion Neefe 9 Consultant Selvi Cosgun 10Senior consultant Marjan Hofmijster 11 Senior consultant Pieter Hazelhoff 12Senior consultant Robert v.d. Hove 13
 • 15. Je eigen talent ontwikkelen Passende carrière stap Voor wie vast zit in zijn carrière, een nieuwe loopbaanstap wil (of moet? ) zetten, maar niet weet welke, biedt Interselect professionele ondersteuning en advisering. De tendens is dat medewerkers in toenemende mate zelf verantwoordelijkheid (moeten) pakken voor hun loopbaanontwikkeling en mobiliteit. Na een persoonlijk startgesprek met een begeleider wordt een loopbaantraject vorm gegeven. Op tal van manieren bieden we handvatten om antwoord te geven op essentiële vragen als: wie ben ik, wat wil ik eigenlijk en wat kan ik? Het antwoord op die vragen kan de basis zijn voor een verdere oriëntatie binnen de eigen organisatie of daarbuiten. Desgewenst helpt Interselect bij zaken als de opstelling van een relevant cv, het voorbereiden en voeren van een goed sollicitatiegesprek en het zoeken naar een passende nieuwe carrièrestap. Persoonlijke coaching op maat Na een vorm van assessment, 360 graden feedback of een ontwikkel- of functioneringsgesprek, komt de centrale vraag: hoe wordt de gewenste ontwikkeling realiteit? Een cursus, training of opleiding is niet altijd de meest optimale vorm. Daarom kan Interselect niet alleen bepalen WAT ontwikkeld moet worden, maar heeft het ook middelen, de leerprofielen, om de meest effectieve wijze, het HOE, in kaart te brengen. Persoonlijke coaching is dikwijls een effectief middel op maat.
 • 16. Uw medewerker binden en ontwikkelen Binden en ontwikkelen De lijst van aanleidingen om een ontwikkel assessment /development center in te zetten lijkt eindeloos: • U wilt uw medewerkers behouden door hen een reële doorgroeimogelijkheid te bieden • Een individuele medewerker geeft aan een carrièrestap te willen maken • Uw totale organisatie moet anders gaan werken, bijvoorbeeld meer resultaatgericht of vraag gestuurd. • U wilt het managementteam ontwikkelen. Voor iedere individuele of collectieve vraag beschikken wij over diverse middelen en instrumenten, maar - nog belangrijker - wij helpen na de diagnose met een gericht, praktisch bruikbaar advies of ondersteunen bij de verdere persoonlijke ontwikkeling. Beter gemotiveerde medewerkers, minder verloop en verzuim, behoud van talent, een verhoogd rendement van uw organisatie en een verbetering van uw imago als werkgever: de voordelen zijn groot!
 • 17. Uw organisatie veranderen Organisatie veranderen is gedrag veranderen Veranderingen in een organisatie kunnen die van een team overstijgen. Is er sprake van fusie, inkrimping, reorganisatie, van een andere werkwijze of van een gewenste cultuuraanpassing, dan betreft dat dikwijls de gehele organisatie. De plannen zijn prima, de theorieën onderbouwd, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstig. Het zijn immers de mensen die in dit soort situaties moeten veranderen. Weerstand en angst voor het loslaten van de comfort zone zijn herkenbare reacties. Lastige, langdurige processen met een teleurstellend resultaat zijn menig organisatie in dit soort omstandigheden niet vreemd. Interselect kan u faciliteren door beweging te krijgen in de organisatie. Hoe? Dat kan op tal van manieren. Teveel om hier te beschrijven, want als ergens de maatwerk aanpak van kracht is, dan is het wel bij vraagstellingen van deze soort. Waar gewenst werken we samen met vaste partners die over de meer harde, structuur- en proceskant adviseren, terwijl Interselect zich concentreert op de zachte (maar taaie) aspecten van het menselijk gedrag. Wij gaan graag met u om tafel om samen te bepalen waarbij uw organisatie het meest gebaat is.
 • 18. Uw team ontwikkelen Teamprofessionalisering Het succes van uw organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de manier waarop teams functioneren. De teamsamenstelling en de wijze waarop kwaliteiten in het team worden ingezet, zijn van groot belang. Door onder meer inzicht te bieden in de talenten van de teamleden, begrip te kweken voor de diverse teamrollen, door de gezamenlijke doelen en ieders verantwoordelijkheid daarin te concretiseren en door te leren elkaar aan te spreken, helpt Interselect bij de ontwikkeling van uw team, dat efficiënter, effectiever en met meer plezier een bijdrage zal leveren aan de resultaten van uw organisatie. Teamprofessionalisering is voor bestaande, en voor nieuw te formeren teams en kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een management development traject, waarin aandacht voor individuele ontwikkeling en voor teamontwikkeling hand in hand gaan. Interselect consultants kunnen, eventueel met inzet van diverse instrumenten, deze (team) ontwikkelprocessen professioneel ondersteunen.
 • 19. Trainen in crisismanagement Investeren in de toekomst Een crisissituatie met gevaar voor de volksgezondheid of de veiligheid van burgers kan leiden tot grote schade voor de maatschappij. Het voortbestaan van uw bedrijf kan door een crisis ernstig in gevaar komen. De publieke opinie dreigt zich tegen u te keren, u verliest het vertrouwen van de consument en beurskoersen kelderen. In een crisissituatie is er sprake van extreme omstandigheden: enorme tijdsdruk, complexe informatie, macht van de media en …de beklemmende wetenschap dat u juist nu geen fout mag maken. Daadkrachtig handelen, met oog voor consequenties, is noodzakelijk. Deze situaties stellen bijzondere eisen aan de competenties en kwaliteiten van de crisisleider en het team. Crisismanagement is onontbeerlijk. Te weinig wordt er aandacht besteed aan het gedrag van de crisisleider en de teamleden. Interselect heeft een instrument ontwikkeld, CrisisSkoop: • Voor de manager of bestuurder, die tot taak heeft het verloop van de crisis maximaal in goede banen te leiden. • Voor de leden van een crisisteam
 • 20. HR Training & Academy Selecteren van nieuwe medewerkers U heeft zelf een potentiële nieuwe medewerker gevonden, maar wilt meer informatie dan die u uit cv, interview en referenties kunt halen? Dan is een nader selectieonderzoek op zijn plaats. Als u „achter het cv wilt kijken‟ en op een zorgvuldige en objectieve manier uw inzicht in de aanwezige en ontbrekende kwaliteiten van uw kandidaat wilt vergroten, bieden wij u verschillende mogelijkheden, variërend van een compleet selectie assessment tot een E-assessment met daarin o.a. een internet competentiescan. Interselect Academy Organisaties zijn voortdurend in beweging. Het is hun taak adequaat te reageren op tal van veranderingen in hun omgeving. Een nieuwe structuur of werkwijze zijn snel bedacht, het zijn echter de mensen die ontwikkelingen en veranderingen waar moeten maken. Succesvol ontwikkelen van organisaties kan dan ook niet zonder een strategische inzet van HR. De Interselect Academy biedt lijnmanagers en HR professionals in dit kader een inspirerend, praktijkgericht programma van 8 dagen, verspreid over één jaar. Gerenommeerde docenten, ieder met een rijke ervaring in consultancy en / of verbonden aan universitaire instituten verzorgen deze leergang. (o.a. Prof. Dr. Rob Vinke en Prof. Dr. Michiel Schoenmaker). Een keuze uit de onderwerpen: De strategie van de onderneming, HRM voor de toekomst, Verandermanagement, Organisatie en talentmanagement en Leiderschap van de toekomst
 • 21. Doelgroepgericht en maatwerk wervenDe samenwerking tussen ZOOQ en Adver-Online is gericht op het slim werven van kandidaten. Niet voor elkevacature schakelt u immers een intermediair in. ZOOQ en Adver-Online hebben de krachten gebundeld. Ukoopt bij ons advertentieruimte in op vacaturesites die die zijn afgestemd op uw doelgroep.Adver-Online is gespecialiseerd in het optimaliseren van online vacaturewerving. Adver-Online bestaat 7 jaaren heeft circa 2000 klanten en doet 95.000 vacatureplaatsingen per jaar. Middels het Online HR-Officesysteem hebben klanten up to date inzage in de status van alle lopende en afgesloten wervingsprocedures.Een efficiënte en voordelige oplossing voor die vacatures die u niet onderbrengt bij een intermediair.Adver-Online is marktleider in dit gebied. Met een team ruim 40medewerkers werken we dagelijks aan tallozevacatures. U heeft 1 aanspreekpunt en 1 factuuradres voor alle vacaturesites.
 • 22. Plaatsen van een vacature Adver-Online zorgt voor uw vacature door: • U krijgt maatwerk advies m.b.t. de online media die het beste passen bij uw doelgroep. • De vacaturetekst wordt op minimaal 6 punten gecheckt / aangepast om de vindbaarheid te vergroten. • Uw vacaturetekst wordt voor de bekende zoekmachines geoptimaliseerd • U kunt advertenties plaatsen op generieke- , niche- , service- en contentsites, sociale netwerken, blogs. • Indien gewenst, kunt u bij de vacature tekst uw eigen logo plaatsen • Voor elke vacature van LBO tot en met directie niveau biedt Adver-Online de juiste online media. Binnen 24 uur na aanlevering wordt de tekst geoptimaliseerd en geplaatst. De advertentie staat een maand lang op alle afgesproken media.Linda Teelken Alle geplaatste vacatures in de online media worden gevolgd en de vindbaarheid,“ Met Adver-Online bezoekers en response worden gemeten, waardoor de markttrends bekend zijn.ontzorgen we u doorde juiste inkoop, state ZOOQ.nl / Adver Online is simpel, snel en compleet voor elke vacatureplaatsing.of the art recruitment-software en maatwerkadvies”
 • 23. Onze accountmanagers“ Door deze unieke samenwerkingmet Adver-Online kunnen we onzeklanten beter ondersteunen in hunwerving en selectie”Verwerken van de responseAdver-Online geeft met het unieke en gratis HR-Office systeem u vele mogelijkheden:- Door het instellen van criteria kan een geautomatiseerde voorselectie op de response worden uitgevoerd- U kunt via het HR-Office systeem alle communicatie met uw kandidaten managen- U kunt het selectie proces geautomatiseerd volgen- U kunt alle kandidaten opslaan in één database en later weer opvragen (de database is uw eigendom)- Alle spam en virussen worden voor u verwijderd- Adver-Online kan uw kandidaat laten screenen door een daarin gespecialiseerde partijDe kracht van de brede dienstverleningDoor de samenwerking met Perselectief en Interselect kunnen we u nog verder ondersteunen en adviseren.Indien u voor een kandidaat een online - of een dag assessment, wilt organiseren dan kan Interselect dit vooru verzorgen. Wilt u een vacature op een andere wijze invullen, dan staan de professionele werving & selectieconsultants van Perselectief voor u klaar.
 • 24. Kies een maatwerk pakketPartnersites Servicesites Optionele sites- Monsterboard - Recht.nl* - Megabaan* - VKbanen*- Nederlandvacature* - Stepstone* - Vacaturevijver - Inkoperscafe*- Careerbuilder* - JobTrack* - Gotomyjob* - JuridischeBanenBank*- Megajobs - Jobnews* - Eurojobs - Lintberg*- Elsevier* - Vacaturekrant* - 12 jobs - InInterim*- Finance.nl* - QuoteCarriere* - Jobsafari / Altavista - Techniekvacaturebank*- Jobsfinancieel* - Jobsinfinance* - CWI - Bouwvacatures*- Bouwjobs* - Bouwplanet* - Hyves - IT Jobboard*- Transportenlogistiek - Logistiek - Adver-Online* - Gemeentebanen*- ICT Jobboard* - Retailbaan - LinkedIn (groep ) - Artsennetbanen*- Vacaturebase/Askjim* - Jeeveo*- Vacant* - Jobtec/Inframatch* Hierboven staan een aantal vacaturesites uit welke gekozen kan- Medjob* - Officevacatures* worden om het pakket voor de vacature samen te stellen. Een pakket op maat geeft de beste trefkans om de ideale kandidaat te- Jobsinfood* - Stadvacaturebank* bereiken. Er zijn 4 pakketten om uit te kiezen:- Frankwatching* - Jobsinhoreca*- JobsTechniek* - Studentenvacature* 3 vacaturesites uit de partnersites: € 695,-- NUwerk* - Zorgbanen* 5 vacaturesites uit de partnersites: € 995,-- Medicarejobs* - Zorgspecialisten* 7 vacaturesites uit de partnersites: € 1295,-- Autowereld.com* - Leukste bijbaan* 9 vacaturesites uit de partnersites: € 1495,-- Elle / RedMagazine* - Horecawanted Deze 4 pakketten kunnen aangevuld worden met max. 5- LinkedIn (jobportal) - FiscAlert* Servicesites en een zelf te bepalen aantal Optionele sites tegen- Medischebanenbank* meerprijs.
 • 25. Gratis online recruitmentHR Office systeemTegenwoordig zijn er legio manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten in de arbeidsmarkt.Denk aan adverteren in print media, op jobboards, uw eigen site. De opkomst van social media zoals Linkedin,Twitter en Facebook die naast uw eigen netwerk steeds meer worden ingezet in de zoektocht naar de juistekandidaat. U krijgt kandidaten op verschillende manieren binnen vanuit allerlei bronnen. Zou het niet mooi zijnals al deze kandidaten allemaal op een eenvoudige en eenduidige manier in één database terecht komen?HR Office is recruitment software waarmee u uw mediamix (social media, banner campagnes of doorplaatsenvan vacatures), wervingsactiviteiten en het behandelen van uw sollicitanten naadloos met elkaar integreert.Kortom, één applicatie waarmee u al uw contacten met uw kandidaten en uitingen naar de arbeidsmarkt kuntbeheren. HR Office biedt u onder andere de volgende voordelen:• Een totale wervingsoplossing met lage vaste tarieven• Geen instapkosten• Compleet beheer van vacatures, kandidaten en correspondentie• Preselectie• Eigen CV Database• Naadloos en modulair te integreren met vele vacaturebanken en social media• Rapportages• Snel, veilig en efficiëntHet HR Office systeem is daarmee een unieke tool. Vooral ook, omdat het u gratis wordt aangeboden. In nauwesamenwerking met Adver-Online klanten is een praktische en eigentijdse tool gebouwd, met een minimum aancomplexiteit en daarmee een maximum aan gebruiksgemak en transparantie.Want werving en selectie is al lastig genoeg!
 • 26. Beoordeel online en professioneel Competenties meten op basis van gedrag De Interselect competentiescan, aangeboden via Zooq, is uniek in Nederland. De scan is een online gedragsgerichte vragenlijst die informatie geeft over het profiel van vaardigheden en competenties van een sollicitant of medewerker. Zowel de organisatie als de (potentiële) medewerker inzicht krijgen in de sterke en minder sterk ontwikkelde competenties. De vragenlijst is online beschikbaar en kan dus, behalve op kantoor bij Interselect, ook thuis of op een andere locatie worden ingevuld. De vragenlijst kan worden afgenomen in meerdere talen: Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Engels en Frans. Tijdens een interview worden de resultaten verder uitgediept en getoetst zodat een compleet beeld ontstaat van de huidige competenties. De vragenlijst is ook in eigen beheer in te zetten.
 • 27. Positieve insteek in het meten van competentiesIn de praktijk maken competenties het verschil tussen ogenschijnlijk gelijkwaardige (potentiële) medewerkers.Dagelijks zien we de verschillen tussen gewenst en ongewenst gedrag terug. De competentiescan maakt dezeverschillen meetbaar en inzichtelijk.Deze scan is een praktisch en eenvoudig in te zetten instrument en bruikbaar voor elk functieniveau binnen uworganisatie. Het is dé manier om snel, objectief en betrouwbaar het gedrag van zowel toekomstige als huidigemedewerkers te beoordelen. De scan werkt simpel en efficiënt via een online verbinding en is dus altijdbeschikbaar.De vragenlijst beschrijft typische werksituaties. De kandidaat kiest het antwoord dat het beste zijn of haar gedragomschrijft. Gemiddeld duurt het beantwoorden van de vragen anderhalf uur. De competentiescan genereert directna afloop een heldere rapportage met praktische informatie.De voordelen van een online competentiescan• De online competentiescan is inzetbaar op elk functieniveau• De scan is online beschikbaar en dus altijd en overal inzetbaar• De scan kent geen goede of foute antwoorden maar is bedoeld om inzicht te geven• De uitslag van de scan vergroot het bewustzijn over eigen gedrag• De uitslag van de scan volgt snel en geeft objectief inzicht in competenties• De uitslag van de scan is hiermee een ideaal uitgangspunt bij functionering- en POP gesprekken• De uitslag van de scan is hiermee ook een krachtig en efficiënt selectie instrument