Ansioluettelo

502 views
133 views

Published on

Sivustolta http://ansioluettelo.org/ löytyy lisää

1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Täältä löytyy lisätietoa vielä http://ansioluettelo.org/
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
502
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ansioluettelo

 1. 1. AnsioluetteloAnsioluettelo
 2. 2. Mikä on ansioluettelo?Mikä on ansioluettelo? Ansioluettelo on käytännössä luettelo, jossa listataan omat taidot, työkokemus, koulutus sekä henkilökohtaiset tiedot. Siitä käytetään myös nimiä CV, Curriculum vitae sekä englanniksi resume. Normaalisti se liitetään mukaan erilliseen työpaikkahakemukseen.
 3. 3. Ansioluettelon tavoiteAnsioluettelon tavoite Tavoitteena on tuoda mahdollisimman selkeä, mutta kattava kuva sinusta osaajana sekä hakijana. Tilaa on käytettävissä vain harkitusti, joten sisällön tulee olla myös hyvin harkittua. Tärkeimpiä osa-alueita ovat koulutus sekä työkokemus, nämä tietysti henkilötietojen lisäksi. Mukaan tulee usein myös suosituksia muilta ihmisiltä sekä mainintoja taidoista, kuten kielitaidosta.
 4. 4. Muuta?Muuta? Mukaan voi hyvillä mielin lisätä omia henkilökohtaisia ominaisuuksia sekä saavutuksia. Myös asevelvollisuuden suorittamisesta voi lisätä maininnan ja se olikin erityisesti aikaisemmin kovin merkittävä tekijä tietyillä aloilla, nykyisinkään siitä ei ainakaan haittaa ole.

×