Alfresco

136
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
136
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Alfresco

 1. 1. ALFRESCOPresentació del programa Alfresco. ¿Qué és?; ¿Pera que funciona?; ¿Qué permet?; ¿Com funciona?Presentat per Víctor Bermejo.
 2. 2. ¿QUÉ ÉS? Alfresco es una plataforma de contingut empresarial. Quees pot utilitzar en el nuvol o darrere de un firewall. Ajuda aemmagatzemar i compartir els documents dels que total’empresa depen. Alfresco se ha dissenyat per la portabilitat de la tablet i elpoder del nuvol.
 3. 3. ¿PER A QUE FUNCIONA? Alfresco se ha creat per aquelles persones que volen fer un gran treball. Elseu contingut es el seu negoci. Alfresco serveix per emmagatzemar, veure i compartir contingut. En lesorganitzacions actuals la gent utilitze diversos dispositius. Accedeixen aincontables archius i el comparteixen amb centenars de persones tots els dies.Tant si es necesita la eficaçia d’Alfresco dins del firewall com si es desitjautilitzar la flexibilitat del nuvol. O una combinació de ambes.
 4. 4. ¿QUÉ PERMET?Alfresco permet que el nostre contingut passin delescriptori, a la tablet, al nuvol i al smartphone. Onvulguis estar, accedeix als teus archius i compartirlosamb qui vulguis o necessitis.
 5. 5. PERO… AIXÓSURTIRÁRENTABLE… ?
 6. 6.  Alfresco es gratuït, e inclou 10 GB de emmagatzematge. Si se necessite un suport, funcions administratives o mesemmagatzematge. Hauriem de cambiarnos a ALFRESCOSTANDARD NETWORK. Que el preu comença a 10 $ al mes.(Equivalent a 7,73 €)
 7. 7. DESDE ON ES POTDESCARREGAR? Versió Gratuïutahttp://www.alfresco.com/products/community Versió Enterprisehttp://www.alfresco.com/products/enterprise/trial
 8. 8. INSTAL·LACIÓ Ens demanará confirmar si volem instal·lar Alfresco, i direm quesi:
 9. 9. INSTAL·LACIÓ Ens done la benvinguda al menú d’instal·lacio, i donarem asiguiente:
 10. 10. INSTAL·LACIÓ Ens demanará donar un Password, el nom del servidor, el nombredel port i donarli un nom a la base de dades:
 11. 11. INSTAL·LACIÓ I li donem a finalizar:
 12. 12. INSTAL·LACIÓ I ja podrem utilitzar l’Alfresco:
 13. 13. VÍCTOR BERMEJO GARCÍA2-SMX

×