Understanding decimals 4th 5th preview
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Understanding decimals 4th 5th preview

on

  • 145 views

 

Statistics

Views

Total Views
145
Views on SlideShare
138
Embed Views
7

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 7

http://www.slideee.com 7

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Understanding decimals 4th 5th preview Understanding decimals 4th 5th preview Document Transcript

  • 555555tthhtthhtthhGradesGradesGrades444444tthhtthhtthh UnderstandingUnderstandingUnderstanding Decimals 4.34
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.045 B. 0.45 C. 45 D. 4.5 2) A. 800 B. 80 C. 0.8 D. 0.08 3) A. 0.04 B. 40 C. 400 D. 0.4 4) A. 0.028 B. 2.8 C. 280 D. 0.28 5) A. 600 B. 0.6 C. 6 D. 0.06 6) A. 0.2 B. 2 C. 200 D. 0.02 7) A. 6.4 B. 0.64 C. 0.064 D. 640 8) A. 550 B. 0.055 C. 0.55 D. 5.5 9) A. 74 B. 0.74 C. 0.074 D. 7.4 1. B 2. C 3. D 4. D 5. B 6. A 7. B 8. C 9. B Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.045 B. 0.45 C. 45 D. 4.5 2) A. 800 B. 80 C. 0.8 D. 0.08 3) A. 0.04 B. 40 C. 400 D. 0.4 4) A. 0.028 B. 2.8 C. 280 D. 0.28 5) A. 600 B. 0.6 C. 6 D. 0.06 6) A. 0.2 B. 2 C. 200 D. 0.02 7) A. 6.4 B. 0.64 C. 0.064 D. 640 8) A. 550 B. 0.055 C. 0.55 D. 5.5 9) A. 74 B. 0.74 C. 0.074 D. 7.4 1. B 2. C 3. D 4. D 5. B 6. A 7. B 8. C 9. B Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.9 B. 90 C. 9 D. 0.09 2) A. 0.44 B. 44 C. 440 D. 4.4 3) A. 7.5 B. 750 C. 0.075 D. 0.75 4) A. 0.06 B. 600 C. 6 D. 0.6 5) A. 0.04 B. 0.4 C. 400 D. 4 6) A. 820 B. 0.82 C. 8.2 D. 82 7) A. 500 B. 50 C. 0.5 D. 0.05 8) A. 0.1 B. 100 C. 1 D. 0.01 9) A. 0.7 B. 70 C. 7 D. 0.07 1. A 2. A 3. D 4. D 5. B 6. B 7. C 8. A 9. A Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.9 B. 90 C. 9 D. 0.09 2) A. 0.44 B. 44 C. 440 D. 4.4 3) A. 7.5 B. 750 C. 0.075 D. 0.75 4) A. 0.06 B. 600 C. 6 D. 0.6 5) A. 0.04 B. 0.4 C. 400 D. 4 6) A. 820 B. 0.82 C. 8.2 D. 82 7) A. 500 B. 50 C. 0.5 D. 0.05 8) A. 0.1 B. 100 C. 1 D. 0.01 9) A. 0.7 B. 70 C. 7 D. 0.07 1. A 2. A 3. D 4. D 5. B 6. B 7. C 8. A 9. A Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 1 B. 10 C. 0.1 D. 100 2) A. 0.4 B. 400 C. 40 D. 0.04 3) A. 0.92 B. 9.2 C. 0.092 D. 920 4) A. 0.22 B. 2.2 C. 0.022 D. 22 5) A. 0.9 B. 90 C. 900 D. 9 6) A. 0.006 B. 6 C. 0.06 D. 60 7) A. 0.03 B. 300 C. 0.3 D. 30 8) A. 860 B. 0.86 C. 0.086 D. 86 9) A. 0.69 B. 0.069 C. 6.9 D. 690 1. C 2. A 3. A 4. A 5. A 6. C 7. C 8. B 9. A Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 3
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 1 B. 10 C. 0.1 D. 100 2) A. 0.4 B. 400 C. 40 D. 0.04 3) A. 0.92 B. 9.2 C. 0.092 D. 920 4) A. 0.22 B. 2.2 C. 0.022 D. 22 5) A. 0.9 B. 90 C. 900 D. 9 6) A. 0.006 B. 6 C. 0.06 D. 60 7) A. 0.03 B. 300 C. 0.3 D. 30 8) A. 860 B. 0.86 C. 0.086 D. 86 9) A. 0.69 B. 0.069 C. 6.9 D. 690 1. C 2. A 3. A 4. A 5. A 6. C 7. C 8. B 9. A Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 3
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.35 B. 3.5 C. 35 D. 0.035 2) A. 0.3 B. 30 C. 0.03 D. 3 3) A. 0.66 B. 6.6 C. 660 D. 66 4) A. 50 B. 5 C. 0.5 D. 0.05 5) A. 0.08 B. 8 C. 0.8 D. 800 6) A. 1 B. 0.1 C. 10 D. 0.01 7) A. 550 B. 5.5 C. 0.55 D. 0.055 8) A. 2.8 B. 0.28 C. 280 D. 28 9) A. 33 B. 330 C. 0.33 D. 3.3 1. A 2. A 3. A 4. C 5. C 6. B 7. C 8. B 9. C Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 4
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-9 89 78 67 56 44 33 22 11 0 1) A. 0.35 B. 3.5 C. 35 D. 0.035 2) A. 0.3 B. 30 C. 0.03 D. 3 3) A. 0.66 B. 6.6 C. 660 D. 66 4) A. 50 B. 5 C. 0.5 D. 0.05 5) A. 0.08 B. 8 C. 0.8 D. 800 6) A. 1 B. 0.1 C. 10 D. 0.01 7) A. 550 B. 5.5 C. 0.55 D. 0.055 8) A. 2.8 B. 0.28 C. 280 D. 28 9) A. 33 B. 330 C. 0.33 D. 3.3 1. A 2. A 3. A 4. C 5. C 6. B 7. C 8. B 9. C Determining Decimal Value (Visual) Determine which letter best represents the amount shaded of the whole. 4
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.8? 2) Which letter best represents the location of 0.96? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.3? 4) Which letter best represents the location of 0.55? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.6? 6) Which letter best represents the location of 0.40? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.4? 8) Which letter best represents the location of 0.27? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.10? 10) Which letter best represents the location of 0.84? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 0.7? 12) Which letter best represents the location of 0.91? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.90? 14) Which letter best represents the location of 0.29? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 1.10? 16) Which letter best represents the location of 0.78? 1. C 2. D 3. A 4. B 5. B 6. A 7. C 8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. D 14. B 15. D 16. C Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.8? 2) Which letter best represents the location of 0.96? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.3? 4) Which letter best represents the location of 0.55? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.6? 6) Which letter best represents the location of 0.40? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.4? 8) Which letter best represents the location of 0.27? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.10? 10) Which letter best represents the location of 0.84? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 0.7? 12) Which letter best represents the location of 0.91? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.90? 14) Which letter best represents the location of 0.29? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 1.10? 16) Which letter best represents the location of 0.78? 1. C 2. D 3. A 4. B 5. B 6. A 7. C 8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. D 14. B 15. D 16. C Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.6? 2) Which letter best represents the location of 0.84? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 1.00? 4) Which letter best represents the location of 0.08? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.0? 6) Which letter best represents the location of 0.70? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.90? 8) Which letter best represents the location of 0.52? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.5? 10) Which letter best represents the location of 0.06? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.10? 12) Which letter best represents the location of 0.93? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.2? 14) Which letter best represents the location of 0.41? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 0.4? 16) Which letter best represents the location of 0.26? 1. C 2. D 3. D 4. A 5. A 6. D 7. C 8. B 9. B 10. A 11. D 12. C 13. A 14. B 15. C 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.6? 2) Which letter best represents the location of 0.84? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 1.00? 4) Which letter best represents the location of 0.08? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.0? 6) Which letter best represents the location of 0.70? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.90? 8) Which letter best represents the location of 0.52? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.5? 10) Which letter best represents the location of 0.06? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.10? 12) Which letter best represents the location of 0.93? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.2? 14) Which letter best represents the location of 0.41? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 0.4? 16) Which letter best represents the location of 0.26? 1. C 2. D 3. D 4. A 5. A 6. D 7. C 8. B 9. B 10. A 11. D 12. C 13. A 14. B 15. C 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.10? 2) Which letter best represents the location of 0.98? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.40? 4) Which letter best represents the location of 0.27? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.90? 6) Which letter best represents the location of 0.36? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.7? 8) Which letter best represents the location of 0.25? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.60? 10) Which letter best represents the location of 0.12? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.1? 12) Which letter best represents the location of 0.12? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.30? 14) Which letter best represents the location of 0.82? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 0.2? 16) Which letter best represents the location of 0.34? 1. A 2. D 3. B 4. A 5. D 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A 11. D 12. A 13. A 14. C 15. A 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 3
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.10? 2) Which letter best represents the location of 0.98? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.40? 4) Which letter best represents the location of 0.27? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.90? 6) Which letter best represents the location of 0.36? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.7? 8) Which letter best represents the location of 0.25? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.60? 10) Which letter best represents the location of 0.12? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.1? 12) Which letter best represents the location of 0.12? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.30? 14) Which letter best represents the location of 0.82? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 0.2? 16) Which letter best represents the location of 0.34? 1. A 2. D 3. B 4. A 5. D 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A 11. D 12. A 13. A 14. C 15. A 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 3
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.2? 2) Which letter best represents the location of 0.41? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.80? 4) Which letter best represents the location of 0.37? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.90? 6) Which letter best represents the location of 0.17? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.5? 8) Which letter best represents the location of 0.29? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.7? 10) Which letter best represents the location of 0.51? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.1? 12) Which letter best represents the location of 0.82? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.4? 14) Which letter best represents the location of 0.24? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .511 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 1.0? 16) Which letter best represents the location of 0.41? 1. A 2. B 3. D 4. B 5. D 6. A 7. C 8. B 9. C 10. B 11. D 12. C 13. C 14. B 15. D 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 4
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 94 88 81 75 69 63 56 50 44 38 11-16 31 25 19 13 6 0 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 1) Which letter best represents the location of 0.2? 2) Which letter best represents the location of 0.41? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 3) Which letter best represents the location of 0.80? 4) Which letter best represents the location of 0.37? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 5) Which letter best represents the location of 0.90? 6) Which letter best represents the location of 0.17? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 7) Which letter best represents the location of 0.5? 8) Which letter best represents the location of 0.29? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 9) Which letter best represents the location of 0.7? 10) Which letter best represents the location of 0.51? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 11) Which letter best represents the location of 1.1? 12) Which letter best represents the location of 0.82? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 13) Which letter best represents the location of 0.4? 14) Which letter best represents the location of 0.24? 0 11 2 .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 A B C D 15) Which letter best represents the location of 1.0? 16) Which letter best represents the location of 0.41? 1. A 2. B 3. D 4. B 5. D 6. A 7. C 8. B 9. C 10. B 11. D 12. C 13. C 14. B 15. D 16. B Finding Decimals on a Numberline Use the number lines to answer the questions. 4
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 92 83 75 67 58 50 42 33 25 17 11-12 8 0 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 1. 0.5 2. 0.57 3. 0.52 4. 0.51 5. 0.2 6. 0.8 7. 0.3 8. 0.56 9. 0.75 10. 0.19 11. 0.7 12. 0.9 Determining Decimal Value (Visual) Determine the amount shaded of the whole. Write your answer as a decimal. 9
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 92 83 75 67 58 50 42 33 25 17 11-12 8 0 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 1. 0.5 2. 0.57 3. 0.52 4. 0.51 5. 0.2 6. 0.8 7. 0.3 8. 0.56 9. 0.75 10. 0.19 11. 0.7 12. 0.9 Determining Decimal Value (Visual) Determine the amount shaded of the whole. Write your answer as a decimal. 9
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 92 83 75 67 58 50 42 33 25 17 11-12 8 0 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 1. 0.34 2. 0.8 3. 0.7 4. 0.89 5. 0.6 6. 0.83 7. 0.42 8. 0.26 9. 0.9 10. 0.2 11. 0.4 12. 0.84 Determining Decimal Value (Visual) Determine the amount shaded of the whole. Write your answer as a decimal. 10
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 92 83 75 67 58 50 42 33 25 17 11-12 8 0 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 1. 0.34 2. 0.8 3. 0.7 4. 0.89 5. 0.6 6. 0.83 7. 0.42 8. 0.26 9. 0.9 10. 0.2 11. 0.4 12. 0.84 Determining Decimal Value (Visual) Determine the amount shaded of the whole. Write your answer as a decimal. 10
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50 11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5 0 1) 0.34 less 2) 0.52 more 3) 0.81 more 4) 0.33 less 5) 0.28 less 6) 0.9 more 7) 0.04 less 8) 0.18 less 9) 0.84 more 10) 0.19 less 11) 0.69 more 12) 0.8 more 13) 0.51 more 14) 0.48 less 15) 0.97 more 16) 0.23 less 17) 0.37 less 18) 0.62 more 19) 0.24 less 20) 0.5 equal 1. less 2. more 3. more 4. less 5. less 6. more 7. less 8. less 9. more 10. less 11. more 12. more 13. more 14. less 15. more 16. less 17. less 18. more 19. less 20. equal Determining Relative Value to Half (Decimals) Determine if the value shown is 'more', 'less' or 'equal' to half. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50 11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5 0 1) 0.34 less 2) 0.52 more 3) 0.81 more 4) 0.33 less 5) 0.28 less 6) 0.9 more 7) 0.04 less 8) 0.18 less 9) 0.84 more 10) 0.19 less 11) 0.69 more 12) 0.8 more 13) 0.51 more 14) 0.48 less 15) 0.97 more 16) 0.23 less 17) 0.37 less 18) 0.62 more 19) 0.24 less 20) 0.5 equal 1. less 2. more 3. more 4. less 5. less 6. more 7. less 8. less 9. more 10. less 11. more 12. more 13. more 14. less 15. more 16. less 17. less 18. more 19. less 20. equal Determining Relative Value to Half (Decimals) Determine if the value shown is 'more', 'less' or 'equal' to half. 1
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50 11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5 0 1) 0.37 less 2) 0.66 more 3) 0.46 less 4) 0.55 more 5) 0.54 more 6) 0.1 less 7) 0.47 less 8) 0.56 more 9) 0.83 more 10) 0.12 less 11) 0.76 more 12) 0.39 less 13) 0.65 more 14) 0.24 less 15) 0.75 more 16) 0.5 equal 17) 0.9 more 18) 0.69 more 19) 0.3 less 20) 0.21 less 1. less 2. more 3. less 4. more 5. more 6. less 7. less 8. more 9. more 10. less 11. more 12. less 13. more 14. less 15. more 16. equal 17. more 18. more 19. less 20. less Determining Relative Value to Half (Decimals) Determine if the value shown is 'more', 'less' or 'equal' to half. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50 11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5 0 1) 0.37 less 2) 0.66 more 3) 0.46 less 4) 0.55 more 5) 0.54 more 6) 0.1 less 7) 0.47 less 8) 0.56 more 9) 0.83 more 10) 0.12 less 11) 0.76 more 12) 0.39 less 13) 0.65 more 14) 0.24 less 15) 0.75 more 16) 0.5 equal 17) 0.9 more 18) 0.69 more 19) 0.3 less 20) 0.21 less 1. less 2. more 3. less 4. more 5. more 6. less 7. less 8. more 9. more 10. less 11. more 12. less 13. more 14. less 15. more 16. equal 17. more 18. more 19. less 20. less Determining Relative Value to Half (Decimals) Determine if the value shown is 'more', 'less' or 'equal' to half. 2
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 1 , 1 9 2 . 4 6 Ex) 8 1 . 4 9 2 1) 2 , 6 7 1 . 5 6 8 2) 1 , 8 4 2 . 1 3 3) 5 , 2 5 3 , 2 2 3 . 8 8 4) 6 7 2 , 7 2 5 . 9 5) 3 , 4 2 3 . 3 7 6) 8 . 8 7) 8 3 , 9 1 4 . 7 4 8) 9 9 . 7 9) 5 . 8 3 10) 6 , 7 4 7 . 2 8 6 11) 2 . 7 12) 5 7 9 . 8 6 13) 6 , 5 9 1 . 5 9 8 14) 2 0 8 , 2 7 9 . 7 7 15) 3 . 4 Ex. 6 ¤100 Ex. 2 ¤1000 1. 2,000 2. 3 ¤100 3. 8 ¤100 4. 9 ¤10 5. 7 ¤100 6. 8 7. 80,000 8. 90 9. 3 ¤100 10. 6 ¤1000 11. 7 ¤10 12. 500 13. 8 ¤1000 14. 200,000 15. 4 ¤10 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 7
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 1 , 1 9 2 . 4 6 Ex) 8 1 . 4 9 2 1) 2 , 6 7 1 . 5 6 8 2) 1 , 8 4 2 . 1 3 3) 5 , 2 5 3 , 2 2 3 . 8 8 4) 6 7 2 , 7 2 5 . 9 5) 3 , 4 2 3 . 3 7 6) 8 . 8 7) 8 3 , 9 1 4 . 7 4 8) 9 9 . 7 9) 5 . 8 3 10) 6 , 7 4 7 . 2 8 6 11) 2 . 7 12) 5 7 9 . 8 6 13) 6 , 5 9 1 . 5 9 8 14) 2 0 8 , 2 7 9 . 7 7 15) 3 . 4 Ex. 6 ¤100 Ex. 2 ¤1000 1. 2,000 2. 3 ¤100 3. 8 ¤100 4. 9 ¤10 5. 7 ¤100 6. 8 7. 80,000 8. 90 9. 3 ¤100 10. 6 ¤1000 11. 7 ¤10 12. 500 13. 8 ¤1000 14. 200,000 15. 4 ¤10 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 7
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 6 , 8 1 7 . 1 Ex) 6 4 3 , 5 3 6 . 4 9 1) 2 , 8 0 2 , 6 9 4 . 2 4 2) 5 , 6 0 2 , 2 3 5 . 5 3) 7 1 3 , 0 1 5 . 5 4) 6 . 1 5) 8 , 7 7 4 , 0 0 1 . 7 6) 6 3 . 2 8 5 7) 8 4 . 6 9 8 8) 6 4 8 . 1 1 1 9) 3 . 1 4 1 10) 5 7 0 . 4 11) 8 2 . 2 4 8 12) 4 . 1 6 13) 9 . 9 7 14) 1 , 0 5 9 . 4 9 1 15) 2 . 5 6 9 Ex. 6,000 Ex. 9 ¤100 1. 4 ¤100 2. 5,000,000 3. 700,000 4. 1 ¤10 5. 8,000,000 6. 60 7. 8 ¤1000 8. 600 9. 3 10. 4 ¤10 11. 80 12. 6 ¤100 13. 9 14. 1,000 15. 2 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 8
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 6 , 8 1 7 . 1 Ex) 6 4 3 , 5 3 6 . 4 9 1) 2 , 8 0 2 , 6 9 4 . 2 4 2) 5 , 6 0 2 , 2 3 5 . 5 3) 7 1 3 , 0 1 5 . 5 4) 6 . 1 5) 8 , 7 7 4 , 0 0 1 . 7 6) 6 3 . 2 8 5 7) 8 4 . 6 9 8 8) 6 4 8 . 1 1 1 9) 3 . 1 4 1 10) 5 7 0 . 4 11) 8 2 . 2 4 8 12) 4 . 1 6 13) 9 . 9 7 14) 1 , 0 5 9 . 4 9 1 15) 2 . 5 6 9 Ex. 6,000 Ex. 9 ¤100 1. 4 ¤100 2. 5,000,000 3. 700,000 4. 1 ¤10 5. 8,000,000 6. 60 7. 8 ¤1000 8. 600 9. 3 10. 4 ¤10 11. 80 12. 6 ¤100 13. 9 14. 1,000 15. 2 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 8
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 5 6 3 , 1 4 6 . 9 3 4 Ex) 3 9 , 0 9 9 . 9 8 1) 7 8 . 2 2 9 2) 3 , 9 7 7 , 8 7 9 . 5 3) 5 7 , 9 0 2 . 5 6 4) 7 , 2 8 9 , 3 6 3 . 2 5) 3 3 , 1 0 5 . 6 8 1 6) 9 2 , 1 0 3 . 9 8 7) 6 , 7 4 1 . 7 8) 1 3 3 . 1 3 9) 2 7 7 , 5 2 2 . 5 8 9 10) 5 . 3 11) 6 , 6 6 0 . 6 12) 6 4 . 9 7 6 13) 6 , 5 2 7 . 4 2 14) 3 , 3 5 3 , 6 9 4 . 8 1 7 15) 5 . 6 3 Ex. 500,000 Ex. 8 ¤100 1. 9 ¤1000 2. 3,000,000 3. 6 ¤100 4. 7,000,000 5. 30,000 6. 90,000 7. 7 ¤10 8. 3 ¤100 9. 9 ¤1000 10. 5 11. 6 ¤10 12. 60 13. 6,000 14. 3,000,000 15. 3 ¤100 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 9
  • Math www.CommonCoreSheets.com Name: Answers Answer Key 1-10 93 87 80 73 67 60 53 47 40 33 11-15 27 20 13 7 0 Ex) 5 6 3 , 1 4 6 . 9 3 4 Ex) 3 9 , 0 9 9 . 9 8 1) 7 8 . 2 2 9 2) 3 , 9 7 7 , 8 7 9 . 5 3) 5 7 , 9 0 2 . 5 6 4) 7 , 2 8 9 , 3 6 3 . 2 5) 3 3 , 1 0 5 . 6 8 1 6) 9 2 , 1 0 3 . 9 8 7) 6 , 7 4 1 . 7 8) 1 3 3 . 1 3 9) 2 7 7 , 5 2 2 . 5 8 9 10) 5 . 3 11) 6 , 6 6 0 . 6 12) 6 4 . 9 7 6 13) 6 , 5 2 7 . 4 2 14) 3 , 3 5 3 , 6 9 4 . 8 1 7 15) 5 . 6 3 Ex. 500,000 Ex. 8 ¤100 1. 9 ¤1000 2. 3,000,000 3. 6 ¤100 4. 7,000,000 5. 30,000 6. 90,000 7. 7 ¤10 8. 3 ¤100 9. 9 ¤1000 10. 5 11. 6 ¤10 12. 60 13. 6,000 14. 3,000,000 15. 3 ¤100 Finding Digit Value with Decimals Find the value of the underlined digit. 9