historia dels ordinadors

159 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
159
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

historia dels ordinadors

 1. 1. La evolució dels ordinadors.
 2. 2. Index. ● Primera generació ● Segona generació ● Tercera generació ● Quarta generació ● Cinquena generació ● Sisena generació ● Bibliografía
 3. 3. Primera generació 1951-1958 Construïts amb electrònica de vàlvules. Si comparem els odinador de la primera generació amb els actuals es podria dir que eren lents, de grans dimensions, inflexibles, amb necessitat de controls molt estrictes pel que fa al subministrament d'energia elècrica i d'aire condicionat.
 4. 4. Segona generació 1959-1964 Nova generació d'ordinadors, més ràpides,més petites, i amb menors necessitats de ventilació. Els ordinadors de la segona generació també utilitzaven xarxes de nuclis magnètics en lloc de tambors giratoris per a l'emmagatzematge primari.
 5. 5. Tercera generació 1964-1971 Els ordinadors de la tercera generació van emergir amb el desenvolupament dels circuits integrats. Els ordinadors novament es van fer més petits, més ràpids, desprenien menys calor i eren energèticament més eficients.
 6. 6. Quarta generació 1971-1981 Va dur a terme el reemplaçament de les memòries amb nuclis magnètics,per les de xips de silici i la col·locació de molts més components en un xip.
 7. 7. Cinquena generació 1982-1989 El seu objectiu era inventar una nova classe de ordinadors que utilizarien téciques i tecnologies de inteligència artificial, tant en el pla del hardwere com el software, i serien capaços de resoldre problemes complexos com la traducció automática de una llengua a una altra.
 8. 8. Sisena generació 1990-actual Tenen arquitectures combinades, amb centenars de microprocessadors vectorals treballant al mateix temps, s'han creat ordinadors capaços de realitzar més d'un mils de milions d'operacions aritmetiques de punt flotant per segon, les xarxes d'area mundia, seguirán creixent desorbitadament utilitzant mitjans de comunicació a través de fibres optiques i satèl·lits, amb amples de banda impressionants.
 9. 9. Bibliografia. ● http://www.slideshare.net/AriadnaAndrea/evoluci-de ● http://261095.medialib.glogster.com/thumbnails/243 ● http://es.wikipedia.org/wiki/Quinta_generaci %C3%B3n_de_computadoras
 10. 10. Bibliografia. ● http://www.slideshare.net/AriadnaAndrea/evoluci-de ● http://261095.medialib.glogster.com/thumbnails/243 ● http://es.wikipedia.org/wiki/Quinta_generaci %C3%B3n_de_computadoras

×