Agenda Blog Ateneu BCN 28 3 febrer

 • 307 views
Uploaded on

 

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
307
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. AGENDA D’ACTIVITATS Setmana del 28 de gener al 3 de febrer de 2013
 • 2. DILLUNS 28Presentació d‟El quadern gris, de Josep Pla. Ediciócrítica de Narcís GaroleraAmb Lluís Bonada, Jordi Gracia, Jordi Cornudella, Emili Rosalesi Narcís Garolera. A les 19.30 h a la Sala Oriol Bohigas.
 • 3. DIMARTS 29Tertúlia Espai Ateneu: Els testaments i les herències aCatalunya: amb Lluís Jou i Mirabent, notari. A les14 h , dinar-tertúlia a l’Hotel Rívoli.Nou cicle “L‟Ateneu i la novel·la: el premi Crexells”Centrat en l’obra “El Cercle Màgic” (1928) de Joan Puig i Ferreter,amb Guillem-Jordi Graells, president de l’AELC. 19.30h a la SalaVerdaguer.La ciència a l‟Amèrica Llatina: mapes i trajectòriesAmb Jesús Sebastián, investigador científic i consultor del CSIC.19.30 h a la Sala Oriol Bohigas.
 • 4. DIMECRES 30 Cruïlla de Debat: tertúlia de foment de la catalanitat Amb Pilar Blasco i Enric Cirici, a les 14 h , dinar-tertúlia a l’Hotel Rívoli. Cicle “ICGenHer”: Però encara hi ha títols nobiliaris a Catalunya? Amb el Comte de Sert, Armand de Fluvià i Escorsa, president de la ICGenHer, i Pedro Moreno i Meyerhoff, doctor en Dret. 19.30 h a la Sala Segarra.
 • 5. DIJOUS 31Tertúlia Borralleras, temàtica lliureAmb Bernat Castany i Eduard Moreno. 16.00 h a la Sala Segarra.Reunió de la secció d‟Estudis Polítics, Jurídics i Socials18 h a la Sala Verdaguer. Activitat reservada als socisCicle “Dijous europeus”: balanç de la Presidènciaxipriota de la UEAmb Antonis Toumazis, ambaixador de Xipre, i Anna Marcoulli,lletrada de la Presidència xipriota i Stefan Rating. 19.30 h a laSala Verdaguer.
 • 6. DIVENDRES 1El silenci abans de BachVisionat de la pel·lícula de Pere Portabella, amb presència deldirector. 19 h a la Sala Oriol Bohigas.Presentació del llibre „‟Bombolles financeres iconfusió informativa‟‟Amb l’autor, Joaquim Perramont i l’ inspector de Tributs IuPijoan. 19.30 h a la Sala Verdaguer.
 • 7. DISSABTE 2Cicle «Moviments i estudis culturals i postcolonials:diàleg sobre art, cinema i el fet (post) colonial.Amb Francis Garcia Collado, professor de Filosofia a la FuB iEnrique Fuentes Goyanes, professor de Teoria i Història del’Educació (URV). 11 hores, a la Sala VerdaguerActivitat del club de lectura. Prosa catalanacomtemporània „Nosaltres els valencians‟ (1962), deJoan Fuster.Jordi Arraut i Laura Rodríguez de Rozas. 18 h a l’aula 503
 • 8. DIUMENGE 3Escacs. Campionat de Catalunya per equips.Partides per equips (10 taulers) fins a nou rondes. 9 h a l’aula 306