Your SlideShare is downloading. ×
Guiomala,zhayra,p
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Introducing the official SlideShare app

Stunning, full-screen experience for iPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Guiomala,zhayra,p

86
views

Published on

Published in: Education, Business, Technology

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
86
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATION ENGLISH 6:30 a.m-7:20 a.m 50 mins. MATH 7:20 a.m-8:10 a.m 50 mins. MAPEH 8:10 a.m-9:00 a.m 50 mins.RECESS/MORNING BREAK 9:00 a.m-9:20 a.m 20 mins. A.P 9:20 a.m-10:20 a.m 50 mins. EARTH SCIENCE 10:20 a.m-11:20 p.m 50 mins. LUNCH BREAK 11:20 p.m-11:40 p.m 20 mins.INTEGRATED SCIENCE 11:40 p.m-12:00 p.m 50 mins. T.L.E 12:00 p.m-1:00 p.m 60 mins.
  • 2. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATION ENGLISH 6:30 a.m-7:20 a.m 50 mins. MATH 7:20 a.m-8:10 a.m 50 mins. MAPEH 8:10 a.m-9:00 a.m 50 mins.RECESS/MORNING BREAK 9:00 a.m-9:20 a.m 20 mins. A.P 9:20 a.m-10:20 a.m 50 mins. EARTH SCIENCE 10:20 a.m-11:20 p.m 50 mins. LUNCH BREAK 11:20 p.m-11:40 p.m 20 mins.INTEGRATED SCIENCE 11:40 p.m-12:00 p.m 50 mins. T.L.E 12:00 p.m-1:00 p.m 60 mins.
  • 3. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATION ENGLISH 6:30 a.m-7:20 a.m 50 mins. MATH 7:20 a.m-8:10 a.m 50 mins. MAPEH 8:10 a.m-9:00 a.m 50 mins.RECESS/MORNING BREAK 9:00 a.m-9:20 a.m 20 mins. A.P 9:20 a.m-10:20 a.m 50 mins. EARTH SCIENCE 10:20 a.m-11:20 p.m 50 mins. LUNCH BREAK 11:20 p.m-11:40 p.m 20 mins.INTEGRATED SCIENCE 11:40 p.m-12:00 p.m 50 mins. filipino 12:00 p.m-1:00 p.m 60 mins.
  • 4. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATION ENGLISH 6:30 a.m-7:20 a.m 50 mins. MATH 7:20 a.m-8:10 a.m 50 mins. MAPEH 8:10 a.m-9:00 a.m 50 mins.RECESS/MORNING BREAK 9:00 a.m-9:20 a.m 20 mins. t.l.e 9:20 a.m-10:20 a.m 50 mins. EARTH SCIENCE 10:20 a.m-11:20 p.m 50 mins. LUNCH BREAK 11:20 p.m-11:40 p.m 20 mins.INTEGRATED SCIENCE 11:40 p.m-12:00 p.m 50 mins. filipino 12:00 p.m-1:00 p.m 60 mins.
  • 5. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATION ENGLISH 6:30 a.m-7:20 a.m 50 mins. MATH 7:20 a.m-8:10 a.m 50 mins. journalism 8:10 a.m-9:00 a.m 50 mins.RECESS/MORNING BREAK 9:00 a.m-9:20 a.m 20 mins. t.l.e 9:20 a.m-10:20 a.m 50 mins. values 10:20 a.m-11:20 p.m 50 mins. LUNCH BREAK 11:20 p.m-11:40 p.m 20 mins.INTEGRATED SCIENCE 11:40 p.m-12:00 p.m 50 mins. filipino 12:00 p.m-1:00 p.m 60 mins.
  • 6. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATIONSWEEPING OUR BACKYARD 6:00 A.M-6:30 A.M 30 MINS. WATER THE PLANTS 6:30 A.M- 7:30 A.M 60 MINS.TAKE A BATH AND BRUSH 7:00 A.M-7:15 A.M 15 MINS. TEETH EAT BREAKFAST 7:15 A.M-7:30 A.M 15 MINS. DO ASSIGNMENTS 7:30 A.M-9:00 A.M 90 MINS. WATCH TELEVISION 9:00 A.M-12:00 P.M 180 MINS. EAT LUNCH 12:00 P.M-12:30 P.M 30 MINS. SLEEP/ SIESTA 12:30 P.M-3:00 P.M 150 MINS. EAT SNACK 3:00 P.M-3:15 P.M 15 MINS. WATCH TELEVISION 3:15 P.M-5:30 P.M 75 MINS. EAT DINNER 5:30 P.M-6:00 P.M 30 MINS. WASH THE DISHES THEN 6:00 P.M-6:20 P.M 20 MINS. BRUSH TEETHWATCH TELEVISION/DVD 6:20 P.M-9:00 P.M 140 MINS. SLEEP 9:00 P.M-6:00 A.M 600 MINS./10 HOURS
  • 7. ACTIVITY/SUBJECT TIME STARTED-TIME ENDED DURATIONSWEEPING OUR BACKYARD 6:00 A.M-6:30 A.M 30 MINS. WATER THE PLANTS 6:30 A.M- 7:30 A.M 60 MINS.TAKE A BATH AND BRUSH 7:00 A.M-7:15 A.M 15 MINS. TEETH EAT BREAKFAST 7:15 A.M-7:30 A.M 15 MINS. STUDY LESSONS 7:30 A.M-9:00 A.M 90 MINS. WATCH TELEVISION 9:00 A.M-12:00 P.M 180 MINS. EAT LUNCH 12:00 P.M-12:30 P.M 30 MINS. SLEEP/ SIESTA 12:30 P.M-3:00 P.M 150 MINS. EAT SNACK 3:00 P.M-3:15 P.M 15 MINS. PLAY COMPUTER 3:15 P.M-5:30 P.M 75 MINS. EAT DINNER 5:30 P.M-6:00 P.M 30 MINS. BRUSH TEETH 6:00 P.M-6:05 P.M 5 MINS. STUDY 6:20 P.M-7:00 P.M 140 MINS. SLEEP 7:00 P.M-4:30 A.M 600 MINS./10 HOURS