2

350 views
309 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
350
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
109
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2

 1. 1. APADRINAMENT DE LECTURA Aquest any hem començat un treball de lectura conjuntament amb els nens de P-5.
 2. 2. APADRINAMENT DE LECTURA Cada nen de 6è ajuda a llegir a un nen o nena de P5. Aquest és un moment de la lectura.
 3. 3. A l’aula de ràdio anem a gravar coses que fem a lhora dexpressió escrita. Com per exemple contes... El nostre professor de ràdio és en Santi Cunill. Això que veieu a la fotoés una taula de mescles o de so.
 4. 4. Un grup de El nostre professorràdio, de ràdio.treballant...
 5. 5. EDUCACIÓ INFANTILA infantil, el que fèiem més era jugar i dibuixar, també vam aprendre els números i les lletres.
 6. 6. CICLE INICIALA inicial, ja començàvem a fer elsprimers exàmens i a tenir deures.
 7. 7. CICLE MITJÀA cicle mitjà ens ensenyaven a multiplicar i dividir. I també teníem molts més deures.
 8. 8. CICLE SUPERIOR A cicle superior ja som els més grans. Ens costa més, perquè els exàmens són més llargs i els deures també.
 9. 9. Assignatures . Castellà: Cada dia fem diferents exercicis. De tant en tant fem treballs en grup. . Anglès: Durant tot el curs hem fet verbs i hem après diferents coses de cada tema. . Mates: Fem molta pràctica. . Teatre: Fem diferents jocs de teatre. . Català: Fem diversos exercicis i llegim. . Jocs Mates: Fem exercicis de càlcul i jocs . Educació Física: Fem esports. . Biblioteca: Fem lectures. . Música: Cantem i de tant en tant toquem instruments. Medi: Aprenem les coses que han passat a la vida.
 10. 10. Horari 6è.A i Horari 6è.B .Tècniques d’estudi: Aprenem tècniques per aprendre a recollir informació. . Religió/Alternatius: Ens partim en dos grups. .Expressió: Escrivim textos. . Ciutadania: Reflexionem segons problemes. .Flauta: Toquem cançons amb la flauta. .Informàtica: Fem activitats a lordinador. .Plàstica: Fem tallers diferents. .Tutoria: Parlem de problemes de la classe i cada 15 dies canviem de lloc i de càrrecs.
 11. 11. Tant a 5è com a 6è hem fet treballs i projectes com:la biografia, l’autobiografia, el projecte de laprehistòria, el d’un arbre o planta del pati, la gimcanade les llengües, les cultures precolombines, el gòtic iel romànic, els animals, mini projectes d’anglès,projecte de les dites, projectes dexpressió... I un muntde murals.
 12. 12. Normes i funcionament de lescolaA les aules tenim penjades les normes de lescola i de la classe.També hi ha el pla devacuació.
 13. 13. Direcció i simulacre  Al menys un cop a l’any fem un simulacre d’emergència i anem al pati.  En aquesta foto veiem el despatx de la directora.
 14. 14. EXTRAESCOLARSA l’escola a partir de les 5 hi ha activitats extraescolars.
 15. 15. Algunes de les activitats que es fan són:-Piscina, a partir de P4 a 6è i P3 només fan piscina lúltim trimestre-Multiesports, de P3 a 2n-Informàtica, es feia fins al curs 2009-2010-Gimnàstica esportiva, de 1r a 6è-Anglès, de P3 a 2n-Dibuix, de 1r a 6è-BabyGym, de p3 a p5
 16. 16. ELS AMICS A P-5, ens vam separar dalguns dels nostres amics, però nhem fet de nous i hem arribat fins aquí amb la nostra classe.Hi ha hagut amics que ara ja no hi són:En Yassine.En Marco.La Sanae.En Tomasz.En Bilal.La Valentina.L’Abdelkarim.
 17. 17. ANÈCDOTESD’anècdotes en tenim moltes:• Hem fet algunes “malifetes”.• Hem fet “marranades” .• Hem fet plorar a alguna mestra.• També tenim molta imaginació.
 18. 18. A cinquè ens vam quedar senseplantar cap arbre perquè no vanarribar. Ara hi ha arbres nous.
 19. 19. A cinquè, també,mentre fèieml’obra de teatredavant dels de3er i 4rt, ens vacaure la cortina.
 20. 20. ANÈCDOTESEls nens i nenes de la classe ens han ajudat a recordaralgunes anècdotes que ens han marcat el cor. Per aixòavui us ho ensenyem, per què veieu lo bé que ens hohem passat en aquesta escola: En Joan i en Josep se’n recorden de quan a educacióinfantil feien lluites de cadires. El primer dia descola de primer un nen es va posarla motxilla al cap i no volia entrar a la classe. Ja quehavia arribat nou i em feia por entrar.
 21. 21. A 5è vam fer un simulacre i la Sanae va anar a agafar les motxilles i les jaquetes. A parvulari el pati dels grans ens semblava immens.A 5è la Maria Sala quan ens portàvem bé , ens feia enigmes i qui lendevinava li donava un premi com: bolígrafs, gomes, regles etc...El primer dia que vaig anar a secretaria li vaig dir a la Teresa que volia dos fulls, però ella no hem veia per que la taula era molt alta i jo moltbaixeta!! Doncs vaig tenir que començar a saltar.Aquestes són algunes de les anècdotes que tenim daquesta escola.
 22. 22. · Quan érem petits teníem la veu més aguda, també veiem les coses més grans, els professors i les professores rabiüts i els alumnes grans ens feien por. Ara som nosaltres els més grans: hem de donar exemple als petits.
 23. 23. Com vèiem els grans quan érem petits i com ens veuen els petits araQuan nosaltres érem petits vèiem els grans com un gran exemple per nosaltres,sempre volíem fer el mateix que ells, tot i que a vegades se’ns feia difícil. Ara que som els més grans de lescola veiem les coses diferents.
 24. 24. Els nens de parvulari ens han dit que elsagradaria ser grans, però nosaltres pensem al revés: ara que som grans voldríem tornar a ser petits.
 25. 25. OPINIONS DE 6è Tagrada anar a lescola? Tagrada com és?504030 SI Serie1 NO20100 SI NO Avegades
 26. 26. Què és el que més tagrada? Quines assignatures tagraden més? Plàstica50 Medi Música40 E.F. Serie130 Català Serie120 Mates Anglès10 Castellà0 PATI ALTRES 0 10 20 30 40 50 60 I el que menys tagrada? 30 25 20 15 10 5 0 Tinc amics a altres Mhaig de llevar Tenim masses Altres escoles dhora deures
 27. 27. Els nens i nenes de la classe de 6è A En la nostra classe som: En Robert, la Maria, en Nil, la Salma, la Asmae, la Lídia, l’Ayoub, en Roger, l’Àlex, l’Stephen, en Marc G, en Javi, en Gerard, en Joan, l’Ariadna, la Carla, la Lorena, en Guillem, en Marc M, la Chaimaa, l’Èric, la Siham i la Laia.
 28. 28. NENS DE LA CLASSESom els nens de 6è B.
 29. 29. NENS DE LA CLASSE Aquests són els nens que van arribar l’any passat.
 30. 30. AlumnesAra a la classe som 24alumnes: 13 nenes i 14nens.Alguns nens i nenesque han marxat. A laclasse som bonscompanys, però unamica xerrameques, unamica, no massa.

×