Bemutatkozik az
Bemutatkozik az

ILS
Group
Bemutatkozik az International
Language School
Budapest belvárosában örömszerző
angol nyelvoktatást végzünk és ez
nekünk is...
Bemutatkozik az International
Language School (2)
Nálunk nincs szigorú tanár – diák
hierarchia. Azt valljuk, hogy a
legjob...
Bemutatkozik az International
Language School (3)
Sikeresen tanítjuk az un. ‘drop-out’
diákot. Ő az, akit az iskola, vagy ...
Bemutatkozik az International
Language School (4)
A ‘drop-out’ diák egy különleges esete
a diplomátlan diplomás. Ő az, aki...
Bemutatkozik az International
Language School (4)
A ‘drop-out’ diák egy különleges esete
a diplomátlan diplomás. Ő az, aki...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Student 01 facebook

297 views
227 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
297
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Student 01 facebook

  1. 1. Bemutatkozik az
  2. 2. Bemutatkozik az ILS Group
  3. 3. Bemutatkozik az International Language School Budapest belvárosában örömszerző angol nyelvoktatást végzünk és ez nekünk is sok örömet okoz. Ha gond nélkül tanulsz nyelveket, akkor nincs ránk szükséged. Akkor gyere hozzánk, ha az átlagnál gyorsabban akarsz haladni, vagy ha kudarcokat éltél át és nem hiszel önmagadban.
  4. 4. Bemutatkozik az International Language School (2) Nálunk nincs szigorú tanár – diák hierarchia. Azt valljuk, hogy a legjobb tanár nem a nyelvet legjobban tudó, hanem a nyelvet legjobban tanulni tudó személy. Ebből következik, hogy a tanár is tanul és a csoport-társ is tanít. Azt adja át, amit jobban tud a társainál.
  5. 5. Bemutatkozik az International Language School (3) Sikeresen tanítjuk az un. ‘drop-out’ diákot. Ő az, akit az iskola, vagy akár egymást követően több is kivetett magából és a kapcsolatuk csődjét teljes mértékben rálőcsöli a diákra, míg önmagát vétlennek mutatja. A ‘drop-out’ diákok többsége jól tanítható megfelelő mentorálást és módszer-választás követően.
  6. 6. Bemutatkozik az International Language School (4) A ‘drop-out’ diák egy különleges esete a diplomátlan diplomás. Ő az, aki elvégzett egy főiskolát, vagy akár egy egyetemet is, de nem tud a végzettségének megfelelő állást találni, mert nincs nyelvvizsgája. Részletesen itt. Ha ismersz ilyen diákot, mondd neki, hogy van megoldás. Mi már sok száz sorstársának segítettünk.
  7. 7. Bemutatkozik az International Language School (4) A ‘drop-out’ diák egy különleges esete a diplomátlan diplomás. Ő az, aki elvégzett egy főiskolát, vagy akár egy egyetemet is, de nem tud a végzettségének megfelelő állást találni, mert nincs nyelvvizsgája. Részletesen itt. Ha ismersz ilyen diákot, mondd neki, hogy van megoldás. Mi már sok száz sorstársának segítettünk.

×