LANGCLICK

345 views
300 views

Published on

Presentació de l'empresa Langclick

Published in: Education, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
345
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
25
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

LANGCLICK

 1. 1. presentaciódela empresa Langclick és una empresa dedicada al món de la formació d’idiomes, que crea cursos personalitzats per a organitzacions o empreses, amb cursos que s'adapten a l'alumnat i l'ajuden a millorar com tant de forma individual així com dins d’una comunitat educativa.
 2. 2. presentaciódela empresa Hem optat per l’educació a través de les noves tecnologies, promovent l’aprenentatge de noves competències a través de programes que s’ajusten completament a l’horari laboral de cada treballador.
 3. 3. presentaciódela empresa La modalitat formativa que oferim a Langclick és on-line. Els processos d’ensenyament- aprenentatge virtuals ofereixen un model flexible i obert, amb oportunitats educatives a les quals es pot accedir des de qualsevol lloc i/o en qualsevol moment.
 4. 4. presentaciódela empresa Els models d’educació virtual estan centrats en la web i en l’estudiant, oferint multitud de recursos per interaccionar i oferint a l'alumnat més oportunitats de triar en el seu procés d’aprenentatge per a millorar el nivell de les seves competències, habilitats i coneixements.
 5. 5. equip humà L’equip de professionals de Langclick la nostra corporació està integrat per professionals del disseny tecnopedagògic de cursos i objectes de e-learning.
 6. 6. equip humà La seva tasca tindrà dues funcions bàsiques: Per establir criteris respecte al disseny i la planificació, comptem amb diferents perfils professionals: o Director/ coordinador o Dissenyador web de la plataforma o Administrador de la plataforma o Integrador multimèdia o Dissenyador de mitjans o Expert metodologia o Expert en continguts
 7. 7. equip humà Per responsabilitzar-se del desenvolupament i seguiment d’activitats , i tenint en compte que la nostra és una proposta d’autoformació, comptem amb professionals que ofereixin serveis de suport als usuaris: o Servei de suport tècnic o Servei de suport pedagògic
 8. 8. experiències anteriors relacionadesambel projecte Langclick és una empresa dedicada a la creació de plataformes i comunitats d'aprenentatge de l'anglès en línia.
 9. 9. experiències anteriors relacionadesambel projecte Des de la seva aparició, Langclick ha desenvolupat els seus serveis empresarials en diferents projectes que van obtenir el reconeixement de diversos organismes tant privats com a públics, per la qualitat i la projecció del nostre treball amb la implantació i gestió de serveis d’e-learning.
 10. 10. experiències anteriors relacionadesambel projecte
 11. 11. experiències anteriors relacionadesambel projecte

×