Your SlideShare is downloading. ×
0
Digital Marketing
Workshop
By
Institute of Digital Marketing India
A Unit Of Basket Option
JGI Ventures Initiative
Karnata...
Digital Marketing, a new trend that connects
people globally. All the people who are
interested in knowing about the trend...
About Us
Inttco Digital was founded in 2009 as an Agile Internet
Business Promotion Organization. Are current
capabilities...
OUR MISSION
Local Brands Global Markets
To be a Thought Leader
in the way Enterprises
Create, Manage,
Transform &
Communicate their
Brand Globally
Event Details
The one day course covers the
following topics:
• Introduction to Digital Marketing
• Developing a Digital P...
1. Introduction to Digital Marketing
90 Minutes (9:30 AM to 11:30 AM)
Strategies in Digital Marketing
Aligning Internet with Business Objectives
Mobile Marketing
d.Online consumer Behavior and
Navigation
2. Developing a Digital Plan
(120 minutes)
3. eCommerce/Websites Marketing Strategies
(60 minutes: 12:30 PM to 1:30 PM)
Online sales, Lead Generation
and Landing Pag...
Search Engine Marketing
60 Minutes: (01:30 am to 2:30 pm)
• Search Engine Optimization
• Affiliate Marketing
• Display & B...
30 minutes Lunch Break
(2:30 PM to 3:00 PM)
Social Media Marketing
3:00 PM to 3:45 Pm (45 Minutes)
• LinkedIn for Business
• Facebook for Marketing
• Twitter for Mark...
Break (3:45 PM to 4:00 PM)
Practical Session
(1 Hour)
• Do & Don't Session
• Case Studies
• future general
Interesting Right!?
Then Slide next….to contact us
18th August, 2013
Jain College Auditorium,
#44/4, jayanagar 9th block,
Behind big bazaar,
Bangalore, Karnataka,
India
info@digitalmarketinginstitute.edu.in
+91 8904830821
See you at the Venue!!
Thank You
Digital marketing workshop bangalore
Digital marketing workshop bangalore
Digital marketing workshop bangalore
Digital marketing workshop bangalore
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Digital marketing workshop bangalore

288

Published on

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
288
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
16
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Transcript of "Digital marketing workshop bangalore"

  1. 1. Digital Marketing Workshop By Institute of Digital Marketing India A Unit Of Basket Option JGI Ventures Initiative Karnataka ( An Introductory Session)
  2. 2. Digital Marketing, a new trend that connects people globally. All the people who are interested in knowing about the trend that is connecting globally, here is the opportunity.
  3. 3. About Us Inttco Digital was founded in 2009 as an Agile Internet Business Promotion Organization. Are current capabilities include delivery of a Complete range of Digital Media Services Viz: Online Ads, Online Market Domination, Online Lead Generation, Internet Networking, Social Media Marketing, Online news, Online Branding, Responsive web design, Online Information Research, Search Marketing, Digital Printing, Apps Development, Media Planning, Marketing Outsource, Direct Marketing, Customer Relationship (Email/SMS/ Customer Relationship Management)
  4. 4. OUR MISSION Local Brands Global Markets
  5. 5. To be a Thought Leader in the way Enterprises Create, Manage, Transform & Communicate their Brand Globally
  6. 6. Event Details The one day course covers the following topics: • Introduction to Digital Marketing • Developing a Digital Plan • ecommerce/Website Marketing Strategies (SEO, SEM, SMM)
  7. 7. 1. Introduction to Digital Marketing 90 Minutes (9:30 AM to 11:30 AM)
  8. 8. Strategies in Digital Marketing
  9. 9. Aligning Internet with Business Objectives
  10. 10. Mobile Marketing
  11. 11. d.Online consumer Behavior and Navigation
  12. 12. 2. Developing a Digital Plan (120 minutes)
  13. 13. 3. eCommerce/Websites Marketing Strategies (60 minutes: 12:30 PM to 1:30 PM) Online sales, Lead Generation and Landing Pages
  14. 14. Search Engine Marketing 60 Minutes: (01:30 am to 2:30 pm) • Search Engine Optimization • Affiliate Marketing • Display & Banner Advertising • Pay Per Click Marketing (Google Ad Words)
  15. 15. 30 minutes Lunch Break (2:30 PM to 3:00 PM)
  16. 16. Social Media Marketing 3:00 PM to 3:45 Pm (45 Minutes) • LinkedIn for Business • Facebook for Marketing • Twitter for Marketing • Google + • Local Business
  17. 17. Break (3:45 PM to 4:00 PM)
  18. 18. Practical Session (1 Hour) • Do & Don't Session • Case Studies • future general
  19. 19. Interesting Right!? Then Slide next….to contact us
  20. 20. 18th August, 2013 Jain College Auditorium, #44/4, jayanagar 9th block, Behind big bazaar, Bangalore, Karnataka, India
  21. 21. info@digitalmarketinginstitute.edu.in +91 8904830821
  22. 22. See you at the Venue!! Thank You
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×