• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
aardehealing Franeker
 

aardehealing Franeker

on

 • 305 views

In Franeker hebben we een aardehealing gedaan en gemerkt dat er een poort geopend werdt. ...

In Franeker hebben we een aardehealing gedaan en gemerkt dat er een poort geopend werdt.
Vele wegen wijzen naar de energie die we al aanvoelde. De vogels fluiten en de kerkklokken deden met ons mee. Via sss.ayourtha.com kan je meer weten over deze healingen waar ook jij mee kan doen.

Statistics

Views

Total Views
305
Views on SlideShare
305
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  aardehealing Franeker aardehealing Franeker Document Transcript

  • Aarde healing in FranekerHet is al wel 10 jaar geleden toen ik bezig ben geweest met de healing van Franeker. Een paar jaargeleden wist ik dat ik er nog een keer naar toe moest gaan. Vandaag was het zo ver en ik was niet alleen.De Martinikerk , het weeshuis en het plein waar de zonneklok staat, het waren delen die zo belangrijkwaren voor de healing voor vandaag.Met Selimiye en Joke zijn we samen naar de stad gegaan. We hadden gekozen voor een zon dag en deopening naar midzomerse zon dat vanaf 1 uur daar zou bereikt worden. De energie was onrustig enzwaar.We stonden voor dekerk en hebben daarmet onze klankschaalen sjamanentrommelde energie in beweginggebracht.Het was op de zelfdeplek als toen 10 jaargeleden en de waar wede energie hebbenmogen veranderen enwaar in ik toen met deenergie van een fransweesmeisje in de tijdvan Napoleon een fransliedje aan het zingenwas. Wat was dat liedjeook al weer? Het kwamweer naar boven. Toen zong ik het voor me zelf, nu voor de groep. Het opende een poort denk ik.
  • Le coq est mortle coq est mort;Le coq est mortle coq est mort.Il ne dira plus co co di co co daIl ne dira plus co co di co co daco co co co co co co co di co co da.hier weer terug te horen - http://youtu.be/uzZzXKrgzMoIn het huidige visioen zag ik een dominee vanuit de kerk komen. Het was een charismatische man diewist wat hij moest doen om de mensen rondom hem heen te betoveren. Met zijn bitterheid belaadde hijde mensen. Die graag alles deden om hem te pleasen.Ik zag een rij vrouwen staan – volgens mij waren het de wezen die ik jaren geleden ook had zien staan.De domine gaf de vrouwen weg aan de mannen die daar waren. De vrouwen werden als slavengenomen, het voelde als onvrij – vanuit onvrije wilDoor het trommelen en spelen op de klankschalen konden we rust krijgen in het gebied.
  • Op het schild van de klok staat de geschiedenis geschreven – de vrouwen, het maagdelijk blauw en deengel die over deze vrouwen waakte – ook als is het toeval, het klopte met het verhaal. Mensen warenal bezig geweest de energie dragelijk te maken.Het verbaasde ons niet dat we hier op deze plek ook een poort ontdekte die voor ons geopend werd.Al wadend in het water tot aan de buik, maakte het de lichamen van de vrouw schoon – ook energetischkregen we een een douche door de aarde door ons heen.
  • De madeliefjes waren een stil getuigen van de poort die we even mochten bekijken. Ook hier kwam dedraak en hierd een deel van de poort nog vast. De sleutel om er te komen lag in de energie van devrouwen die zij dragen bij het hart – maar ze kunnen naar die nieuwe dimensie komen. Het was eenoude plaats met veel verdriet en onmogelijkheden. Het voelde voor mij als een zielen opdracht om hierweer dingen te laten stromen, maar wel met respect voor dat wat leeft.Ik kwam een veertje tegen en zette die in de klankschaal.Het begon te tollen en dansen in de klankschaal en wilde niet op de bodem liggen.Ik had begrepen dat deze veer de ruimte weer wilde bemen. Bij de voorkant van de kerk en vlak bij hetplein was de energie ook beklemmend, het sloeg mij op de keel. Ook de anderen hadden het gevoel vanzwaarte. Was het de energie van de guilotiene?
  • Nee op het plein klopte de energie niet en het was te zwaar om de veranderingen te laten stromen. Eengrote grondwerker was bezig om bloembakken op het plein neer te zetten en we konden het punt vanverbinding niet grijpen.De veer in mijn schaal begon te dansen en vloog er uit als een balarina steeg het op naar boven en aldansend om zijn innerlijke spiraal raakte het de grond.Geholpen door de spirits ging het zijn eigen weg.Het plakaat van het weeshuis – liet ons het geheim zien van er toen had afgespeeld.Precies het was pas op 1854 dat deze woning aan de wezen was gegeven, voor die tijd was de energievlak bij de kerk te voelen.We gingen naar de binnen tuin van Franeker en het huis waar Anne Maria Verschuren gewoond heeft.Het is een van de eerste vrouwen geweest die eeb doctors titel had en heel goed kon leren. Zij was in degelegenheid om te studeren aan de universiteit die ook in Franeker was toen in die tijd.
  • de stevige Beuk vertelde het ons – het was de link van verleden en toekomst die samen kwamen.Het was de link van veiligheid en van inspiratie. We kregen hier allemaal ons eigen verhaal te horen enbeelden te zien. Het zachte en vredige van de tuin –wordt steeds meer verstoord, maar het vertelde wel deverhalen van het verleden.
  • We hebben ons verbaasd over de vaandelsboven het museum en er waren ook oudestukken bewaard met ridder, franse lelie ende kroon.Ik werd in de energie van jongemastategeplaast waar een jonge koning heeftgewoond tijdens de franse revolutie tijd.Hier vond ik ook een bewijs dat het verhaaldat men mij vertelde klopt.Natuurlijk wist ik dat ik deze link ook weertegen zou komen.
  • Op naar planetarium van Eise Eisinga – maar tjee wat was de energie daar zwaar.we konden maar moeizaam de energie vasthouden van de verandering en het leek net alsof het eenzwart gat was waar we in werden gezogen.Ik weet dat er in deze straat ook veel is gebeurd tijdens de tweede wereld oorlog – er is daar zoveelverdriet aanwezig.Joke pakte haar cristal uit haar tas en ik stond voor een paal waar de woorden van draak in gegraveerdwaren. Het ging langzaam, maar de energie werd toch lichter. Ik geloof dat we daar nog een keer terugmoeten gaan.Ik kreeg het gevoel dat Eise ons aan keek . Hij is nog steeds betrokken bij dit deel van Franeker.Al gapend verlieten wij het straatje en gingen weer naar de kerk toe die inmiddels open stond.De beelden van de tentoonstelling waren zo raak gekozen en de tafrelen zijn ook die wij tijdens dewandeling waren tegen gekomen. Alles stroomde bij elkaar. Er was lucht er was ruimte.op naar de kerk
  • Aarde healing in Franeker deel 2Naar de kerkDaar waar de poort was stonden beeldenvan meisjes en zo kwamen we nog meerverhalen tegen van de zoektocht die wewaren ingeslagen.Ook de draak werd weer zichtbaar die wevaker hadden gevoeld in deze omgeving.
  • De godin, de draak het meisje en devrouw het was allemaal in de kerkaanwezig. De synchroniteit wasenorm. Geraakt door de heftigheidvan de beelden en de beelden die wijzelf hebben gezien. Het bevesdigdeons verhaal. Zelfs de poort wasaanwezig op het schilderij.Op de graven on de buurt waren ookfenixen afgebeeld inhet vaandel en erwaren ook beelden tevinden van eensymbolieken teken vanderozekruizenbroeders.In mijn gevoel hebbenzij geweten dat daareen poort was.
  • Maar wie kent dit symbool?