Sincronitzacio iphone5 presentacio
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Sincronitzacio iphone5 presentacio

on

 • 142 views

 

Statistics

Views

Total Views
142
Views on SlideShare
142
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Sincronitzacio iphone5 presentacio Sincronitzacio iphone5 presentacio Presentation Transcript

 • SINCRONITZACIÓ D’UNIPHONE 5Rafael Moral ParejaActualitzat a 21/05/2013
 • INTRODUCCIÓ La sincronització d’un dispositiu mòbil Apple, com ésl’iPhone 5 serveix per administrar tota la informació deldispositiu a més de crear còpies de seguretat i podergestionar l’agenda de contactes i el calendari. Els dispositius a connectar són:Mòbil:- Wi-Fi- 8Mpx- A GPS- HSUPA- 4 polsadesPC:- Windows 7- i5 3210M- 4Gb- 750Gb- 15.5 polsades
 • PREPARACIÓ El primer pas és instal·lar l’última versió de iTunes alordinador, que es pot descarregar del següent enllaç:http://www.apple.com/es/itunes/download/ També cal disposar del cable de connexió Lightning aUSB, en cas de no disposar-ho es pot comprar en elsegüent enllaç:http://store.apple.com/es/product/MD818ZM/A/cable-de-conector-lightning-a-usb?fnode=3a Per a la connexió Wi-Fi caldrà tenir un router Wi-Ficorrectament configurat.
 • SINCRONITZACIÓ MITJANÇANT USB1. Obre l’iTunes.2. Utilitza el cable USB per connectar el mòbil alordinador. Al menú horitzontal sortirà el nom deldispositiu, selecciona’l.3. Al mateix menú horitzontal sortiran tots els apartatsdel contingut que tens al iPhone(aplicacions, música, imatges, etc).4. Dins de cada apartat es poden configurar les opcionsd’aquest.5. Finalment, per sincronitzar cal fer clic al botó“sincronitzar” de la part inferior dreta de la finestra.
 • SINCRONITZACIÓ MITJANÇANT WI-FI1. Obre l’iTunes.2. Utilitza el cable USB per connectar el mòbil alordinador. Al menú horitzontal sortirà el nom deldispositiu, selecciona’l.3. Al apartat “resum” en el grup d’opcions cal activar lacasella “Sincronitzar amb aquest iPhone via Wi-Fi”.4. Fer clic a “aplicar” per guardar els canvis.
 • OBSERVACIONS: SINCRONITZACIÓ MITJANÇANT WI-FI1. El dispositiu estarà sincronitzat via Wi-Fi ambl’ordinador sempre que es compleixin les condicions:a) L’ordinador i el mòbil estiguin encesos.b) L’ordinador i el mòbil pertanyin a la mateixa xarxa Wi-Fi.c) El programari iTunes estigui obert al ordinador.d) El dispositiu mòbil estigui connectat a la corrent.
 • ¿QUÈ ES POT SINCRONITZAR? Aplicacions. Imatges. Fitxers d’àudio. Llibres. Contactes. Calendaris. Pel·lícules. Anotacions i documents. Copies de seguretat.
 • REFERÈNCIES BIBLIOGRÀFIQUES Apple (2013). Soporte técnico. [en línia].http://www.apple.com/es/support/[data de consulta: 21de maig de 2013]. Manuel Echeverría (2013). Sincroniza tu dispositivoiPhone con iTunes. [en línia].http://eliphone.about.com/od/Musica/a/Sincroniza.htm[data de consulta: 21 de maig de 2013].
 • DRETS D’IMATGE Imatge iPhone: Autor: Zach Vega Títol: iPhone 5 Llicència: CC BY – SA 3.0 Enllaç:https://commons.wikimedia.org/wiki/File:IPhone_5.png Imatge ordinador: Autor: CIker Títol: Equipo ordenador portátil silueta dibujos animados Llicència: Domini públic CC0 1.0 Enllaç: http://pixabay.com/es/equipo-ordenador-port%C3%A1til-silueta-24890/
 • PÚBLICACIÓ Aquesta presentació esta publicada a Slideshare:http://www.slideshare.net/kaspenii/sincronitzacio-iphone5-presentacio