2012 02 20 Linkedinprofile2
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

2012 02 20 Linkedinprofile2

on

 • 377 views

 

Statistics

Views

Total Views
377
Views on SlideShare
364
Embed Views
13

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 13

http://www.linkedin.com 13

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

2012 02 20 Linkedinprofile2 2012 02 20 Linkedinprofile2 Presentation Transcript

 • KarinSensitief en begripvol Scherp, trefzeker Verkennend en beeldend VerbinderPraktisch en planmatig Zie verbanden Energiek, besluitvaardig
 • 2011CustomerlifecycleLargebidsResultaten:•Implementatie van customerlifecycle in marketing en sales leidde totsterke stijging in verkoop van mobiel, en meer cross sell op bestaandediensten.•Grote aanbestedingen voor vaste telefonie en datanetwerken, ondanksscherpe prijzen verloren van marktleider.Mijn aanpak:•Gerichte reeks campagnes met strakke sturing via funnel. Eenvoudige en scherpe aanvalsprijzen.Online communicatie: via eigenwebsite, SEO, banners en behavioraltargetting.•Voor de pricing van aanbestedingen experts mbt kosten, regelgeving enconcurrentie bij elkaar brengen en op hoofdlijnen richten.
 • 2010Van productgericht …naar segmentgerichtResultaten:Campagnegedreven sales voor small& medium enterprises.Verkoop op klantthema’s voor largeenterprises.Mijn aanpak:Team opbouwen. Gezamenlijk doelen leiden tot gedeeld gevoel van richting.Focus op concrete output in SME. Eerste segmentgerichte proposities encampagnes starten.Mobiele positie van de grond af opbouwen door nieuwe proposities enaanvalsplan voor SME op te stellen.Eerste pilots om corporate concepten en partnerships rond thema’s alsalarmering, cloudcomputing en healthcare van de grond te krijgen.
 • 2009Internet, telefonie en TVover glasvezelovermarktpenetratie van dienst over glasvezel, glasvezel. Resultaten: •Snellevoor consumenten.Makeorbuy:•Aanbieders kunnen hun eigen glasvezel aanleggen, glasvezels inkopen of decomplete dienstverlening in bulk afnemen.• Complex speelveld van interne belanghebbenden, regelgever, serviceproviders en concurrerende netwerkaanbieders.Mijn aanpak:• Feiten boven tafel halen en beslissers aan tafel krijgen.• Hun issues zichtbaar meenemen in businesscase.• Bereid tot toezeggingen in onderhandelingen.• Focus op de kern: voor snelle marktpenetratie zijn scherpe tarieven nodig.
 • 2008Zakelijkdataverkeer over glasvezelResultaten:•Introductie breedband dataverbindingen over glasop bedrijventerreinen.• Concurrerende tarieven voor verbindingen methoge bandbreedte.• Migratie aanbiedingen van koper naar glasontwikkeld.Mijn aanpak:•Mensen bij elkaar zetten, doorvragen enstructureren.•Open en verkennend te werk gaan,doelen letterlijk ‘verbeelden’ .•Appelleren aan gezamenlijke belangen,zorgen voor overeenstemming op hoofdzaken.•Knopen doorhakken.
 • 2007Nummerinformatie 1888in de marktgezetHet resultaat:Na heftige mediastrijd 75% marktaandeel verworvenin de massamarkt.Mijn aanpak:Aanpak vooraf uitwerken en geaccordeerd krijgen.Op het moment suprême bliksemsnel eenintensieve ‘above’ (TV, radio, online) en ‘belowtheline’ campagne inzetten.Gebruikmakend van efficiencyvoordelen(schaalgrootte), een ‘stay out’ prijsstrategie inzetten.
 • 2001-2005Turn aroundmarktaandeeltelefonieHet resultaat:Daling marktaandeel omgezet in lichte stijging.Mijn aanpak:•Spervuur van acties richting small& mediumenterprises•Sales zelf commitment laten geven opdoelen, gevolgd door dagsturing op de uitvoering .•Sales trainingen, bidrooms en multichannelbenadering voor largeenterprises.•Aandacht van sales trekken door spectaculairestunts zoals ‘ Koning Cash’ en ‘Getikt 2001’
 • 1999 en 2000PrijsverlagingenInternationaletelefonieHet resultaat:stijging internationaal belverkeer.Kneden van de markt:Als marktleider actief prijzen verlagen voorprijsgevoelige segmenten (bv gerichtekortingen).Mijn aanpak:Commitment verkrijgen (dmvbenchmarks).Tarieven vaststellen.Grootscheepse landelijke introductie
 • Een schaap met 5 poten?1. Ik ben een ervaren en motiverende manager van professionals.2. Ik ga onderzoekend, energiek, transparant en verbindend te werk.3. Ik kan situaties snel analyseren en omzetten in acties, met oog voor de drijfveren van mensen om me heen.4. Ik floreer in complexe, dynamische omgevingen.5. Mijn kracht is het omzetten van technische oplossingen naar eenvoudige commerciële proposities.