Kämp Span yrityspalvelut

4,381 views
4,290 views

Published on

Tutustu Kämp Span monipuolisiin yrityspalveluihin ja järjestä vaikkapa virkistyspäivä työntekijöillesi tai hemmotteleva asiakastilaisuus.

Published in: Lifestyle
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
4,381
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3,145
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kämp Span yrityspalvelut

  1. 1. Vietä onnistunut yritystapahtuma Kämp Spassa● Kämp Spa tarjoaa ylellisiä ja rentoja kokoustiloja käyttöönne riippuen ryhmän koosta.● Tarvittavat varusteet järjestämme toiveidenne mukaisesti.
  2. 2. Herkuttele Kämp Spassa● Kämp Spassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista.● Spassa on anniskeluoikeudet.● Räätälöimme ruokailun toivomustenne mukaan.
  3. 3. Rentoudu Kämp Span hoidoissa● Voitte hemmotella itseänne rentout- tavissa kasvo- ja vartalohoidoissa.● Ryhmille olemme koonneet sekä naiset että miehet huomioivan hoitomenun.● Halutessanne räätälöimme myös hoitopaketteja 30 minuutin hoidoista aina 2 tunnin kokonaisvaltaisiin hyvinvointipaketteihin.● Asiakkaiden käytössä ovat saunaosaston lisäksi pehmeät kylpytakit, pyyhkeet sekä tossut.● Kauneusoppaamme helpottaa oikeiden hoitojen valinnassa.
  4. 4. Nauti Span saunaosaston kolmen saunan lämmöstä● Saunaosastomme lämmitetyt lepodivaanit ja kauniit saunat ovat asiakkaiden käytössä sekä ennen että jälkeen hoitojen ● eucalyptuksen tuoksuinen italialainen grotto höyrysauna ● turkkilainen hammam ● perinteinen suomalainen sauna● Saunaosastolla voitte myös nauttia lasillisen samppanjaa tai kupillisen vihreää teetä.● Asiakkaiden käytössä ovat pehmeät kylpytakit, pyyhkeet sekä tossut.
  5. 5. Yhdistä yritystapahtumaanKämp Span liikuntapalvelut● Span ryhmätuntivetäjät ovat asiakkaiden käytössä.● Kysy myös Kämp Span yksityisen kuntosalin käyttömahdollisuuksista.
  6. 6. Muista asiakkaitasi Kämp Span lahjakortilla● Pienillä muistamisilla on suuri merkitys. Voitte palkita ja kiittää asiakkaitanne lahjakortilla, jonka saatte meiltä heti mukaanne.● Lahjakortit ovat toivottu lahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai omalle henkilökunnalle.
  7. 7. Ota yhteyttä● Pyydä tarjous sähköpostitse info@kampspa.fi● Soita meille (09) 5761 1330● Tapahtuman aikana tarjoamme -15% alennuksen tuoteostoista.● Asiakasmuistamisiin suosittelemme Kämp Span lahjakorttia

×