Your SlideShare is downloading. ×
LiljupieKozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilit:
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

LiljupieKozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilit:

39

Published on

Kozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilith:. Ez egy veszélyes együttállás. A volt feleségemnek is ott van a képletében, méghozza az 8 házában! Tí éven át azt hazudta, hogy …

Kozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilith:. Ez egy veszélyes együttállás. A volt feleségemnek is ott van a képletében, méghozza az 8 házában! Tí éven át azt hazudta, hogy szeret, aztán el kezdett keményen csalni, majd amikor az anyjához költözött, hogy a szerelmével zavartalnul tarthassa a kapcsolatot, megírta, hogy soha nem szeretett. Azt sem tudom tehát, hogy a tíz év volt-e mind hazugság, vagy ez az utólagos hazugság?

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
39
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Lilith együttállásban a Jupiterrel Az együttállás olyan szexuális sóvárgásokra utal, amely önkéntelen sóvárgások következtében a szülöttnek jön, hogy önkéntelenül megcsalja szerelmi - szexuális partnereit, élettársait és házastársát. Ezt nem azért mert más ellentétes nemű személyekbe szerelmes, vagy azért mert szexuálisan kielégületlen az adott partnerével, hanem öncélúan: a csalás élményére való sóvárgás miatt. Ez az irracionális késztetés arra utal, hogy a szülött édesanyja, vagy az anyai nagyanyja titokban és huzamos ideig szerette volna megcsalni a partnerét (esetleg a szülött apját, vagy nagyapját), de ezt a vágyát nagyon mélyen lefojtotta a tudattalanjába és a szülöttnél ez a vágy, most kényszerítő erőként jelentkezik. Ebből ered a megmagyarázhatatlanul rátörő idegrendszeri egyensúlytalanság, a kifejezésbeli zavartság, az öntudatlanság, a zavart és ellentétes, következetlen viselkedésmód. Szélsőséges esetben szétszóródottság, szenvedélyes hangulatosság (rossz értelemben). A szülött tudattalanjában nincs különválasztva a barátság, a baráti és a szerelmi érzés, az odaadás, a nagylelkűség, nagyvonalúság, engedékenység, együttérzés és a szexualitás, az érzékiség közötti különbség. Nem meghatározó számára ezeknek, az érzéseknek a különbözősége és nem is tesz különösebb erőfeszítéseket annak érdekében, hogy önmagában tisztázza érzéseit és eljusson ezeknek, az érzéseknek a megkülönböztetéséhez. Az emberbaráti érzések és ösztönös szexuális késztetések közötti disztinkció, differenciáltság hiányzik. Emiatt vagy túl heves és öncélú, vagy épp fordítva: gyengén fejlett, következetlen és csapongó az önmagával és másokkal szembeni morális-kritikai érzéke, aminek következtében folyton erkölcsi jellegű konfliktusokba keveredik. Ha nem tesz tudatos erőfeszítéseket mindennek a meghaladására, máj és epe problémák, vércukor zavarok és szélsőséges helyzetben nemi betegségek jelentkezhetnek.

×