LiljupieKozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilit:

 • 18 views
Uploaded on

Kozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilith:. Ez egy veszélyes együttállás. A volt feleségemnek is ott van a képletében, méghozza az 8 házában! Tí éven át azt hazudta, hogy …

Kozma Szilárd karma-asztrológus: Az emberiség nagy titka a Lilith:. Ez egy veszélyes együttállás. A volt feleségemnek is ott van a képletében, méghozza az 8 házában! Tí éven át azt hazudta, hogy szeret, aztán el kezdett keményen csalni, majd amikor az anyjához költözött, hogy a szerelmével zavartalnul tarthassa a kapcsolatot, megírta, hogy soha nem szeretett. Azt sem tudom tehát, hogy a tíz év volt-e mind hazugság, vagy ez az utólagos hazugság?

More in: Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
18
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Lilith együttállásban a Jupiterrel Az együttállás olyan szexuális sóvárgásokra utal, amely önkéntelen sóvárgások következtében a szülöttnek jön, hogy önkéntelenül megcsalja szerelmi - szexuális partnereit, élettársait és házastársát. Ezt nem azért mert más ellentétes nemű személyekbe szerelmes, vagy azért mert szexuálisan kielégületlen az adott partnerével, hanem öncélúan: a csalás élményére való sóvárgás miatt. Ez az irracionális késztetés arra utal, hogy a szülött édesanyja, vagy az anyai nagyanyja titokban és huzamos ideig szerette volna megcsalni a partnerét (esetleg a szülött apját, vagy nagyapját), de ezt a vágyát nagyon mélyen lefojtotta a tudattalanjába és a szülöttnél ez a vágy, most kényszerítő erőként jelentkezik. Ebből ered a megmagyarázhatatlanul rátörő idegrendszeri egyensúlytalanság, a kifejezésbeli zavartság, az öntudatlanság, a zavart és ellentétes, következetlen viselkedésmód. Szélsőséges esetben szétszóródottság, szenvedélyes hangulatosság (rossz értelemben). A szülött tudattalanjában nincs különválasztva a barátság, a baráti és a szerelmi érzés, az odaadás, a nagylelkűség, nagyvonalúság, engedékenység, együttérzés és a szexualitás, az érzékiség közötti különbség. Nem meghatározó számára ezeknek, az érzéseknek a különbözősége és nem is tesz különösebb erőfeszítéseket annak érdekében, hogy önmagában tisztázza érzéseit és eljusson ezeknek, az érzéseknek a megkülönböztetéséhez. Az emberbaráti érzések és ösztönös szexuális késztetések közötti disztinkció, differenciáltság hiányzik. Emiatt vagy túl heves és öncélú, vagy épp fordítva: gyengén fejlett, következetlen és csapongó az önmagával és másokkal szembeni morális-kritikai érzéke, aminek következtében folyton erkölcsi jellegű konfliktusokba keveredik. Ha nem tesz tudatos erőfeszítéseket mindennek a meghaladására, máj és epe problémák, vércukor zavarok és szélsőséges helyzetben nemi betegségek jelentkezhetnek.