Regnes

315 views

Published on

Treball de naturals els 5 regnes

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
315
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
67
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Regnes

  1. 1. Ferran Soler Altadill Naturals 1rB . 10/ 6 /12.
  2. 2. ÍNDEX1. Portada2. Índex3. Introducció4. Regne Moneres5. Regne protoctist6. Regne animal7. Regne vegetal8. Regne fong
  3. 3. INTRODUCCIÓEl nostre món, està dividit en 5regnes: Regne Monera, Regne protoctist , Regneanimal , Regne vegetal iRegne Fong . En aquestpower point .
  4. 4. REGNE MONERESEls arqueobacteris o bacterismés arcaics, els bacteris i lesalgues cianofícies ocianobacteris formen el regnedels moneres.Les algues cianofícies podenviure aï- llades o en colònies, formant filaments , tant en aiguadolça o en el mar. Tenenclorofil·la i poden ser de colorverdós , blavós o groguenc.
  5. 5. REGNE PROTOCTISTEl regne dels protoctist inclouéssers vius unicel·lulars ipluricel·lulars, com ara elsprotozous i les algues. Tenen unaorganització i unes formes devida molt variada.
  6. 6. REGNE ANIMAL 1.Els animals vertebrats, són elsEl regne animal es classifica, que tenen un esqueleten dos grups : Vertebrats i , es divideixen en cincinvertebrats. grups: Els peixos , Els amfibis , Els rèptils , Els ocells i Els mamífers.1.Els animals invertebrats són els animals que no tenenesquelet també es divideixen en cinc grups:Nematodes, (anèl·lids, mol·luscs), Equinoderms, Artròpodes I ( característiques)
  7. 7. REGNE VEGETALEls vegetals es van originar fa uns500 milions d’anys a partir de lesalgues verdes que van abandonar elmar i es van adaptarprogressivament a la terra.Malgrat que no es poden desplaçar, els vegetals han conquerit la majorpart dels ecosistemes naturals que hiha a la terra. La única excepció sónels llocs en els quals no hi ha llum, per exemple les coves o les galeriessubterrànies.
  8. 8. REGNE FONGSEl regne dels fongs està formatper éssers vius que són moltpresents a la nostra vidaquotidiana, com per exemple: Elsbolets , Les floridures , Els llevats

×