Your SlideShare is downloading. ×
Danyelle's Michael jackson game
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Danyelle's Michael jackson game

532
views

Published on

Published in: Education

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
532
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Michael Jackson Game
    Were you listening well
  • 2. Question #1
    When is Michael Jackson’s birthday?
    Answer: August 29 ,1958
  • 3. Question #2
    How many years has Michael been in the music business?
    Answer: 45 years
  • 4. Question #3
    What is Michael Jackson’s Mother’s name?
    Answer: Katherine Jackson
  • 5. Question #4
    How many children does Mr. Jackson have and what are there names?
    Answer: 3 children and their names are Prince Jackson, Paris Jackson and Michael JacksonJr.
  • 6. Question #5
    What is Michael Jackson’s father’s name?
    Answer: Joseph Jackson
  • 7. Question #6
    Name one of Michael Jackson’s wives?
  • 8. Question #7
    Name one of Michael Jackson’s brothers?
    Answer: Tito Jackson, Jermaine Jackson, Randy Jackson, and Marlon Jackson.
  • 9. Question #8
    Who loved Michael Jackson like a son?
    Answer: Berry Gordy
  • 10. Question #9
    When did Michael Jackson die?
    Answer: June 25, 2009
  • 11. Question #10
    Who birthday did I say Michael Jackson died on in my family?
    Answer: My mother

×