Your SlideShare is downloading. ×
0
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
AprènTIC
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

AprènTIC

223

Published on

Presentació del nostre projecte tecnopedagògic: AprènTIC

Presentació del nostre projecte tecnopedagògic: AprènTIC

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
223
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Carme BonellAndrea FàbregaJosé JiménezDiana Páez
 • 2. AprènTICAprènTIC és una empresa innovadora.Ens presentem com a candidats per aladjudicació del projecte de desenvolupamentdel curs de català CatalàTIC A2. http://www.flickr.com/photos/tucamon/6520526543/sizes/l/
 • 3. Equip humà Director i dissenyador tecnopedagògic.José Expert en gestió tecnopedagògica. Llicenciat enJiménez llengua anglesa. Màster en Educació i TIC. Assessora de Direcció i àrea econòmica iDiana Páez administrativa. Nivell D de català. Màster oficial en economia aplicada.Andrea Àrea de gestió de difusió i documentació, tècnica deFàbrega màrqueting. Llicenciada en llengua anglesa. Experta en màrqueting. Àrea de programació didàctica, coordinadora iCarmen instructora acadèmica.Bonell Llicenciada en llengua francesa. Nivell D català. Experta en llengües modernes romàniques.
 • 4. José Jiménez Director i dissenyador tecnopedagògic. Expert en gestió tecnopedagògica. Llicenciat en llengua anglesa. Màster en Educació i TIC. - Coordinació de tots els departaments referents al projecte i orientació de l’equip en les seves tasques corresponents per poder assolir els objectius fixats en el projecte. - Disseny i planificació de la plataforma d’ ensenyament aprenentatge. - Manteniment de la plataforma. Assessor tècnic.
 • 5. Diana Páez Assessora de Direcció i àrea econòmica i administrativa. Nivell D de català. Màster oficial en economia aplicada. - Organització temporal i econòmica del projecte (anàlisis i presentació dels pressupostos de despeses i inversions) - Recerca de demanda d’ajudes per a la creació de projectes d’innovació. - Gestió de les relacions amb els centres i/o empreses col·laboradores. - Matriculació dels estudiants. - Supervisió de la documentació important de l’empresa.
 • 6. Andrea Fàbrega Àrea de gestió de difusió i documentació, tècnica de màrqueting i comunicació. Llicenciada en llengua anglesa. Experta en màrqueting. - Gestió i desenvolupament del departament de màrqueting: difusió dels cursos (objectius, continguts, etc.) - Control de la comunicació interna i externa de l’empresa. - Control de les xarxes socials i difusió de la imatge de l’empresa.
 • 7. Carmen Bonell Àrea de programació didàctica, coordinadora i instructora acadèmica. Llicenciada llengua francesa. Nivell D català. Experta en llengües modernes romàniques. - Planificació i elaboració dels continguts pedagògics, de la metodologia i de l’avaluació dels diferents cursos. - Elaboració i organització temporal de les activitats didàctiques i de l’avaluació específica per cada curs. - Funció de guia i dinamitzador en el procés d’ aprenentatge dels alumnes. - Motivació i suport als alumnes.
 • 8. Lempresa AprènTIC:●Oferereix cursos de llengües, com el català, per a formar estudiants i treballadors adults estrangers que vulguin venir a estudiar en una universitat catalana o a treballar en empreses privades. http://www.flickr. com/photos/adellathompson/284009429/sizes/z/in/photo stream/
 • 9. Experiències anteriors● Empresa fundada el 2003.● Ha desenvolupat diversos projectes que la situen com a empresa forta i experimentada en el sector.● Experiències: http://www.softcatala.org/ www.parla.cat Diputació de Barcelona (Intradiba)
 • 10. Disseny instruccional: model ADDIE
 • 11. ObjectiusPer al projecte CatalàTIC A2:Les podem englobar en:"Adquirir les habilitatsnecessàries per desenvolupar-se en qualsevol de lessegüents competències:Comprensió i expressió oral, icomprensió i expressió escrita,per al nivell A2 de català." http://www.flickr. com/photos/funky64/2960218105/sizes/l/in/photostream/
 • 12. ContingutsPel projecte CatalàTIC A2 de 150h:Mòdul 1: Com quedem? Què fem?Mòdul 2: Notícies fresques.Mòdul 3: Temps era temps.Mòdul 4: Estic fotut!Mòdul5: A què et vols dedicar?Mòdul 6: Què és això?Programació http://www.flickr. com/photos/virgin_goddess64/ 8220852629/sizes/m/in/photost
 • 13. Proposta tècnicaTenint en compte els objectius del projecteCatalà TIC A2 i analitzats diferents LMS i CMS,utilitzarem plataformes de codi obert lliure com:A través dels espais de docència, suport icomunicació, fomentarem aprenentatgesconstructivistes i connectivistes.
 • 14. Cronograma del procés dexecució
 • 15. Com podeu contactar ambAprènTIC?
 • 16. Ja sabeu on som. Us esperem!!!

×