WIREFRAME

262 views
241 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
12
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

WIREFRAME

 1. 1. Comparaţie asupra a două instrumentedisponibile în regim open-source pentru crearea de wireframe-uri şi prototipizarea interfeţei Web.
 2. 2. https://gomockingbird.com/
 3. 3. În variantă editabilă…
 4. 4. Preview…
 5. 5. Mockingbird Nu permite download al schițelor create Ajută la o reprezentare mai apropiată de formafinală a proiectului de realizat punând la îndemânautilizatorului fonturi și culoare pentru text, imaginiinserate, aliniere text, etc. Winget-urile sunt grupate pe categorii – acesteapot fi găsite și după nume (search). Interfață cu un mediu aerisit și ușor de folositși de învățat.
 6. 6. https://cacoo.com/
 7. 7. În variantă editabilă…
 8. 8. Varianta finală – downloadată cu extensia PNG.
 9. 9. Cacoo:  Perimite o reprezentare mai schițată, fără detalii precum alinierea textului ,de exemplu.  Disponibil pentru: maps, wireframes, flow charts, network diagrams, mind maps, UML diagrams și altele asemenea  Download în diverse formate (pdf, png, svg, ps și ppt) doar pentru un număr de 3 schițe.  Useri multipli pot crea și edita în timp real.
 10. 10. În comun… Instrumente de prototipizare a interfețelor web Useri conectați via e-mail. Servicii open source Utilizatorii pot testa gratuit ambele aplicații ,dar pentru o utilizare pe o perioadă mai îndelungată,este necesară achiziționarea unei licențe.

×