• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Pràctica 01  relleu i clima
 

Pràctica 01 relleu i clima

on

 • 1,822 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,822
Views on SlideShare
656
Embed Views
1,166

Actions

Likes
0
Downloads
58
Comments
0

5 Embeds 1,166

http://serramarinageobat.blogspot.com.es 1121
http://www.serramarinageobat.blogspot.com.es 34
http://serramarinageobat.blogspot.com 9
http://serramarinageobat.blogspot.ru 1
http://serramarinageobat.blogspot.com.au 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Pràctica 01  relleu i clima Pràctica 01 relleu i clima Document Transcript

  • Ins. Premià de Mar / Curs 2013-2014 Geografia / Primera pràctica / Relleu i Clima Nom i Cognoms: Grup: 1. Observa el següent climograma [6 punts]: a) Quina és la precipitació total al llarg de l’any? [0,5 punts] b) Quina és la temperatura mitjana? Quin és el mes més càlid? I el més fred? [0,5 punts] c) Sobre el màxim de precipitacions: c1) Quins són els dos mesos amb més precipitació? A quina estació corresponen? [0,5 punts] c2) Quin clima té com a característica diferenciadora aquesta situació? Per què? [0,5 punts] d) Sobre el mínim de precipitacions: d1) Quin són els dos mesos amb menys precipitació? A quina estació correspon? [0,5 punts] d2) Hi ha algun període de sequera? Per què? [0,5 punts] e) Quina és l’estació més càlida? Quin és el més mes càlid? Quina és la seva temperatura mitjana? [0,5 punts] f) Quina és l’estació més freda? Quin és el mes més fred? Quina és la seva temperatura mitjana? [0,5 punts] g) Amb totes aquestes dades referides a les precipitacions i temperatures… a quin clima correspon el climograma? Justifica la teva desposta [1 punt] h) Quina seria la vegetació típica d’aquest tipus de clima? [1 punt]
  • 2. Observa el següent mapa [2 punts]: Localització de les estacions d’esquí de l’Estat espanyol / http://www.nevasport.com/estaciones/Espana/ / Consulta on-line realitzada el 24 de setembre de 2013. a) Descriu la font [1 punt]. b) Justifica la situació observada tot relacionant-la amb les grans unitats de relleu [1 punt].
  • 3. Observa el següent mapa [1 punt]: a) Com justificaries el fet que la zona més septentrional del mapa presenti clares diferències pel que fa al color en relació a la submeseta nord? [1 punt]. b) Quin color hi predomina en la zona dels Pics d'Europa, Sistema Central, Sistema Ibèric i Pirineus? Per què? [1 punt]. a) [1 punt].