Ontspan je luister_en_bewonder

341 views
222 views

Published on

doe er wat mee!!! (als je wil, natuurlijk vrije keuze) wijze en nuttige informatie, geniet van beelden, laat de wijsheid op je inwerken.

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
341
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ontspan je luister_en_bewonder

 1. 1. - AUTOMATISCH -
 2. 2. 1 .- Wandel elke dag 10 tot 30 minuten. Glimlach terwijl je wandelt. 2.- Spreek elke dag minstens 10 minuten vertrouwelijk met je Schepper. Zonder je, waar nodig af.
 3. 3. 3.- Luister dagelijks naar goede muziek, het is echt voedsel voor de geest.   4.- Zeg ‘s morgens bij het opstaan het volgende: Dank U voor deze nieuwe dag . 5.- Leef met de 3 E's... ENERGIE, ENTHOUSIASME en EMPATHIE.
 4. 4. 6 .- Speel vaker een spel dan vorig jaar . 7.- Glimlach vaker dan vorig jaar.
 5. 5. 8.- Kijk minstens een keer per dag naar de hemel; realiseer je de majesteit van de wereld om je heen. 9 .- Droom vaker terwijl je wakker bent.
 6. 6. 10.- Eet vaker voedsel dat groeit aan bomen en planten en minder vaak voedsel dat industrieel is geproduceerd . 11.- Eet bessen en noten. Neem groene thee, veel water en dagelijks een glas wijn (let erop dat je daarbij een toost uitbrengt op iets moois van het vele dat je in je leven hebt en als het mogelijk is in gezelschap van iemand waarvan je houdt ).
 7. 7. 12.- Probeer elke dag te lachen naar tenminste drie personen . 13.- Verwijder de wanorde uit je huis, je auto en je bureau en laat nieuwe energie je leven binnenstromen .
 8. 8. 14.- Verdoe je kostbare tijd niet met roddels, zaken uit het verleden, negatieve gedachten of zaken die je toch niet kunt beïnvloeden. Steek liever je energie in het positieve van het heden . 15.- Realiseer je dat het leven een school is en dat je hier bent om te leren. Problemen zijn lessen die komen en gaan, wat je ervan leert geldt voor het hele leven.
 9. 9. 16.- Ontbijt als een koning, eet ‘s middags als een kroonprins en ‘s avonds als een bedelaar . 17.- Glimlach en lach vaker . 18.- Laat de gelegenheid niet lopen om iemand te omhelzen .
 10. 10. 19.- Het leven is te kort om je tijd te verspillen met het iemand te haten. 20.- Neem jezelf niet zo serieus. Een ander doet het ook niet. 21.- Je hoeft niet elke discussie te winnen. Accepteer dat je het niet eens bent en leer van de ander .
 11. 11. 22.- Verzoen je met je verleden, dan zal je je heden niet ruïneren . 23.- Vergelijk je leven niet met dat van anderen. Je hebt er geen idee van welke weg zij in hun leven hebben afgelegd. 24.- Niemand is meer verantwoordelijk voor je geluk dan jijzelf.
 12. 12. 25.- Denk er aan je niet alles wat gebeurt onder controle hebt; maar wel dat wat je ermee doet. 26.- Leer elke dag iets nieuws. 27.- Wat anderen van je denken is niet jouw verantwoordelijkheid.
 13. 13. 28.- Help altijd anderen. Wat je vandaag zaait zal je morgen oogsten. 29.- Hoe goed of slecht de situatie ook is; zij zal veranderen. 30.- Je werk zal zich niet met jou bezig houden als je ziek bent. Je vrienden zullen dat wel doen. Blijf in contact met hen.
 14. 14. 31.- Gooi alle dingen weg die niet nuttig, mooi of leuk zijn 32.- Afgunst is tijdverlies. Je hebt al alles wat je nodig hebt. 33.- Het beste moet nog komen.
 15. 15. 34.- Hoe je je ook voelt, sta op, kleed je aan en doe mee. 35.- Houd altijd overvloedig van je bestaan 36.- Bel je familie regelmatig en stuur ze berichten waarin je zegt: Hoi, ik denk aan je!
 16. 16. 37. Heb iedere avond dankbaarheid voor het slapen gaan om weer een dag die je hebt geleefd. 38.- Realiseer je dat je te rijk gezegend bent om gestrest te zijn .
 17. 17. 39.- Geniet van de reis. Je hebt maar een gelegenheid, haal er het beste uit . 40.- Stuur dit bericht alsjeblieft aan iemand die je belangrijk vindt..
 18. 18. HET IS NU 17:25 U zondag 1 januari 2012 ¡ Het leven is mooi, geniet ervan zolang je kunt.  
 19. 19. Dit is het moment om lief te hebben en het goede te doen...LAAT JE NIET WEERHOUDEN!!!

×