THE ASTRONOMY GAME

401 views

Published on

<iframe src="http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30484665" height="400" width="476"></iframe>

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
401
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

THE ASTRONOMY GAME

  1. 1. NATURAL SCIENCE 1 ASTRONOMY ASTRONOMY GAME. NOTE: THIS QUIZ MAY CONTAINS REVIEW QUESTIONS, FUN FACTS, TRIVIA QUESTIONS AND GENERAL INFORMATON. PREPARED BY: JOHN LESTER COMBONG
  2. 2. TRIAL A. ASTRONOMIE B. ASTRONOMY C. AS TRUNOMIE D. ASSTRONOMY GO ! CORRECT ANSWER : B. ASTRONOMY
  3. 3. REVIEW (EASY) A. PLANETTISIMAL THEORY B. EVOLUTION THEORY C. BIG BANG THEORY D. UNIVERSAL THEORY GO ! CORRECT ANSWER : C. BIG BANG THEORY
  4. 4. REVIEW (EASY) A. JUPITER B. SATURN C.URANUS D. PLUTO GO ! CORRECT ANSWER : B.SATURN
  5. 5. REVIEW (EASY) A. STAR B. UNIVERSE C. PLANETS D. STUDY OF, GO ! CORRECT ANSWER : A. STAR
  6. 6. REVIEW (EASY) A. LAPLACE B. NICCALAUS COPPERNICUS C. GALILEO GALELEI D. JADE ALO GO ! CORRECT ANSWER : A. LAPLACE
  7. 7. EASY (FUN FACTS) A. 76 B. 67 C. 64 D. 46 GO ! CORRECT ANSWER : B. 67
  8. 8. REVIEW (FUN FACTS) A. JOVERIAN PLANETS B. JOVIAN PLANETS C. JOLIAVERN PLANETS D. FAR AWAY-FAR AWAY PLANETS. GO ! CORRECT ANSWER : B. JOVIAN PLANETS
  9. 9. REVIEW (EASY) A. AXIS B. MOON C. SATTELITE D. PHASES OF THE MOON GO ! CORRECT ANSWER : B. MOON
  10. 10. REVIEW (AVERAGE) A. COLDEST STAR B. HOTTEST STAR C. SECOND HOTTEST STARS D. NONE OF THE ABOVE GO ! CORRECT ANSWER : B.HOTTEST STAR
  11. 11. STORED KNOWLEDGE (AVERAGE) A. ARRANGEMENT OF PLANETS B. CONSTELLATION C.PLANETS D. THE GALAXY GO ! CORRECT ANSWER : B. CONSTELLATION
  12. 12. REVIEW (AVERAGE) A. PROMINENSIS B. SUNSPOTS C. HYDROGEN D. SOLAR FLARES GO ! CORRECT ANSWER : A. PROMENENSIS
  13. 13. HARD (TRIVIA) A. 4 B. 8 C. 12 D. 16 (ALL) GO ! CORRECT ANSWER : A. 4
  14. 14. HARD (TRIVIA) A. 8 DEGREES F B. 80 DEGREES F C. 800 DEGREES F D. 8000 DEGREES F GO ! CORRECT ANSWER : C. 800 DEGREES F
  15. 15. HARD (TRIVIA) A. SUN B. MOON C. MARS D. PLUTO GO ! CORRECT ANSWER : B. MOON

×