De l’amor a l’odi

728 views
654 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
728
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De l’amor a l’odi

 1. 1. De l’amor a l’odi
 2. 2. Qu è fàcil és d eixar d’estimar a una persona d’ ’ un dia per l’’ altr e .
 3. 4. als cinc anys, jo era la nina més perfecta per ell, tot el que feia li agradava, les meves hist ò ries el sorprenien i el meu car à cter li encantava.
 4. 5. el temps ho canvia tot , d'aix ò n'estic completament segura, per ò ningú m'havia dit que coses com aquestes pogue s sin canviar tan f à cilment.
 5. 6. Ell , per a mi , era la persona ideal, de la que volia prendre exemple i del que fardava d a vant les meves amigues, i sempre sortia el típic comentari... - el meu pare és el M I L L O R .
 6. 7. ara pens, i s é que aquest comentari no tornar à a sortir mai més de la meva boca.
 7. 8. i ara l'únic que vull és que no torni a aparèixer a la meva vida.
 8. 9. no em penedeixo d'haver pensat tot això, tampoc m'avergonyeixo d'haver-li dit al m ó n sencer que ELL era el millor, però la ràbia d'haver cregut en tantes hist ò ries sempre quedarà amb mi.
 9. 10. vaig pasar de ser una nina que lluitava pel que volia, a tenir una actitud capritxosa . de tenir un caracter que li encantava a ser una nina mimada. de ser la millor a no ser RES .
 10. 11. Aquesta era la imatge que ara tenia de mi,
 11. 12. no em demanis que sigui la mateixa nina d'abans, la que no t é problemes i la que é s perfecta perquè t é cinc anys.
 12. 13. i si això m’afectava simplement em renyava, es reia de jo o m'ignorava. em feia creure que no sabia fer res b é , que tot ho feia malament si volia alguna cosa , feia tot el possible perquè no la pogués tenir
 13. 14. Tal vegada jo ja no era tan important en la seva vida, tal vegada aquella dona que ara havia aparegut a la seva vida era la més important de totes...
 14. 15. Pot ser pensareu… GELOSIA . Em sap greu, però no!
 15. 16. Són c oses molt diferents i l'últim que sentiria per aquella dona es gelosia. aquella dona que no tenia res a veure amb mi, va canviar totalment la meva vida. gelosia i odi
 16. 17. tant de bo hagués desaparegut q uan tant l'estimava, ara tendria la mateixa imatge d'ell que als cinc anys. P erò ja no es pot fer res, sent un odi i m mens cap a ell i no hi ha res que ho pugui canviar.
 17. 18. Pensa bé les coses abans de fer-les perquè pot ser, quan te n’adonis sigui massa tard.

×