• Save
Connectivitat Mòbil
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Connectivitat Mòbil

on

 • 140 views

Presentació per a l'assignatura de Xarxes Multimèdia del Grau Mulltimèdia de la UOC

Presentació per a l'assignatura de Xarxes Multimèdia del Grau Mulltimèdia de la UOC

Statistics

Views

Total Views
140
Views on SlideShare
140
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Connectivitat Mòbil Connectivitat Mòbil Presentation Transcript

  • Autor: Joan Mora RabassaÚltima modificació: 02/06/20013
  • La companyies que dissenyen Smarphones hanincorporat determinades funcions en els dispositius quepermeten una plena connectivitat amb qualsevolterminal ja sigui un ordinador o una tauleta.Seguidament mostrarem diferents maneres de realitzaraquesta connexió, ja sigui per a l’intercanvi d’arxius entredispositius o per utilitzar els Smarphones com a punt deconnexió per a navegar per internet.Per fer-ho mostrarem la connectivitat de dos dispositiusdiferents: Nexus 4 i iPhone 3gs.
  • Connexió per wifi,Bluetooth i per cableConnexió per cablei per BluetoothConnectivitatNexus 4Wi-Fi 802.11 a/b/g/nBluetoothNFC (Android Beam)GSM/UMTS/HSPA+ lliureGSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1.800, 1.900 MHz)3G (850, 900, 1.700, 1.900, 2.100 MHz)HSPA+ 42Càrrega sense filSlimPort (TM)ConnectivitatiPhone 3gsModelo GSM: GSM/EDGEUMTS/HSDPAModelo CDMA: CDMA EV-DO Rev. AWi-Fi (802.11b/g/n; 802.11n a 2,4 GHz)Bluetooth 2.1 + EDRGPS
  • En aquest punt parlarem de manera global dels dosSmartphones que utilitzarem, en següents diapositivesentrarem en el detall de cada un d’ell.Els terminals ofereixen dues possibilitats de connexió:- Per a la transmissió d’arxius: aquesta connexió s’utilitzaper a l’intercanvi d’arxius entre el telèfon i l’ordinador. Elmitjà que s’utilitza normalment és el cable.- Per a la connexió a internet: en aquest cas utilitzem eltelèfon com a punt de connexió per a l’ordinador, i en aquestcas depenent del terminal podem utilitzar el cable, bluetootho wifi.
  • Aquest terminal fa relativament poc temps que està almercat, per tant, ens ofereix totes les opcions deconnectivitat que actualment existeixen al mercat, peròens centrarem en el wifi i el cable per aquesta pràctica.A continuació mostrarem les diferents opcions que hemde seguir en els menús del terminal per a configurar-locom punt d’accés wifi i seguidament com podemrealitzar la transferencia d’arxius entre el dispositiu il’iMac.
  • 1- Entrem al menú de configuració i activem el wifi2- Premem sobre l’opció Més...3- Premem sobre l’opció Ancoratge a la xarxa i zona Wi-fi
  • 4- Activem la Zona Wi-Fi portàtil5- Entrem al menú Configura la zona Wi-fiAquestes dues opcions en permeten: activar el telèfon coma punt d’accés wifi, això vol dir que actuarà com si fos unrouter wifi(pas 4); i definir les opcions de seguretat de laconnexió(pas 5).6- En aquest pas, veiem el tipus de seguretat que tenimactivat, en aquest cas WPA2 PSK i en el espai següentpodem definir la contrasenya per a la nostra connexió.Seguidament desem i ja tenim el terminal configurat.
  • En aquest cas, la connexió la realitzarem a través del cable iconnectarem amb un iMac.Primerament hem d’instal·lar el software Android filetransfer, seguidament connectem el terminal a l’iMac, amb lapantalladesbloquejada.Un cop apareixiel software enpantalla ja podemtransferir elsarxius entre elsdos dispositius.
  • En aquest cas, al ser un terminal més antic, noméspermet la utilització de la xarxa 3g del dispositiu a travésde la connexió a l’orinador mitjançant cable 0 bluetooth.1-Activem l’opció Compartir internet 2- Podem enllaçar el terminal via Bluetooth.3- Podem enllaçar el terminal a través del cable.
  • En aquest cas, no té major dificultat. Instal·lem enl’ordinador el software iTunes, en el cas de l’iMac ja veincorporat amb el sistema operatiu, degut a que pertanyal mateix fabricant. Seguidament connectem el terminala l’iMac o PC a través del cable i ens apareixerà elsoftware en pantalla. Ja podem realitzar la transferènciad’arxius.
  • http://www.google.es/nexus/4/Aquí podem trobar tota la informació referent a lescaracteristiques i la connectivitat del Nexus 4.http://www.apple.esAquí podem trobar tota la informació referent a lescarecterístiques i la connectivitat de l’iPhone 3gs.Adreça Slideshare on trobem la presentació: