Què és moodle

415 views
359 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
415
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
48
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Què és moodle

  1. 1. Què és Moodle?
  2. 2. En què consisteixMoodle és un entorn virtual d’aprenentatge concebut per produir igestionar cursos en línia, basat en la filosofia de l’aprenentatgecol—laboratiu. Professors Alumnes Les eines de què disposa estan predefinides per a fomentar la interacció i la comunicació
  3. 3. Funcionalitats de Moodle La plataforma permet dissenyar un entorn amb… Activitats d’execució Recursos per a individual o grupal, auto presentar informació correctives, interactives (pàgines de text, (Web Quest, caceres,presentacions, arxius de qüestionaris, hot so...) potatoes, wikis) ... Eines per a la Eines per a l’avaluació comunicació (fòrum, (registre de xat, diari…) qualificacions)
  4. 4. Ús de la plataforma moodleMoodle permet… La creació d’itineraris d’aprenentatge, mitjançant una estructura modular construida amb MUDs que complementen l’ activitat docent presencial que permeten adaptar els continguts curriculars als diferents nivells (reforç, consolidació, ampliació)
  5. 5. Per què una aula virtual moodle? Perquè Moodle és un entorn flexible que permet l’atenció1. individualitzada, en el qual l’alumne pot adaptar la formació al seu perfil. Perquè permet desenvolupar estratègies d’autogestió de2. l’aprenentatge. Perquè el fet que el canal comunicatiu sigui la llengua3. escrita, facilita la pràctica de la adeqüació gramatical, lèxica, així com de les diferents tipologies textuals i els registres.
  6. 6. Web docenteLa web serà un banc de recursos i un espai comú de comunicació entreprofessors i alumnes de l’àrea. Inclourà els següents apartats: Programacions de l’àrea Recursos (material de consulta, activitats, enllaços) Fòrum de dubtes Accés a l’aula virtual Blog de l’assignatura Tutorial d’ús dels entorns virtuals (moodle, blog)

×