Suomen ihanin nukkekotiblogi 2012 kilpailu

 • 9,945 views
Uploaded on

Nukkekotiwiki ja Nukkekotiyhdistys ry etsivät Suomen ihaninta nukkekotiblogia vuonna 2012.

Nukkekotiwiki ja Nukkekotiyhdistys ry etsivät Suomen ihaninta nukkekotiblogia vuonna 2012.

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
9,945
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Nukkekotiwiki & Nukkekotiyhdistys ry etsivätvuoden 2012 ihaninta suomalaista nukkekotiblogia! Säännöt ja aikataulu päivitetty 14.8.2012!
 • 2. NukkekotiwikiNukkekotiwiki on perustettu vuonna 2006 ja se on tarkoitettukaikille suomalaisille nukkekotiharrastajille.Kuka tahansa voi lisätä wikiin harrastajia kiinnostavaa tietoaesim.- nukkekotikaupoista,- alan tapahtumista,- museoista,- kerhoista,- ohjeista...Suomen ihanin nukkekotiblogi -kilpailu on järjestyksessääntoinen wikissä järjestetty kilpailu. Ensimmäisessä etsittiinwikille logoa, 20 ehdokkaan joukosta valittiin Marisan kuvavuonna 2007.
 • 3. Nukkekotiyhdistys ryNukkekotiyhdistys ry on vuonna 1991 perustettuvaltakunnallinen 700 hengen yhdistys, jonka tarkoituksena onkoota yhteen alan harrastajia kaikkialta Suomesta ja tehdänukkekotiharrastusta tunnetuksi.Nukkekotiyhdistys mm.- julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvääneliväripainatettua Nukkekoti-lehteä,- osallistuu nukkekotimessuille ja -markkinoille,- järjestää seminaareja sekä- tukee paikallisten nukkekotikerhojen ja -yhdistystentoimintaa.
 • 4. -kilpailuNukkekotiwikin nukkekotiblogisivulla on noin 150 blogia,mutta mikä niistä on ihanin?Siitä otamme selvää Nukkekotiwikin 6-vuotissynttäreidenkunniaksi, kun suomalaiset nukkekotiharrastajat paljastavatomat suosikkinsa.
 • 5. KilpailublogitKilpailublogit noukitaan sivultahttp://nukkekoti.pbworks.com/blogit,mikäli ne täyttävät seuraavat ehdot:a) blogi on suomenkielinen (kokonaan tai osittain)b) blogi on aktiivisesti päivittyvä, eli siinä tulee olla vähintään10 vuonna 2012 kirjoitettua nukkekotiaiheista bloggausta.Mitä aikaisemmin blogiin tulee 10 kirjoitusta, sitä aiemmin sepääsee mukaan mukaan.
 • 6. AikatauluBlogikilpailu alkaa 15. marraskuuta 2012 ja äänestysaikaa ontammikuun 15 päivään asti.Blogikilpailun voittajat julkistetaan Nukkekotiwikissä,Nukkekotiyhdistyksen www-sivuilla(sekä molempien Facebook-sivuilla)
 • 7. PalkinnotSponsorien määrästä riippuen 1-10 parasta blogiapalkitaan noin 50 € arvoisilla nukkekotiaiheisilla palkinnoilla.Palkintoja arvotaan myös äänestäjien kesken :).Voittajablogit saavat ylimääräistä huomiotaNukkekotiwikissä, ja kärkikymmeniköstä tehdäänlisäksi tarkemmat esittelyt ja jutut Nukkekotilehteen.
 • 8. http://nukkekoti.pbworks.com/suomen_ihanin_nukkekotiblogi_2012