Suomen ihanin nukkekotiblogi 2012 kilpailu

10,161 views

Published on

Nukkekotiwiki ja Nukkekotiyhdistys ry etsivät Suomen ihaninta nukkekotiblogia vuonna 2012.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
10,161
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8,613
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Suomen ihanin nukkekotiblogi 2012 kilpailu

  1. 1. Nukkekotiwiki & Nukkekotiyhdistys ry etsivätvuoden 2012 ihaninta suomalaista nukkekotiblogia! Säännöt ja aikataulu päivitetty 14.8.2012!
  2. 2. NukkekotiwikiNukkekotiwiki on perustettu vuonna 2006 ja se on tarkoitettukaikille suomalaisille nukkekotiharrastajille.Kuka tahansa voi lisätä wikiin harrastajia kiinnostavaa tietoaesim.- nukkekotikaupoista,- alan tapahtumista,- museoista,- kerhoista,- ohjeista...Suomen ihanin nukkekotiblogi -kilpailu on järjestyksessääntoinen wikissä järjestetty kilpailu. Ensimmäisessä etsittiinwikille logoa, 20 ehdokkaan joukosta valittiin Marisan kuvavuonna 2007.
  3. 3. Nukkekotiyhdistys ryNukkekotiyhdistys ry on vuonna 1991 perustettuvaltakunnallinen 700 hengen yhdistys, jonka tarkoituksena onkoota yhteen alan harrastajia kaikkialta Suomesta ja tehdänukkekotiharrastusta tunnetuksi.Nukkekotiyhdistys mm.- julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvääneliväripainatettua Nukkekoti-lehteä,- osallistuu nukkekotimessuille ja -markkinoille,- järjestää seminaareja sekä- tukee paikallisten nukkekotikerhojen ja -yhdistystentoimintaa.
  4. 4. -kilpailuNukkekotiwikin nukkekotiblogisivulla on noin 150 blogia,mutta mikä niistä on ihanin?Siitä otamme selvää Nukkekotiwikin 6-vuotissynttäreidenkunniaksi, kun suomalaiset nukkekotiharrastajat paljastavatomat suosikkinsa.
  5. 5. KilpailublogitKilpailublogit noukitaan sivultahttp://nukkekoti.pbworks.com/blogit,mikäli ne täyttävät seuraavat ehdot:a) blogi on suomenkielinen (kokonaan tai osittain)b) blogi on aktiivisesti päivittyvä, eli siinä tulee olla vähintään10 vuonna 2012 kirjoitettua nukkekotiaiheista bloggausta.Mitä aikaisemmin blogiin tulee 10 kirjoitusta, sitä aiemmin sepääsee mukaan mukaan.
  6. 6. AikatauluBlogikilpailu alkaa 15. marraskuuta 2012 ja äänestysaikaa ontammikuun 15 päivään asti.Blogikilpailun voittajat julkistetaan Nukkekotiwikissä,Nukkekotiyhdistyksen www-sivuilla(sekä molempien Facebook-sivuilla)
  7. 7. PalkinnotSponsorien määrästä riippuen 1-10 parasta blogiapalkitaan noin 50 € arvoisilla nukkekotiaiheisilla palkinnoilla.Palkintoja arvotaan myös äänestäjien kesken :).Voittajablogit saavat ylimääräistä huomiotaNukkekotiwikissä, ja kärkikymmeniköstä tehdäänlisäksi tarkemmat esittelyt ja jutut Nukkekotilehteen.
  8. 8. http://nukkekoti.pbworks.com/suomen_ihanin_nukkekotiblogi_2012

×