BRADLEY ASSOCIATES   REVIEWS MADRIDTiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta
TIEDEMIES KERTOO AIVOJEN              TOIMINTAA KARTTADr. Rafael Yuste muutti New Yorkiin espanjalainen, 26 ...
TIEDEMIES KERTOO AIVOJEN             TOIMINTAA KARTTA Hän sanoo, että viiden ensimmäisen vuoden aikana on om...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bradley Associates Reviews Madrid: Tiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta

83 views
71 views

Published on

http://nbclatino.com/2013/02/22/a-scientist-explains-how-the-brain-activity-map-will-cure-mental-diseases-in-the-future/


Dr. Rafael Yuste muutti New Yorkiin espanjalainen, 26 vuotta, kaksi matkalaukkua, lääketieteen tutkinnon ja ei tiedä ketään. Tänään, neuroscientist ei ole vain professori Columbian yliopistossa, missä hän johtaa laboratorioon, hän oli myös yksi kuusi tutkijat auttavat käynnistämään uuden vuosikymmenen mittainen tieteellisiä toimia tutkia ihmisen aivot ja rakentaa sen toiminnan kattava kartta-projektin Obama hallinto haluaa ilmoittaa maaliskuun alussa.
"Human Genome Project maksaa 3 miljardia dollaria, ja se oli 15 vuotta sitten," sanoo tohtori Yuste. "Tämä voitaisiin mittakaavassa, tai suurempi."
Hän sanoo, että aivojen toimintaa kartta idea syntyi työpaja Englannissa syksyllä 2011. Se oli aivoriihi tapaaminen neurologit, jotka opiskelevat aivot, ja nano tiedemiehet ja fyysikot, jotka tekevät pienet nano-laitteet. Vuodesta 2011 hän sanoo, on ollut useita työpajoja, jossa ryhmä on saanut virkamiehet ja tieteen järjestelmänvalvojat, ja yhdessä he muotoiltu ehdotus Obaman hallinto.
"Erittäin pieni ryhmä keksi idean rakennustekniikan kartta toimintaa aivoissa," sanoo tohtori Yuste. "Ajattelimme, että voisi rakentaa uudenlainen Mikroskooppi, joka oikeastaan visualisoi toimintaa aivoissa – yksi neuroni kerrallaan."
Hän sanoo, että viiden ensimmäisen vuoden aikana on omistettu kartoitus toimintaa joka hermopäätteiden pikkueläimiä kuten matoja, tiedettä ja hiiret. 10 Vuotta hän sanoo he toivovat tallentaa kaiken, että menee aivokuori, kohdistaminen jopa miljoona neuronien. Viidentoista vuoden ajan, hän sanoo, että he toivovat on tekniikka kehittynyt tarpeeksi aloittaa jälleenrakentaminen toimintaa ihmisen aivoissa.

Related Site: http://drakestrong431.edublogs.org/tag/bradley-associates-madrid-news-updates/
Related Video: http://www.authorstream.com/Presentation/satolc-1457849-bradley-associates-madrid/


Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
83
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bradley Associates Reviews Madrid: Tiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta

 1. 1. BRADLEY ASSOCIATES REVIEWS MADRIDTiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta
 2. 2. TIEDEMIES KERTOO AIVOJEN TOIMINTAA KARTTADr. Rafael Yuste muutti New Yorkiin espanjalainen, 26 vuotta, kaksi matkalaukkua, lääketieteen tutkinnon ja ei tiedä ketään. Tänään, neuroscientist ei ole vain professori Columbian yliopistossa, missä hän johtaa laboratorioon, hän oli myös yksi kuusi tutkijat auttavat käynnistämään uuden vuosikymmenen mittainen tieteellisiä toimia tutkia ihmisen aivot ja rakentaa sen toiminnan kattava kartta- projektin Obama hallinto haluaa ilmoittaa maaliskuun alussa. "Human Genome Project maksaa 3 miljardia dollaria, ja se oli 15 vuotta sitten," sanoo tohtori Yuste. "Tämä voitaisiin mittakaavassa, tai suurempi." Hän sanoo, että aivojen toimintaa kartta idea syntyi työpaja Englannissa syksyllä 2011. Se oli aivoriihi tapaaminen neurologit, jotka opiskelevat aivot, ja nano tiedemiehet ja fyysikot, jotka tekevät pienet nano-laitteet. Vuodesta 2011 hän sanoo, on ollut useita työpajoja, jossa ryhmä on saanut virkamiehet ja tieteen järjestelmänvalvojat, ja yhdessä he muotoiltu ehdotus Obaman hallinto. "Erittäin pieni ryhmä keksi idean rakennustekniikan kartta toimintaa aivoissa,"sanoo tohtori Yuste. "Ajattelimme, että voisi rakentaa uudenlainen Mikroskooppi, joka oikeastaan visualisoi toimintaa aivoissa – yksi neuroni kerrallaan."
 3. 3. TIEDEMIES KERTOO AIVOJEN TOIMINTAA KARTTA Hän sanoo, että viiden ensimmäisen vuoden aikana on omistettu kartoitus toimintaa joka hermopäätteiden pikkueläimiä kuten matoja, tiedettä ja hiiret. 10 Vuotta hän sanoo he toivovat tallentaa kaiken, että menee aivokuori,kohdistaminen jopa miljoona neuronien. Viidentoista vuoden ajan, hän sanoo,että he toivovat on tekniikka kehittynyt tarpeeksi aloittaa jälleenrakentaminen toimintaa ihmisen aivoissa. Related Site: http://drakestrong431.edublogs.org/tag/bradley-associates- madrid-news-updates/Related Video: http://www.authorstream.com/Presentation/satolc-1457849- bradley-associates-madrid/

×